Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:słuchaj, nic na siłę. przetrzymajcie ja przez ten miesiąc, a potem kinga będzie domu szukac. i tak dużo zrobiliście zabierając jąa nóż, widelec mu sie za miesiąc odmieni?zawse można mieć nadzieję.
a jak nie to i tak będziemy wdzięczne, że ja tyle czasu przechowaliście
Świetny gust ma twój facetwiktoria26 pisze:Rozmawiałam z TŻ o 2 kotkach poważnie i powiedział, że "biały" (on tak go nazywa) może u nas zostac
shira3 pisze:Świetny gust ma twój facetwiktoria26 pisze:Rozmawiałam z TŻ o 2 kotkach poważnie i powiedział, że "biały" (on tak go nazywa) może u nas zostacskarpeciara jest prześliczna, mnie się też bardziej podoba
![]()
nie bijcie...![]()
shira3 pisze:Świetny gust ma twój facetwiktoria26 pisze:Rozmawiałam z TŻ o 2 kotkach poważnie i powiedział, że "biały" (on tak go nazywa) może u nas zostacskarpeciara jest prześliczna, mnie się też bardziej podoba
![]()
nie bijcie...![]()
Cicho być!!!Agata&Alex pisze:shira3 pisze:Świetny gust ma twój facetwiktoria26 pisze:Rozmawiałam z TŻ o 2 kotkach poważnie i powiedział, że "biały" (on tak go nazywa) może u nas zostacskarpeciara jest prześliczna, mnie się też bardziej podoba
![]()
nie bijcie...![]()
strzelasz sobie w kolano![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()