MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 03, 2010 18:04 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Przepraszam, ale czy do mnie na pewno przyjechała Masza :roll:

Miałam dostać przerażonego kota :roll: Dostałam całkowicie domowego, wszędobylskiego, mruczącego, wykładającego się gdziekolwiek można i niemożna, żarłocznego, wyluzowanego kota :roll: Czy to na pewno Masza 8) :lol: Jest na pokojach kilka godzin a wywala się gdziekolwiek i śpi, bądź lezie na kominek i zwisa :twisted:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie sty 03, 2010 18:06 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Rakea pisze:śliczniuchna jest i przemiła.
i właśnie zero strachu to jedzenie z ręki mnie rozczuliło.. :1luvu: [/quote}

Dulencja - ja już Cię naprawdę widziałam w tej długiej kiecce i na 12cm obcasach dygającej z transporterkiem po śniegu :ryk: :ryk: :ryk:

Szpile zostały na sali :mrgreen: :mrgreen: Czy Ty MNIE naprawdę widzisz w długiej kiecce :twisted: :twisted: No coż, na skomentowankie tego mam jeden wyłacznie "utwór" : "jesteś szalona" wykonawca mi nie znany
:twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

:ryk: :ryk: :ryk: jak mam być 100% szczera to nie za bardzo, ale czasem fajnie jest zapuścić sobie taki absurdalnie groteskowy obrazek:
Dulencja w falbaniastej sukni na 12cm obcasach z Maszką po pachą śmigająca po północy zaśnieżonymi ulicami Łodzi...i mijający ja panowie nieco zawiani: " te kopciuszek, karocę Ci odczarowało..." :ryk: :ryk: :ryk:[/quote]

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 18:14 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:
Rakea pisze:
Dulencja pisze:Szpile zostały na sali :mrgreen: :mrgreen: Czy Ty MNIE naprawdę widzisz w długiej kiecce :twisted: :twisted: No coż, na skomentowankie tego mam jeden wyłacznie "utwór" : "jesteś szalona" wykonawca mi nie znany
:twisted: :twisted: :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: jak mam być 100% szczera to nie za bardzo, ale czasem fajnie jest zapuścić sobie taki absurdalnie groteskowy obrazek:
Dulencja w falbaniastej sukni na 12cm obcasach z Maszką po pachą śmigająca po północy zaśnieżonymi ulicami Łodzi...i mijający ja panowie nieco zawiani: " te kopciuszek, karocę Ci odczarowało..." :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

to się pośmiałam z innych (sorry Dulencja ale moja głupota jest uciążliwa i dla mnie również :mrgreen: )
a teraz kciukam za przemiłą panienkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie sty 03, 2010 18:33 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

No bo Maszka jest kotkiem domowym ,nie schroniskowym :1luvu: i tylko w domku sie dobrze czuje :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 18:52 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Dulencja pisze:

Obrazek

a to zdjęcie z serii no znowu spać nie dają... ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Nie sty 03, 2010 19:17 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Rakea, nie krępuj się, strasznie podoba mi się Towja "głupota" :mrgreen: :mrgreen: Uśmiałam się, jak rzadko, jak mi się zwizualizowało :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 19:20 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Masza poszła pod prysznic, na podusię i się wyłożyła, Jaśnie Pani Księżna Masza :P

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 20:38 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:Przepraszam, ale czy do mnie na pewno przyjechała Masza :roll:

Miałam dostać przerażonego kota :roll: Dostałam całkowicie domowego, wszędobylskiego, mruczącego, wykładającego się gdziekolwiek można i niemożna, żarłocznego, wyluzowanego kota :roll: Czy to na pewno Masza 8) :lol: Jest na pokojach kilka godzin a wywala się gdziekolwiek i śpi, bądź lezie na kominek i zwisa :twisted:

Też się w pewnym momencie zaczęłam zastanawiać, czy dobrego kota zapakowałam do kontenera 8)
Ale to na bank Masza. W budynku powitała mnie wczoraj przeraźliwym i rozpaczliwym miaukoleniem - nie było mowy o pomyłce. No i ten wyskubany/wylizany kuperek :| ...
A w domu po kwadransie odważnie zwiedzała łazienkę :wink:
Tak, jak pisze Bożena, to kot domowy - nie schroniskowy :1luvu: Nie przypuszczałam, że tak podziała na nią samo zabranie ze schronu. Obstawiałam głębokie przerażenie jeszcze przez parę tygodni po...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie sty 03, 2010 20:42 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

vega29 pisze:

Też się w pewnym momencie zaczęłam zastanawiać, czy dobrego kota zapakowałam do kontenera 8)
Ale to na bank Masza. W budynku powitała mnie wczoraj przeraźliwym i rozpaczliwym miaukoleniem - nie było mowy o pomyłce. No i ten wyskubany/wylizany kuperek :| ...

