» Wto kwi 06, 2010 16:55
Re: Wwa,SaskaK-Edison w DS! :) Nowe koty, nowe foty!
Dzisiaj zachodząc do lecznicy zupełnie po co innego spotkałam panią D. z Titanią.. koteńka, ktora lobuzowała, bawiła się, juz do mnie przychodziła i bawiłysmy sie piorkiem - od liku dni nie je, jest apatyczna, smutna... Według weta wszystko ok, temperatury podwyższonej nie ma, osłuchowo w porządku, zdrowa. Depresja. W ostatnim czasie Titti straciła swoje kumpele koteczki - Adelka jest w dt, Goldi, Valentine, Bruno i Groo już w ds'ach. Stan się pogorszył, gdy odjechała ostatnia, Goldi, do swego domku.
Od 10 dni Titania siedzi wśród 4 kocurów! jest tam jeszcze jedna, zalękniona wybitnie koteczka, Picassa, ktora absolutnie nie jest zainteresowana obecnością Titti.
Blagam o pomoc... lapki podkulone pod łepek, uszka połozyla po sobie, gdy robiłam jej zdjęcie w koszyku, odwracała głowkę, zero reakcji, gdy mówiłam do niej, łagodnie wypowiadałam jej imię.
Obiecałam jej dzisiaj, że jej szybko znajdę dom, a wiem, że na ogloszenia praktycznie nie ma odzewu...
Bo ona taka szaro-bura, z ciemnymi pręgami jest... taki zwykły kot, którego nikt nie szuka, bo przeciez sa kolorowe, puchate...