Lato w Tulinkowie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 17, 2023 15:10 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

mir.ka pisze:
alessandra pisze:Jestem,jestem Cioteczki kochane,a jakoby mnie nie bylo
:mrgreen: Nesti ożywił się po wizycie na klinikach,staram się wdrożyć zalecenia żywieniowe,przyszły jeszcze wyniki szczegółowe tarczycowych badań,ale nie udało mi skontaktować w piątek ,aby prosić o interpretację.

Chciałam podziękować bardzo Attcie za śliczne rękodzieło z zyczeniami :1luvu: MAU za wypasiona paczuchę(mam podejrzenia,że jakowyś Mikołaj wręcz ryzykował bawieniem się przepukliny) :1luvu:

Przepraszam że malo tu zaglądam,jak zwykle o tej porze miesiąca zmagam się z pracą,bezsennością,stresem a dodatkowo to zamieszanie zdrowotno-wypadkowe w sensie hydraulicznym(ludzie koszmar straszny gdy bojler wysiądzie wraz z pralką i toaletą) :201429 :201429
Jakby ktoś się pytał,to prawo Murphiego u mnie działa na 200% :mrgreen:
Mam nadzieje,że Wam nieco spokojniej minął tydzień :201461

To już wszystko pechowe wykorzystałaś w nadmiarze i musi być lepiej. Tego się trzymajmy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oby , choć trochę mnie martwi fakt ,że to limit roczny , a wkrótce Nowy Rok i znów się zacznie ... :strach:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie gru 17, 2023 15:12 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Chciałam i tu bardzo podziekować w imieniu chłopaków naszemu tegorocznemu Mikołajowi :1luvu:
https://www.youtube.com/shorts/sCR3n4C2L1g

alessandra

Post » Nie gru 17, 2023 15:20 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

I jeszcze sobie tak zareklamuję nas :wink: , jakby ktoś nie miał wełnianek ( co raczej nieprawdopodobne w tym towarzystwie :ryk: ) lub zechciał skorzystać z propozycji grudniowej .

Po Pierwsze
na ostatnią chwilę , wysyłka paczkomatem

Tajemnicze pudełko prezentowe dla Twojego kotka. Gotowy prezent pod choinkę. Gotowe pudeko zawiera: 1 kocyk lekki 1 kocyk ciepły 5 szenilowych piłeczek cena: 70zł

https://www.youtube.com/shorts/zMa2a3M2H9g

Po Drugie
w całym grudniu dla wszystkich , którzy szukają ciepłych koców i innych miękkich rzeczy, zapraszamy na grudniową niespodziankę
Do każdego GRUDNIOWEGO zamówienia dodajemy gratisową niespodziankę Tulinka o wartości zbliżonej do zamawianego towaru :kotek:
Przykładowo Ty kupujesz szalik dla siebie, my dodamy kocyk dla Twojego futrzaka :kotek: Jeśli zakup ma być prezentem, prosimy o zaznaczenie tego przy składaniu zamówienia oraz podanie adresu odbiorcy do wysyłki.
Uwaga oferta nie dotyczy działu Magic Vintage

kontakt do Tulinkowa mediar484@gmail.com

A dla tych, którzy lubią słuchać z przymrużeniem oka (bom przecież nie profesjonalista czytacz :wink: ) , zapraszam na mój kanał , mam nadzieje,ze coś wybierzecie dla siebie , jeśli nie szalejecie na święta , zapraszam do subskrypcji i łapeczek w górę, które bardzo mi się przydają :1luvu:

No tom się "nagadała", na jakiś czas będziecie mnie mieć dosyć :ryk:

alessandra

Post » Nie gru 17, 2023 17:52 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

alessandra pisze:
mir.ka pisze:
alessandra pisze:Jestem,jestem Cioteczki kochane,a jakoby mnie nie bylo
:mrgreen: Nesti ożywił się po wizycie na klinikach,staram się wdrożyć zalecenia żywieniowe,przyszły jeszcze wyniki szczegółowe tarczycowych badań,ale nie udało mi skontaktować w piątek ,aby prosić o interpretację.

Chciałam podziękować bardzo Attcie za śliczne rękodzieło z zyczeniami :1luvu: MAU za wypasiona paczuchę(mam podejrzenia,że jakowyś Mikołaj wręcz ryzykował bawieniem się przepukliny) :1luvu:

Przepraszam że malo tu zaglądam,jak zwykle o tej porze miesiąca zmagam się z pracą,bezsennością,stresem a dodatkowo to zamieszanie zdrowotno-wypadkowe w sensie hydraulicznym(ludzie koszmar straszny gdy bojler wysiądzie wraz z pralką i toaletą) :201429 :201429
Jakby ktoś się pytał,to prawo Murphiego u mnie działa na 200% :mrgreen:
Mam nadzieje,że Wam nieco spokojniej minął tydzień :201461

To już wszystko pechowe wykorzystałaś w nadmiarze i musi być lepiej. Tego się trzymajmy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oby , choć trochę mnie martwi fakt ,że to limit roczny , a wkrótce Nowy Rok i znów się zacznie ... :strach:

Nic się nie zacznie, co było minęło
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 17, 2023 17:57 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

alessandra pisze:I jeszcze sobie tak zareklamuję nas :wink: , jakby ktoś nie miał wełnianek ( co raczej nieprawdopodobne w tym towarzystwie :ryk: ) lub zechciał skorzystać z propozycji grudniowej .

