KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 04, 2010 7:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Hanulka pisze:
bardzo dobry pomysł.... :D :D

:oops: :oops: :oops:
No to dzieła zakładające wątki, zwłaszcza tam gdzie banerki powstały znacznie później niż wątek :) i z tytułu można wyrzucić info o banerku i będzie więcej miejsca na ważne informacje :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon sty 04, 2010 8:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

u Kory zmienione... :D chyba tylko tyle ja mogę zrobić.... w innych zalozonych przeze mnie wątkach jeszcze nie mamy banerków.... :oops:
panikota, jakbyś miała czas..... :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon sty 04, 2010 8:34 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Pomyślimy co da się zrobić ;)
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon sty 04, 2010 10:46 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Mam pytanie w sprawie ogłoszeń Kubusia. Przeczytałam teraz wątek ogólny i wiem już, że Kubuś ma allegro razem z Kuki. Chciałam zrobić Kubusiowi indywidualne allegro na własny koszt. O co chodzi z tym szablonem allegrowym. Czy chcecie, aby się go trzymać, żeby te wszystkie dodatkowe informacje sie znalazły, o odpowiedzialności przy braniu zwierzątka, itp. Czy ja mogę po prostu napisać własny tekst.
I w ogóle czy mam to allegro robić, bo może nie trzeba.

Panikota chciałam na wątku ogólnym znaleźć linki do zdjęć Kubusia na imageshack (napisałaś, że gdzieś tutaj są), ale nie udało mi się. Przepraszam, ale to sporo stron do przeczytania. (Dokładnie, to znalazłam tylko 1 zdjęcie.)
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon sty 04, 2010 10:52 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

mimbla64 pisze:Mam pytanie w sprawie ogłoszeń Kubusia. Przeczytałam teraz wątek ogólny i wiem już, że Kubuś ma allegro razem z Kuki. Chciałam zrobić Kubusiowi indywidualne allegro na własny koszt. O co chodzi z tym szablonem allegrowym. Czy chcecie, aby się go trzymać, żeby te wszystkie dodatkowe informacje sie znalazły, o odpowiedzialności przy braniu zwierzątka, itp. Czy ja mogę po prostu napisać własny tekst.

Panikota chciałam na wątku ogólnym znaleźć linki do zdjęć Kubusia na imageshack (napisałaś, że gdzieś tutaj są), ale nie udało mi się. Przepraszam, ale to sporo stron do przeczytania. (Dokładnie, to znalazłam tylko 1 zdjęcie.)

minbla64, podaj na pw mail, to wyslę Ci zdjęcia Kubusia.. w sprawie allegro odpowie kociamysza, bo ja nie wiem...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 04, 2010 10:55 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon sty 04, 2010 10:58 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Kociamysza odpowie w sprawie allegro jak sie dospi :)

U mnie dopiero siodma! Kicia chciala sniadanie :)

kociamysza

Post » Pon sty 04, 2010 11:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

kociamysza pisze:Kociamysza odpowie w sprawie allegro jak sie dospi :)

U mnie dopiero siodma! Kicia chciala sniadanie :)

no dobra.. dobra.. :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 04, 2010 11:01 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Hanulka pisze:
mimbla64 pisze:Mam pytanie w sprawie ogłoszeń Kubusia. Przeczytałam teraz wątek ogólny i wiem już, że Kubuś ma allegro razem z Kuki. Chciałam zrobić Kubusiowi indywidualne allegro na własny koszt. O co chodzi z tym szablonem allegrowym. Czy chcecie, aby się go trzymać, żeby te wszystkie dodatkowe informacje sie znalazły, o odpowiedzialności przy braniu zwierzątka, itp. Czy ja mogę po prostu napisać własny tekst.

minbla64, podaj na pw mail, to wyslę Ci zdjęcia Kubusia.. w sprawie allegro odpowie kociamysza, bo ja nie wiem...

Hanulko, mój mail jest w poście. Mozesz zdjęcia wysyłac.
Obrazek

mimbla64

Post » Pon sty 04, 2010 11:22 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Dałam ogłoszenie Kubusia na e-zwierzak.pl z mailem: radomskotoz@o2.pl
Oznacza to, że na ten mail przyjdzie link do aktywacji ogłoszenia. Proszę kliknąc w ten link, to ogłoszenie będzie na stronie.
Obrazek

mimbla64

Post » Pon sty 04, 2010 11:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

mimbla64 pisze:Panikota chciałam na wątku ogólnym znaleźć linki do zdjęć Kubusia na imageshack (napisałaś, że gdzieś tutaj są), ale nie udało mi się. Przepraszam, ale to sporo stron do przeczytania. (Dokładnie, to znalazłam tylko 1 zdjęcie.)

No ja właśnie przeglądałam cały wątek, żeby znaleźć zdjęcia do ogłoszeń. Nie mam tych co znalazłam na kompie, na którym teraz jestem, ale czytam, że zdjęcia dziewczyny wyślą mailem, więc nie ma problemu :)
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon sty 04, 2010 11:32 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

panikota pisze:
mimbla64 pisze:Panikota chciałam na wątku ogólnym znaleźć linki do zdjęć Kubusia na imageshack (napisałaś, że gdzieś tutaj są), ale nie udało mi się. Przepraszam, ale to sporo stron do przeczytania. (Dokładnie, to znalazłam tylko 1 zdjęcie.)

No ja właśnie przeglądałam cały wątek, żeby znaleźć zdjęcia do ogłoszeń. Nie mam tych co znalazłam na kompie, na którym teraz jestem, ale czytam, że zdjęcia dziewczyny wyślą mailem, więc nie ma problemu :)

hej, panikota, podaj na pw mail, to wyslę Ci wszystkie foty, które mam :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 04, 2010 11:56 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

panikota pisze:

Panikota już mam 4 zdjecia Kubusia.

Dałam ogłoszenia na:
e-zwierzak.pl - do aktywacji
adopcje.miau
kokosy.pl

W sprawie allegro poczekam.
Obrazek

mimbla64

Post » Pon sty 04, 2010 13:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

W sprawie aukcji allegro nie ma nie ma obowiazku korzystania z utworzonego 'gotowca', chcielismy po prostu ulatwic zycie :)

Natomiast jesli chcesz takiego 'gotowca' dla Kubusia to bedzie potrzebny do kodu Twoj uzytkownik z allegro.

kociamysza

Post » Pon sty 04, 2010 14:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Kociamyszo mów do mnie drukowanymi literami, bo ja komputerowo mało kumata jestem. Czy mam Ci przesłać moją nazwę uzytkownika na allegor, a Ty mi wyślesz kod, którym mam się posłużyć. Czy mam moją nazwę uzytkownika sama gdzieś wstawić?

Z gotowca jak najbardziej mogę skorzystać, choć na razie nie wiem, jak.
Obrazek

mimbla64

[poprzednia][następna]