TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc! II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 26, 2009 21:43

Ja spędzam banalną wetowo- pitową niedzielę, a tu takie wieści.
Kaori stoję w kolejce do ozłacania Ciebie :wink:
We wtorek, jak wam pasuje mogę być pod wieżą. Transporterek mogę wziąć, dajcie znać jak będzie trzeba.

aoi neko

Od: Śro cze 18, 2008 16:44

Post » Nie kwi 26, 2009 22:13

Cieszę sie ogromnie że znalazł się nowy DT i kolejne koty przeniosą sie do lepszego świata...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon kwi 27, 2009 6:22

ja tez sie ciesze ze Olafek i Trixi pojedzie do DT, bardzo mocno.
One maja ogloszenia zrobione na mnie na adopcje.org, alegratka, alegro, miau adopcyjna i vendito pl.
Oczywiscie pozmieniam dane , na safiori?
Mam tylko prosbe...czy moge prowadzic adopcje Olafa? ten kot lezy mi na sercu, to jego mialam wziasc zamiast Kropka tyle ze ludzie co zwrocili mi kota chcieli Kropusia. Chcialabym znalesc mu dom tak dobry jaki ma Zuzia ktora tez lezala mi na serduchu.

co do wydania kota do adopcji od zabers, dziewczyny pamietajcie o umowie adopcyjnej, bo moze byc kiedys potrzebna z zwiazku z ta baba, rozumiecie.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon kwi 27, 2009 6:26

Etko ja tylko niesmialo powiem ze Trixi ma sie dobrze a na dole sa dwa kty czarne. Jeden ma saczaca sie rane po sterylce. Wiec moze bedziemy sie tez tym kierowac. Olaf czyli pingwinek jest wycofany i ok z jego zabraniem sie zgadzam ale Trixi moze chwile poczekac. Jest sliczna krowka i w nastepnej kolejnosci ona.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon kwi 27, 2009 7:01

aga9955 pisze:... na dole sa dwa kty czarne. Jeden ma saczaca sie rane po sterylce.

Już wiem który. Ta panna z prawej dolnej. Spokojniutka.

Aga - wiesz może jak tam Marcyśka?
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon kwi 27, 2009 7:01

zgadzam sie Aga ze trzeba zabierac chore np Fabia burasia z gory, dwie czarnulki z dolu, te dwa buraski z dolu z biegunka.
ale kaory pisala ze koty maja byc adopcyjne, dlatego z Aska mowimy o Olafie i Trixi. Nie maja byc chore.
Aczkolwiek zastanawiam sie nad ta czarna pieszczoszka co byla izolowana...ona moglaby isc bo w sumie nic grubszego jej nie dolega.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon kwi 27, 2009 7:07

Etka pisze:Aczkolwiek zastanawiam sie nad ta czarna pieszczoszka co byla izolowana...ona moglaby isc bo w sumie nic grubszego jej nie dolega.

Ona była dobra, jadła i nie miała biegunki, tylko wylizała sobie tę rankę na potęgę i zaczęło się sączyć. To może faktycznie ona. W sumie wystarczy małą przypilnować, założyć gustowny zielony kaftanik (mogę kupić dziś w drodze do pracy (podejdę po wieżę, oni tam mają takie dla kotów) i jutro by się już ją ubrało "na wyjazd". Co Wy na to?
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Pon kwi 27, 2009 7:16

zabers pisze:
Etka pisze:Aczkolwiek zastanawiam sie nad ta czarna pieszczoszka co byla izolowana...ona moglaby isc bo w sumie nic grubszego jej nie dolega.

Ona była dobra, jadła i nie miała biegunki, tylko wylizała sobie tę rankę na potęgę i zaczęło się sączyć. To może faktycznie ona. W sumie wystarczy małą przypilnować, założyć gustowny zielony kaftanik (mogę kupić dziś w drodze do pracy (podejdę po wieżę, oni tam mają takie dla kotów) i jutro by się już ją ubrało "na wyjazd". Co Wy na to?

