Hanulka pisze:
bardzo dobry pomysł....![]()
![]()

No to dzieła zakładające wątki, zwłaszcza tam gdzie banerki powstały znacznie później niż wątek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:
bardzo dobry pomysł....![]()
![]()
mimbla64 pisze:Mam pytanie w sprawie ogłoszeń Kubusia. Przeczytałam teraz wątek ogólny i wiem już, że Kubuś ma allegro razem z Kuki. Chciałam zrobić Kubusiowi indywidualne allegro na własny koszt. O co chodzi z tym szablonem allegrowym. Czy chcecie, aby się go trzymać, żeby te wszystkie dodatkowe informacje sie znalazły, o odpowiedzialności przy braniu zwierzątka, itp. Czy ja mogę po prostu napisać własny tekst.
I w ogóle czy mam to allegro robić, bo może nie trzeba.
Panikota chciałam na wątku ogólnym znaleźć linki do zdjęć Kubusia na imageshack (napisałaś, że gdzieś tutaj są), ale nie udało mi się. Przepraszam, ale to sporo stron do przeczytania. (Dokładnie, to znalazłam tylko 1 zdjęcie.)
kociamysza pisze:Kociamysza odpowie w sprawie allegro jak sie dospi
U mnie dopiero siodma! Kicia chciala sniadanie
Hanulka pisze:mimbla64 pisze:Mam pytanie w sprawie ogłoszeń Kubusia. Przeczytałam teraz wątek ogólny i wiem już, że Kubuś ma allegro razem z Kuki. Chciałam zrobić Kubusiowi indywidualne allegro na własny koszt. O co chodzi z tym szablonem allegrowym. Czy chcecie, aby się go trzymać, żeby te wszystkie dodatkowe informacje sie znalazły, o odpowiedzialności przy braniu zwierzątka, itp. Czy ja mogę po prostu napisać własny tekst.
I w ogóle czy mam to allegro robić, bo może nie trzeba.
Panikota chciałam na wątku ogólnym znaleźć linki do zdjęć Kubusia na imageshack (napisałaś, że gdzieś tutaj są), ale nie udało mi się. Przepraszam, ale to sporo stron do przeczytania. (Dokładnie, to znalazłam tylko 1 zdjęcie.)
minbla64, podaj na pw mail, to wyslę Ci zdjęcia Kubusia.. w sprawie allegro odpowie kociamysza, bo ja nie wiem...
mimbla64 pisze:Panikota chciałam na wątku ogólnym znaleźć linki do zdjęć Kubusia na imageshack (napisałaś, że gdzieś tutaj są), ale nie udało mi się. Przepraszam, ale to sporo stron do przeczytania. (Dokładnie, to znalazłam tylko 1 zdjęcie.)
panikota pisze:mimbla64 pisze:Panikota chciałam na wątku ogólnym znaleźć linki do zdjęć Kubusia na imageshack (napisałaś, że gdzieś tutaj są), ale nie udało mi się. Przepraszam, ale to sporo stron do przeczytania. (Dokładnie, to znalazłam tylko 1 zdjęcie.)
No ja właśnie przeglądałam cały wątek, żeby znaleźć zdjęcia do ogłoszeń. Nie mam tych co znalazłam na kompie, na którym teraz jestem, ale czytam, że zdjęcia dziewczyny wyślą mailem, więc nie ma problemu
panikota pisze:mimbla64 pisze:Panikota chciałam na wątku ogólnym znaleźć linki do zdjęć Kubusia na imageshack (napisałaś, że gdzieś tutaj są), ale nie udało mi się. Przepraszam, ale to sporo stron do przeczytania. (Dokładnie, to znalazłam tylko 1 zdjęcie.)
No ja właśnie przeglądałam cały wątek, żeby znaleźć zdjęcia do ogłoszeń. Nie mam tych co znalazłam na kompie, na którym teraz jestem, ale czytam, że zdjęcia dziewczyny wyślą mailem, więc nie ma problemu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości