wet zrobil Wojtkowi badanie krwi, dal jakies leki na odtrucie i inne takie rozne, powiedzial ze takie objawy sa np. przy zatruciu chemikaliami... o 9.40 mam wizyte i mam nadzieje ze juz bede go mogl do domu zabrac, czyli ogolnie to nic konkretnego mi nie powiedzial
ciekawe jak wyszlo badanie krwi, czy on mogl cos wylizac zjesc?
zastanow sie Piotr, przeanalizuj, ja tak zawsze robie by rozne rzeczy wykluczyc, ogladam caly dom.
Piotr dzwon do weta prowadzacego do kliniki i pytaj.
Jaki jest stan Wojtka teraz? Co wyszlo w badaniach krwi? czy brali pod uwage zapalenie uch srodkowego? mowiles o oczoplasie?
jak laska z tamtad dzwonila to sie pytalem czy wszysko ok z nim, mowila ze tak, za chwile jade po niego, moze Etka tam tez ze mna podejdzie jak da rade, zawsze to razniej... ide
Wojtek ma zapalenie ucha srodkowego. Tak jak podejrzewalam niestety i poderzenie zespolu przedsionkowego:( W Rtg wyszlo ze jest przewod sluchowy przebudowany:(((
Wojtek ma zespól przedsionkowy podejrzewany od zapalenia ucha srodkowego, albo od uszkodzenie blony bebenkowej jakis czas temu i zalewaniu tego Surolanem.
Najbardziej wiarygodne wydaje nam sie ze tak sie stalo od zapalenia ucha srodkowgo jednak, Wojtek byl leczony na zapalenie zewnetrzne a musialo pojsc to dalej ( chociaz leukocyty bez zmian byly wiec moze i nabyte)
Jest bardzo biedny, bardzo az sie serce kraje.
Rokowania ostrozne, bylismy u weta ktory na szczescie znal sie na rzeczy.
Do podawania przez tydzien antybiotyk i lek przebudowujacy chrzastke.
W rtg wyszly duze zmiany chrzestne w uchu srodkowym, ucho bardzo mocno zmienione w stosunku do drugiego.
Tyle się wydarzyło a ja dopiero teraz doczytałam.
Wojtek koteczku zdrowiej!!!!
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Wojtula juz w domu, pochrupal sobie troche suchego, teraz spi... Wieczorem dostanie leki wraz z mokrym... myslicie ze moge mu dac troche lodow smietankowych jako rekompensate za te cierpienia jesli bedzie mial ochote??