(dużo siedziałam swego czasu w laboratorium i zdarzało mi się w ten sposób dostosowywać szkło laboratoryjne do moich potrzeb

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
progect pisze:tutaj też jest http://www.swiatzoo.pl/pl/art/5491/GIMP ... DLA-KOCIAT
to chyba Warszawa?
serotoninka pisze:A czym ta butelka się różni od takiej zwykłej dla lalek/kotków? Tym że jest otwarta na końcu i się podciśnienie nie robi? To kupić taką zwykłą i delikatnie obtłuc od góry, może nawet dałoby się dziurkę zrobić... Przecież i tak kotka się trzyma no i on ssie za smoczek, a nie za szkło, nie pokaleczy się... Da się takie coś zrobić - słowo...
(dużo siedziałam swego czasu w laboratorium i zdarzało mi się w ten sposób dostosowywać szkło laboratoryjne do moich potrzeb)
Amika6 pisze:Masz rację, trudno opisać takie podpowiedzi. Pokazać byłoby łatwiej ale jak się jest daleko, to tylko możemy mocno kciuki trzymać![]()
![]()
MariaD pisze:dellfin612 pisze:Mario, ja bardzo chętnie pożyczę od Ciebie wagę, na miesiąc
Sprawdzę czy działa i możesz brać na zawsze.
dellfin612 pisze:Aniu V, nie masz na co kasy wydawać? Jeśli tak to ja marzę o własnym domkua najpierw o dokończeniu remontu w mieszkaniu, co zaowocuje posiadaniem kuchni. Żartowałam :lol
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 25 gości