Korciaczki pisze:Alexik prosi o domek:

jakie to sliczne
Mrrrrr... Wiec tak,mrrrrrrrr...

Byla dzis pani w/s Alinki, mrrrrr... Mysle, ze w koncu to ta wlasciwa DUZA dla naszej malenkiej pieszczoszki, mrrrr... Sympatyczna i konkretna, widac, ze zalezy jej na kici, interesowala sie bardzo stanem jej zdrowia, historia, przebytymi chorobami. Myslee, ze kotencja wstepnie ja polubila. Byc moze jeszcze zrobimy wizyte przedadopcyjna w domu tej pani, tak dla swietego spokoju, ale mysle, ze mozemy byc o nasza kicie spokojni. Niestety, choc probowalysmy z Justyna namowic te pania na Alexia tez-bez skutku. Alinka bardzo sie o brata martwi, czuje to, widze to w jej spojrzeniu. Ale wiem, ze i on szybko znajdzie super domek, mrrrrr... Wiec na 95% to wlasnie TEN domek dla Alinki. Po wizytcie koteczka spala na kanapie rozluzniona na boku z wyciagnietymi lapkami. To podobno oznacza, ze kot czuje sie bezpieczny i szczesliwy. Wiec mysle, ze zaufala nowej DUZEJ i bedzie im razem dobrze. Z reszta musze wspomniec, ze pani byla zachwycona wszystkimi kotami Justyny. Urzekli ja najbardziej Diablo, Tenor, Alex, Ramzes i Majeczka. Spodobal sie tez Zuzu i Ozzy

Widac, zna sie conieco na kotach, potrafi dostrzec kocia urode, w kazdym mruczku cos niepowtarzalnego. A mnie dzis znow wycalowaly: Alex, Alinka, Maja i Ramziu.

Sama sie coraz czesciej zastanawiam, jak to mozliwe, ze w tych malych, kocich serduszkach pomiesci sie AZ TYLE milosci! Ciesze sie, ze kolejna kicia bedzie miala na kogo ja przelac, w dodatku juz odwajemniaja to uczucie! Alinko, kochanie :*:*:*:* buziam slodko na dobranoc i juz sie ciesze Twoim szczesciem! Alexiu, moj slodziaku, lepek do gory, o siostre sie nie martw, bo bedzie super domek miala! A i Tobie, pyszku znajdziemy raz dwa rownie fajnych DUZYCH i ekstra domek! Pamietajcie, skarby moje! Kocham Was baaaardzo, baaaaaardzo, baaaaardzo i kochac nigdy nie przestane! Cokolwiek sie wydarzy! Badzcie szczesliwe, tylko tego od Was pragne! Szczescie kota jest moim szczesciem

Dobranoc, sliczne moje
Alex :*:*:*:*:*:* Ciebie tez slodko na dobranoc buziam
Slodkich snow o dluuuuuugim, szczesliwym kocim zyciu