Super, ze z Waszą sunią tak się polubiły, no i proszę, mięsko przestało "gryźć"

A z Synka naprawde powinniście być dumni, fajnie, że są takie dzieci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lara1974-34 pisze:PIRACIK to tak słodko namolna kruszyna że nawet nasza lara dostaje od niego burę za to że go nie tuli.Lara chodzi po mieszkaniu,PIRACIĄTKO biegusiem za nią z prostym ogonkiem i okrzykiem na pyszczkuMMMMMIIIIIAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ,MMMMMIIIIIAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ona wtedy liże go i kładzie na nim swój pysk,a jak już chce iść sobie to Mały z oburzeniem znowu w krzyk,bo on chce jeszcze.i tak za nią biega czasem pół dnia,co najlepsze-on wtedy nie chce naszych pieszczot,tylko Lary.ostatnio wcinał pierś z kurczaka gotowaną,aż miska jeździła po mieszkaniu.nie mamy już "grymasów" kulinarnych.pozdrawiamy.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lara1974-34 pisze:PIRACIK to tak słodko namolna kruszyna że nawet nasza lara dostaje od niego burę za to że go nie tuli.Lara chodzi po mieszkaniu,PIRACIĄTKO biegusiem za nią z prostym ogonkiem i okrzykiem na pyszczkuMMMMMIIIIIAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ,MMMMMIIIIIAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ona wtedy liże go i kładzie na nim swój pysk,a jak już chce iść sobie to Mały z oburzeniem znowu w krzyk,bo on chce jeszcze.i tak za nią biega czasem pół dnia,co najlepsze-on wtedy nie chce naszych pieszczot,tylko Lary.ostatnio wcinał pierś z kurczaka gotowaną,aż miska jeździła po mieszkaniu.nie mamy już "grymasów" kulinarnych.pozdrawiamy.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lara1974-34 pisze:hallo,zaczęłam wątek Piracika ale nie wiem jak mam znaleść jego adres żeby wam podać.tytuł jest taki PIRATOLANDIA-NOWY DOM PIRACIKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kasia86 pisze:To ja tak o Alutkę zapytam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 685 gości