Masza na bank- jak ją przekładałam z kontenerków osobiście widziałam pióra z doooopci powyrywane. :cry:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie sty 03, 2010 20:45 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Madziu, a czy Masza zostanie u Ciebie na stałe, co? hy hy :twisted:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie sty 03, 2010 20:47 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Rakea pisze:
vega29 pisze:

Masza na bank- jak ją przekładałam z kontenerków osobiście widziałam pióra z doooopci powyrywane. :cry:

Ja też widze, ale ten kot miał być przerażony
:wink:

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 20:53 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Cameo pisze:Madziu, a czy Masza zostanie u Ciebie na stałe, co? hy hy :twisted:

Już dzisiaj Rafał wypowiadał się (na wątku Halinki) na temat mojej możliwości posiadania tymczasów, a raczej nt. całkowitego braku możności poprzez pewnien defekt :oops: :oops: Masza jest tymczasem :!: :!: :!: Tylko, że jest bardzo piękną i słodziunią Buranią do których mam wielką słabość, więc z wielkim bólem przyjdzie nam rozstanie
:cry: :cry: :cry:

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 21:39 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Wam będzie ciężko, ale uratowaliście malukiej życie, bo gdyby została w schronisku to była by równia pochyła....
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Nie sty 03, 2010 21:49 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

evalla pisze:Wam będzie ciężko, ale uratowaliście malukiej życie, bo gdyby została w schronisku to była by równia pochyła....

Evalla, to rozmowa nt. tego czy Masza ma u mnie DS.... :twisted: :twisted: :twisted: Cameo i Bożena wiedzą, że ja zapadam natychmiast na nieuleczalna miłość, a że ze mnie egoistka wielka, to najlepsze zostawiam dla siebie :twisted: :twisted: Dziś już na wątku Halinki były dywagacje na temat "moich tymczasów" - bo ja się absolutnie do tego nie nadaję, pokochuję i zostawiam u siebie... Jak widzę Maszę śmigająca po chacie... to .... Ech... ale w ten sposób stanę się zaraz kolekcjonerką :roll: :wink: I cały czas obiecuję sobie, że na więcej mnie nie stać ...i .... w odpowiedzi... dostałam od losu awansik :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 22:31 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:
evalla pisze:Wam będzie ciężko, ale uratowaliście malukiej życie, bo gdyby została w schronisku to była by równia pochyła....

Evalla, to rozmowa nt. tego czy Masza ma u mnie DS.... :twisted: :twisted: :twisted: Cameo i Bożena wiedzą, że ja zapadam natychmiast na nieuleczalna miłość, a że ze mnie egoistka wielka, to najlepsze zostawiam dla siebie :twisted: :twisted: Dziś już na wątku Halinki były dywagacje na temat "moich tymczasów" - bo ja się absolutnie do tego nie nadaję, pokochuję i zostawiam u siebie... Jak widzę Maszę śmigająca po chacie... to .... Ech... ale w ten sposób stanę się zaraz kolekcjonerką :roll: :wink: I cały czas obiecuję sobie, że na więcej mnie nie stać ...i .... w odpowiedzi... dostałam od losu awansik :twisted: :twisted: :twisted:

Bo to tak jest...ja wziełam 11 tymczasków ze schronu..i były b.ciezkie przypoadki, domki sie nie znajdowały i tymczowo zostały na stałe, niestety 'do końca swoich dni"niektóre :cry: i dlatego te które sie ostały i nadal sa pod lupa weta...nigdzie sie nie rusza od nas, a tymczasem byc niestety nie mogę....a jak Maszka pojechała do Dulencji-pipencji, to wiedziałam ,ze na AMEN...tymczas dozywotni :twisted: moge zakład zrobic :ok: :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]