Po Pierwsze
na ostatnią chwilę , wysyłka paczkomatem

Tajemnicze pudełko prezentowe dla Twojego kotka. Gotowy prezent pod choinkę. Gotowe pudeko zawiera: 1 kocyk lekki 1 kocyk ciepły 5 szenilowych piłeczek cena: 70zł

https://www.youtube.com/shorts/zMa2a3M2H9g

Po Drugie
w całym grudniu dla wszystkich , którzy szukają ciepłych koców i innych miękkich rzeczy, zapraszamy na grudniową niespodziankę
Do każdego GRUDNIOWEGO zamówienia dodajemy gratisową niespodziankę Tulinka o wartości zbliżonej do zamawianego towaru :kotek:
Przykładowo Ty kupujesz szalik dla siebie, my dodamy kocyk dla Twojego futrzaka :kotek: Jeśli zakup ma być prezentem, prosimy o zaznaczenie tego przy składaniu zamówienia oraz podanie adresu odbiorcy do wysyłki.
Uwaga oferta nie dotyczy działu Magic Vintage

kontakt do Tulinkowa mediar484@gmail.com

A dla tych, którzy lubią słuchać z przymrużeniem oka (bom przecież nie profesjonalista czytacz :wink: ) , zapraszam na mój kanał , mam nadzieje,ze coś wybierzecie dla siebie , jeśli nie szalejecie na święta , zapraszam do subskrypcji i łapeczek w górę, które bardzo mi się przydają :1luvu:

No tom się "nagadała", na jakiś czas będziecie mnie mieć dosyć :ryk:

Tak myśle i myślę, czy te moje koty były grzeczne i czy prezent im się nalezy?
Choć właściwie koty zawsze są grzeczne, a przynajmniej tak uważają :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 17, 2023 18:02 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

alessandra pisze:Chciałam i tu bardzo podziekować w imieniu chłopaków naszemu tegorocznemu Mikołajowi :1luvu:
https://www.youtube.com/shorts/sCR3n4C2L1g

Jak ładnie ptaszek przygarnięty :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Nie gru 17, 2023 18:08 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Hmmm.. przy tym obrazku zastanawiam się czego reklamą mógłby się stać https://www.youtube.com/shorts/qhvcrc222Ig?app=desktop Moc spojrzenia :mrgreen:

Atta

Post » Nie gru 17, 2023 18:42 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Pani! pod niektórymi filmikami nie mozna wpisać komentarzów :P

Atta

Post » Nie gru 17, 2023 18:51 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Atta pisze:Pani! pod niektórymi filmikami nie mozna wpisać komentarzów :P

Ano, faktycznie jest trochę takich ,które na początku działalności zamiescilsm,ale te znać mało istotne dla sprawy uznalam albo nieśmiałością podyktowane ,można odpuścić :mrgreen:

alessandra

Post » Nie gru 17, 2023 18:53 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

alessandra pisze:

Ano, faktycznie jest trochę takich ,które na początku działalności zamiescilsm,ale te znać mało istotne dla sprawy uznalam albo nieśmiałością podyktowane ,można odpuścić :mrgreen:

A nic takiego. To te ostatnie, gdy Mikołaj przybył :mrgreen:

Atta

Post » Nie gru 17, 2023 19:18 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Zachęcam! Podarujmy coś od siebie viewtopic.php?f=20&t=216513 :s2:

Atta

Post » Nie gru 17, 2023 22:14 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Świat się zrobił dziwny. Musimy się jakoś trzymać dobrych ludzi. Dziękuję!!!!

.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 18, 2023 7:37 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Atta pisze:
alessandra pisze:

A nic takiego. To te ostatnie, gdy Mikołaj przybył :mrgreen:

A niemożliwe,zobaczę,w shorts jest komentarz inaczej ,obok,a opis w ogóle trzeba rozwijać

alessandra

Post » Pon gru 18, 2023 7:42 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Atta pisze:Hmmm.. przy tym obrazku zastanawiam się czego reklamą mógłby się stać https://www.youtube.com/shorts/qhvcrc222Ig?app=desktop Moc spojrzenia :mrgreen:

W punkt :ok: :mrgreen:

alessandra

[poprzednia][następna]