Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kalinuwka pisze:Tym adwokatem diabła, o którym ktoś tu wspomniał mogę być ja, mam kierunkowe wykształcenie, jestem prawnikiem![]()
Po przeczytaniu tych kilkunastu stron po prostu rozbolała mnie głowa. Wydawało mi się (o ja naiwna!) , że wszyscy na forum mamy taki sam mianownik, wszyscy niesiemy pomoc zwierzętom, robimy co możemy by polepszyć ich los. No i się myliłam. Widać forum dzieli się na grupę "guru-moja prawda jest jedyną" no i na resztę pionków. Oczywiście guru stawiają do pionu całą resztę.
Znam całkiem sporo osób na forum, które mogą się pochwalić większą gromadką, niż ta u Bożeny. Są to znane osoby, wychwalane pod niebiosa, za swoją działalność. Ciekawa jestem ilu z was udało się wsadzić nosy do takich domów i zobaczyć w jakim stanie żyją koty? Może te osoby to tylko ikony? Znam osobiście osobę, którą podłość i zawiść niektórych osób skutecznie zniechęciła do forum. Na szczęście nie do kotów. Ta osoba nigdy nie odmawia nam pomocy, służy radą, sponsoruje leczenie i sterylki. I gdybym pewnie napisała o kogo mi chodzi zaraz poleciałyby gromy.
Nie wiem ilu z was było u Bożeny w domu. Coś mi się wydaje, że nikt. A ja byłam. Znalazłam z kol kotka z b. chorym okiem, lokalny wet nie wiele mógł zrobić a po leczeniu kota czekało wypuszczenie na działki, na których jesienią szalała pp. W wigilię zadzwoniła do mnie Bożena, że chętnie go weżmie, zapytała tylko, czy mi nie przeszkadza, że ma 15 kotów. Nie przeszkadzało mi to. Ale dla spokoju sumienia po tyg odwiozłam kociaka do nowego domu osobiści. Poznałam koty, poznałam dzieciaki. W lutym znowu jedziemy w odwiedziny. I powiem jedno, życzę każdemu kotu tak kochającego i troskliwego domu. A ci, co obrzucają Bożenę tym całym łajnem, niech trochę pomyślą. Forum "wykończyło" już nie jedną osobę.
Afatima pisze:A to jak ktoś powie cokolwiek w obronie Bożeny, i nie mam na myśli całokształtu, tylko niektórych aspektów, to należy z automatu do "chóru", który wcześniej zostal opisany jako niemyślący organizm zbiorowy posługujący sie jedynie emotikonami? No no, to mamy demokrację na forum.
Andzia12 pisze:chaotyczność wypowiedzi,nieprzejrzystość rozliczeń?! Czyli jakby BoZena przejrzyściej pisała byłaby dobra?! Jakby swój wątek PRZEJRZYSTY założyła,byłaby dobra? Bo widzę,że osoby,które były u niej twierdzą,że jest ok. A czy jest ktoś kto był i twierdzi,że ok. nie jest? Bo oskarżanie kogoś na podstawie tylko wpisów na forum(choćby nawet chaotycznych) to nie w porządku chyba?!
Andzia12 pisze:chaotyczność wypowiedzi,nieprzejrzystość rozliczeń?! Czyli jakby BoZena przejrzyściej pisała byłaby dobra?! Jakby swój wątek PRZEJRZYSTY założyła,byłaby dobra? Bo widzę,że osoby,które były u niej twierdzą,że jest ok. A czy jest ktoś kto był i twierdzi,że ok. nie jest? Bo oskarżanie kogoś na podstawie tylko wpisów na forum(choćby nawet chaotycznych) to nie w porządku chyba?!
Andzia12 pisze:chaotyczność wypowiedzi,nieprzejrzystość rozliczeń?! Czyli jakby BoZena przejrzyściej pisała byłaby dobra?!
Rakea pisze:W sumie to ten wątek faktycznie zbędny - zainteresowana opuszcza Forum..
Ale znów najciekawsze jest to, że oponenci Bożeny już nie grzmią ex cathedra, iż "poza forum zupełnie bezkarnie zacznie niekontrolowane kolekcjonerstwo i zarabianie na kocim nieszczęściu, powstrzymajmy Bożenę". Co przecież było leitmotivem tego i tego drugiego wątku.
Tak, koty Bożeny właśnie dokonują cudownego przeistoczenia w podmiot który na tym wątku nie obchodził niektórych, nigdy...
ech, bez komentarza.
Rakea pisze:W sumie to ten wątek faktycznie zbędny - zainteresowana opuszcza Forum..
Ale znów najciekawsze jest to, że oponenci Bożeny już nie grzmią ex cathedra, iż "poza forum zupełnie bezkarnie zacznie niekontrolowane kolekcjonerstwo i zarabianie na kocim nieszczęściu, powstrzymajmy Bożenę". Co przecież było leitmotivem tego i tego drugiego wątku.
Tak, koty Bożeny właśnie dokonują cudownego przeistoczenia w podmiot który na tym wątku nie obchodził niektórych, nigdy...
ech, bez komentarza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 670 gości