Dalej kompa nie ma

Moderator: Estraven
Aleksandra59 pisze:BolkowaAniHili - do ludzkiego weta natentychmiast proszę się udać
I bez dyskusji
![]()
Bo jak się wnerwię to pojadę i sprawdzę
Erin pisze:A na skrzypienie przecież jest jeden, najlepszy, niezawodny środek - okład z kota![]()
Czy ja naprawdę muszę to Siostrom tłumaczyć?![]()
Co nie znaczy, że to wracza nie nada udać siem
Basica pisze:Erin pisze:A na skrzypienie przecież jest jeden, najlepszy, niezawodny środek - okład z kota![]()
tylko powiedz jeszcze Siostro jak tego skurczydrania utrzymać na miejscu?
Erin pisze:Basica pisze:Erin pisze:A na skrzypienie przecież jest jeden, najlepszy, niezawodny środek - okład z kota![]()
tylko powiedz jeszcze Siostro jak tego skurczydrania utrzymać na miejscu?
Spętać, związać, zakneblować, przekupić ...
jasdor pisze:A tymczasem, bo pogoda taka, że nawet do doktora się iść nie chce, polecam nazbierać kasztanów (to pewnie na przyszły rok dopiero), pokroić na cząstki, zalać spirytuskiem w butelce i smarować na obolałe kości zimową porą na przemian z okładami z kota. Bardzo pomaga - stosowałam na sobie.
AYO pisze:Końska maść - serio serio.
Zajeżdża troche kamforą i eukaliptusem ale mnie na ręce pomaga.
Tak sie nazywa i sie kupuje w aptece.
psiama pisze:jasdor pisze:A tymczasem, bo pogoda taka, że nawet do doktora się iść nie chce, polecam nazbierać kasztanów (to pewnie na przyszły rok dopiero), pokroić na cząstki, zalać spirytuskiem w butelce i smarować na obolałe kości zimową porą na przemian z okładami z kota. Bardzo pomaga - stosowałam na sobie.
A nie słyszałam jeszcze o takiej nalewce. A mozna prosić bardziej konkretne proporcje ile czego ?
Tata mój na obolałe kolana przykładał kapustę. Tez pomogło, tylko w domu smrodkowo było
psiama pisze:jasdor pisze:I teraz to najgorsze - NIE PIJESZ !
Ach jaka szkoda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 355 gości