W sumie dobrze się stało...
Straciłam pracę w tej stajni i już nie jestem tam codziennie,więc nioe mogłabym pilnowac Czarusia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amanda_0net pisze:I żeby nie było, że nie wierzymy, że będzie, my się tylko asekurujemy![]()
Gosiara pisze:W sumie dobrze się stało...
Straciłam pracę w tej stajni i już nie jestem tam codziennie,więc nioe mogłabym pilnowac Czarusia
sawanka1 pisze:Amanda_0net pisze:I żeby nie było, że nie wierzymy, że będzie, my się tylko asekurujemy![]()
nie pal tyle zdrowiu szkodzi![]()
bedzie dobrze
Amanda_0net pisze:I tak zwykle mam, że jak już znajdę dom moim kotkom to zaraz urywają się telefony czy jest do adopcji![]()
Właśnie miałam telefon z Gliwic i to z sąsiedniego osiedla
Ale Czaruś już ma dom...w Zielonce![]()
Idula pisze:choć po cichutku szepnę...że mam nadzieję że Czaruś chciłaby przyjechać jednak do NAS...![]()
Gosiara pisze:Dzięki Amando za współczucie,potrzebne wsparcie...Chciałam zamówic karmę u Ciebie ale funduszy brak
Amanda_0net pisze:Idula pisze:choć po cichutku szepnę...że mam nadzieję że Czaruś chciłaby przyjechać jednak do NAS...![]()
Przecież już wszystko omówione i nagrane, Czaruś w piątek jedzie do ZielonkiNic mu nie będzie po prostu troszkę się postresuje i będzie miał wspaniały domek i swoich dużych. A może inny kotek przy tej okazji znajdzie dom
zuzia96 pisze:Czarusiu wiem, że Ty też w tym tygodniu będziesz w swoim własnym domku, tylko musisz jeszcze pojechać jakimś tam pociągiem, jak mówią DużeI one cały czas się namawiają, jak to Ty pojedziesz, żeby było najlepiej dla Ciebie
![]()
A ja już jestem w swoim domku i Cię pozdrawiam i trzymam pazurki, żeby podróż Ci szybko zleciała. We własnym domku jest faaajnie. Zobaczysz![]()
Kruszynka
zuzia96 pisze:Czarusiu wiem, że Ty też w tym tygodniu będziesz w swoim własnym domku, tylko musisz jeszcze pojechać jakimś tam pociągiem, jak mówią DużeI one cały czas się namawiają, jak to Ty pojedziesz, żeby było najlepiej dla Ciebie
![]()
A ja już jestem w swoim domku i Cię pozdrawiam i trzymam pazurki, żeby podróż Ci szybko zleciała. We własnym domku jest faaajnie. Zobaczysz![]()
Kruszynka
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Magda_lena i 440 gości