W takim razie moze kup kaftanik, plisss :wink: (wez paragon, pliss. Pamietam tez o rozliczeniu zakupow w Macro) Jesli maluda nie jest chora i ma problemy z ranka, to mysle, ze to bardzo dobry pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolino, jestem kolejna chetna by Cie ozlocic :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon kwi 27, 2009 7:24

jerzykowka pisze:W takim razie moze kup kaftanik, plisss :wink: (wez paragon, pliss.

Ok. i paragon wezmę.
Mam w domu jeszcze kołnierz po Gluśku. Co prawda jest trochę przycięty, bo Gluś jak go nosił był tak malutki, że w pełnorozmiarowym nie mógłby nic zjeść, ani wypić), ale może też się przyda, co?

A właśnie, co tam z Marcyśką? Ktoś coś wie?

zabers

Post » Pon kwi 27, 2009 7:33

zabers pisze:
jerzykowka pisze:W takim razie moze kup kaftanik, plisss :wink: (wez paragon, pliss.

Ok. i paragon wezmę.
Mam w domu jeszcze kołnierz po Gluśku. Co prawda jest trochę przycięty, bo Gluś jak go nosił był tak malutki, że w pełnorozmiarowym nie mógłby nic zjeść, ani wypić), ale może też się przyda, co?

A właśnie, co tam z Marcyśką? Ktoś coś wie?

Zadzwonie do Magdy i sie dopytam (troszke pozniej).
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon kwi 27, 2009 7:35

jerzykowka pisze:Zadzwonie do Magdy i sie dopytam (troszke pozniej).

Jak będziesz dzwoniła do Magdy, nie zapomnij dusić o weta.

zabers

Post » Pon kwi 27, 2009 7:38

zabers pisze:
jerzykowka pisze:Zadzwonie do Magdy i sie dopytam (troszke pozniej).

Jak będziesz dzwoniła do Magdy, nie zapomnij dusić o weta.

Jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon kwi 27, 2009 7:43

aga9955 pisze:Etko ja tylko niesmialo powiem ze Trixi ma sie dobrze a na dole sa dwa kty czarne. Jeden ma saczaca sie rane po sterylce. Wiec moze bedziemy sie tez tym kierowac. Olaf czyli pingwinek jest wycofany i ok z jego zabraniem sie zgadzam, ale Trixi moze chwile poczekac. Jest sliczna krowka i w nastepnej kolejnosci ona.

jeśli mogę wtracić swoje trzy grosze, to też myślałam o jednej z tych dwóch czarnych na dole - obie są fajne :lol:

a tak w ogóle to chciałam podziękować wszystkim za wspaniałą sobotę (śniło mi się to wszystko jeszcze raz w nocy), gdy tylko będę mogła ponownie przyjechać, jadę bez zawachania :lol:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon kwi 27, 2009 7:54

Honda11- kochana, "wtrancaj, wtrancaj". :D I jeszcze raz dzięki, kochana, że przyjechałaś. Co, śniły Ci się rękawice spawacza? :smiech3:
Przyjeżdżaj w ciemno kiedy tylko będziesz mogła. Zawsze będziemy Cię mocno ściskać z radości. :D
Oczywiście, jak będziesz u Rodzinki, czy w ogóle w Poznaniu - serdecznie zapraszam. Poznasz "pokemony" na żywo. :lol:

zabers

Post » Pon kwi 27, 2009 8:06

zabers pisze:Honda11- kochana, "wtrancaj, wtrancaj". :D I jeszcze raz dzięki, kochana, że przyjechałaś. Co, śniły Ci się rękawice spawacza? :smiech3:
Przyjeżdżaj w ciemno kiedy tylko będziesz mogła. Zawsze będziemy Cię mocno ściskać z radości. :D
Oczywiście, jak będziesz u Rodzinki, czy w ogóle w Poznaniu - serdecznie zapraszam. Poznasz "pokemony" na żywo. :lol:

takie rękawice już zawsze będą kojarzyć mi się z Tobą Olu :smiech3:

Bardzo bym chciała, żeby obie czarnulki znalazły dom- bo są śliczne, chociaż cały czas jestem zakochna z Trixie, a teraz jeszcze w "odkurzaczu" :lol:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

[poprzednia][następna]