Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-szukamy domków :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 19, 2009 0:31 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

wyjeżdżają?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob gru 19, 2009 10:51 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Czy wszyscy poza mna wyjezdzaja na Swieta ? Juz dwa futerka przyjezdzaja :(

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Sob gru 19, 2009 10:53 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

a dwóch różnych domów?
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 20, 2009 10:54 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Femko - dwa rozne domki - pozwolilam sobie ich nawet "przesluchac" :) nie wyglada tak zle :) jedni jada na wesele do jakies kuzynki i martwia sie, ze w tym zamieszaniu jakie tam bedzie kocio moze im sie zagubic, a z drugiej strony wyjazd na tyle krotki, ze nie chca go powierzac jakies rodzinie w Lodzi, bo rodzina niekociasta i podobno nie wie co i jak...
A drudzy jada do rodziny pociagiem z przesiadkami, bo zepsulo im sie autko i maja wrazenie, ze troche moze byc troche za zimno dla kota w transporterku - generalnie jezdza autkiem i wtedy kot jezdzi z nimi, podobno nawet lubi jazde samochodem...

Czy to wszystko wyglada prawdopodobie ?

Moje futerka sa zachwycone choinka :) traktuja ja jak taka duza zabawke :twisted:

Miodalik

Post » Nie gru 20, 2009 10:58 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

dla mnie wygląda prawdopodobnie i raczej mam pozytywne odczucia.
Uważam, że słusznie jawisz im się jako najlepsza opieka dla ich kotków.
Zresztą, moje zdanie na temat Waszego Domkowania znasz :1luvu:
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 20, 2009 11:05 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Joasiu, jeżeli Cię to pocieszy, to ja też nie wyjeżdżam na Święta. :wink:
Zresztą to ja jestem domatorka i kocham moje życie z kotami. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie gru 20, 2009 21:53 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Ja wlasciwie tez lubie Swieta w domu z rodzina i zwierzakami :)
choc w tym roku przez nawal pracy jakos nie czuje atmosfery... obiecywalam sobie pieczenie ciasteczek, dekorowanie domu itd. a tymczasem pracuje i pracuje :(

Miodalik

Post » Nie gru 20, 2009 23:30 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

A zdjęcia koteczków to jakieś będą może? :oops:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon gru 21, 2009 12:41 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Femka pisze:dla mnie wygląda prawdopodobnie i raczej mam pozytywne odczucia.
Uważam, że słusznie jawisz im się jako najlepsza opieka dla ich kotków.
Zresztą, moje zdanie na temat Waszego Domkowania znasz :1luvu:

Odczucia raczej pozytywne, ale jakby wszystkie byłe tymczasy "świętowały" w dt, mogłoby być wesoło :strach:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto gru 22, 2009 23:03 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Beda zdjecia, beda - swiateczne, bo wczesniej to raczej nie ma szans... dzis np. jeszcze pracuje, wiec jak wroce to jest szansa tylko na wyglaskanie...

Miodalik

Post » Śro gru 23, 2009 0:57 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Oj biedna Ty jesteś z tą pracą. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw gru 24, 2009 0:00 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Zdrowych i pogodnych Świąt!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw gru 24, 2009 0:12 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Wszystkiego dobrego na Święta,
przekaż życzenia również swojej Rodzinie
i uściskaj futerka.
Obrazek

Femka

Post » Śro sty 06, 2010 19:52 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-czekamy na święta :)

Wszystkiego dobrego w tym roku dla Was. :D

Jak się sprawuje Misiaczek i reszta futer?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sty 11, 2010 20:44 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-brak czasu :(

Wyglada jakby porzucila wlasny watek :( na nic nie mam czasu... futerka maja sie dobrze, co niektore chyba nieco za dobrze i pewnie bede musiala zaczac im kupowac karme typu 'light', bo niektore juz daza w kierunku formy kulistej :?:

Ciagle obiecuje im sobie sesje zdjeciowa - i na obietnicach sie skonczy... Moze jak tym razem wroce z Moskwy, to sie uda ?

Miodalik

[poprzednia][następna]