Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
GRazyna pisze:Liwia, ja Cię proszę zmień ten masakryczny banerek, przerazić się można.. tamtej kotki już dawno nie ma![]()
GRazyna pisze:Gustaw Niezmordowany padł w plamie słońca i śpi. Znaczy się, chwila spokoju i wytchnienia![]()
Erykowi to ja się nie dziwię, bo Gustyaw molestuje mu ogon niemiłosiernie. Edgar z braku owłosienia nie jest tak ciepliwy jak jego syjamski braciszek. Ba! NAwet w połowie nie jest tak cierpliwy. Ja mu się nie dziwię zresztą.
Foty mam. Wszystkie w telefonieŻeby je zrzucić muszę laptopa odpalić bo to jedyny komp w domu z windowsem hehe...
Dzisiejszego poranka obudziłam się i stwierdziłam, że glut biega po łóżku... za piłeczkąskubany przyniósł piłkę na górę i wtargał na łóżko. Potem okazało się, że myszkę też
ech, zalała mnie fala wspomnień jak to Eryk był malutki
![]()
A ze wszystkich sprzętów w domu Gustaw najbardziej kocha mikrofalówkę
A gerberek to taki słoiczek z karmą dla dzieci. Jednoskładnikowy: albo sam kurak albo sam indyk, konsystencja pasty. Lekkowstrawne i dla malucha odpowiednie ba samo mięsko.
Glut bardzo lubi. Edguś teżswoją drogą to oni dwaj mają jeden ale solidny wspólny temat: jedzenie
![]()
A, glut jest pierwszym znanym mi kotem, który jak je i myśli że chce mu się zabrać jedzenie to je przydeptuje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 78 gości