Kaori stoję w kolejce do ozłacania Ciebie

We wtorek, jak wam pasuje mogę być pod wieżą. Transporterek mogę wziąć, dajcie znać jak będzie trzeba.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:... na dole sa dwa kty czarne. Jeden ma saczaca sie rane po sterylce.
Etka pisze:Aczkolwiek zastanawiam sie nad ta czarna pieszczoszka co byla izolowana...ona moglaby isc bo w sumie nic grubszego jej nie dolega.
zabers pisze:Etka pisze:Aczkolwiek zastanawiam sie nad ta czarna pieszczoszka co byla izolowana...ona moglaby isc bo w sumie nic grubszego jej nie dolega.
Ona była dobra, jadła i nie miała biegunki, tylko wylizała sobie tę rankę na potęgę i zaczęło się sączyć. To może faktycznie ona. W sumie wystarczy małą przypilnować, założyć gustowny zielony kaftanik (mogę kupić dziś w drodze do pracy (podejdę po wieżę, oni tam mają takie dla kotów) i jutro by się już ją ubrało "na wyjazd". Co Wy na to?
jerzykowka pisze:W takim razie moze kup kaftanik, plisss(wez paragon, pliss.
zabers pisze:jerzykowka pisze:W takim razie moze kup kaftanik, plisss(wez paragon, pliss.
Ok. i paragon wezmę.
Mam w domu jeszcze kołnierz po Gluśku. Co prawda jest trochę przycięty, bo Gluś jak go nosił był tak malutki, że w pełnorozmiarowym nie mógłby nic zjeść, ani wypić), ale może też się przyda, co?
A właśnie, co tam z Marcyśką? Ktoś coś wie?
jerzykowka pisze:Zadzwonie do Magdy i sie dopytam (troszke pozniej).
zabers pisze:jerzykowka pisze:Zadzwonie do Magdy i sie dopytam (troszke pozniej).
Jak będziesz dzwoniła do Magdy, nie zapomnij dusić o weta.
aga9955 pisze:Etko ja tylko niesmialo powiem ze Trixi ma sie dobrze a na dole sa dwa kty czarne. Jeden ma saczaca sie rane po sterylce. Wiec moze bedziemy sie tez tym kierowac. Olaf czyli pingwinek jest wycofany i ok z jego zabraniem sie zgadzam, ale Trixi moze chwile poczekac. Jest sliczna krowka i w nastepnej kolejnosci ona.
zabers pisze:Honda11- kochana, "wtrancaj, wtrancaj".I jeszcze raz dzięki, kochana, że przyjechałaś. Co, śniły Ci się rękawice spawacza?
![]()
Przyjeżdżaj w ciemno kiedy tylko będziesz mogła. Zawsze będziemy Cię mocno ściskać z radości.![]()
Oczywiście, jak będziesz u Rodzinki, czy w ogóle w Poznaniu - serdecznie zapraszam. Poznasz "pokemony" na żywo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 1270 gości