Mrrrrucząca rewolucja :) szukamy 3 kota do kompletu?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 28, 2009 22:48

zirrael pisze:Telma - niebiesko-biała okolo 5 letnia wysterylizowana kotka - mruczy z przytupem i uwielbia mizianie - chociaz jest jeszcze nieco oniesmielona zmianą miejsca pobytu - pilnie szuka DS

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Po domowemu Whisky - prawie 3 letni kocur, wykastrowany, niebieski pręgowany tonek - pół nocy tlumaczył mi że nie mam spać tylko mam go miziać - aczkolwiek równiez jest onieśmielony zmianą miejsca pobytu

Obrazek

piękne te kociska
Telma to taka dama
pozdrawiam serdecznie

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Wto kwi 28, 2009 22:49

zirrael pisze:Ufff grzyb u Sary zwalczony, jutro wielkie ciach jej i Khali :)

nie znalazłam zdjęc Sary
a moze ślepota mi weszła na oczy???

bazylica

Post » Śro kwi 29, 2009 4:58

zirrael pisze:Do mojej łazienki trafił nowy tymczas - 8 letnia Sara z mocno zaawansowaną grzybicą, wyglodzona i wyniszczona licznymi porodami. Jak na razie bardzo dobrze reaguje na szczepienia przeciwgrzybiczne i Fungiderm. Apetyt jej dopisuje więc szybko powinna nabrać cialka

Obrazek

Obrazek

ulubiona czynnośc Sary:

Obrazek

Obrazek

zawsze wszystko jest :P
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Śro kwi 29, 2009 7:45

Dzięki
jaka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
śliczny pyszczek ma

bazylica

Post » Śro kwi 29, 2009 18:46

Dziewczyny juz po... Khali łobuzuje - jakby nigdy nic się nie stało... a Sara... Sara nie wróciła ze mną do domu...

Rozkochała w nocy w sobie jedną Dużą (z wzajemnością) i pojechała się goic juz do niej :twisted: Domek mi znany i bardzo fajny - Sara będzie miała jedną koleżankę w zblizonym wieku i duzo duzo miłości :) :) :)
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Śro kwi 29, 2009 20:59

zirrael pisze:Dziewczyny juz po... Khali łobuzuje - jakby nigdy nic się nie stało... a Sara... Sara nie wróciła ze mną do domu...

Rozkochała w nocy w sobie jedną Dużą (z wzajemnością) i pojechała się goic juz do niej :twisted: Domek mi znany i bardzo fajny - Sara będzie miała jedną koleżankę w zblizonym wieku i duzo duzo miłości :) :) :)

dzięki Basiu, cieszę sie za to nam sie tak ładnie udało:)))) teraz będzie Sara nadrabiała ośmioletnie braki miłości :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro kwi 29, 2009 21:06

zirrael pisze:Dziewczyny juz po... Khali łobuzuje - jakby nigdy nic się nie stało... a Sara... Sara nie wróciła ze mną do domu...

dzięki Basiu, cieszę sie ze to nam sie tak ładnie udało:)))) a własciwie Tobie:) teraz będzie Sara nadrabiała ośmioletnie braki miłości :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw kwi 30, 2009 11:54

to i ja dorzucę swoje trzy grosze w ramach radości z nowego domku Sary :)

no więc cieszę się bardzo, ale to bardzo :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

cos_tam82

Od: Śro lip 11, 2007 10:41

Post » Czw kwi 30, 2009 12:04

tak się cieszę i tak dziś wszystkich uwielbiam :
Obrazek
ObrazekObrazek

cos_tam82

Od: Śro lip 11, 2007 10:41

Post » Pt maja 01, 2009 14:48

Gratuluję domeczku

życzą kocio-dziewczynom dużo zdrówka :lol: :lol: :lol:

bazylica

Post » Nie maja 03, 2009 20:21

Dzisiaj zaczynamy szukać domu dla smoliście czarnego Fuksa o ytrynowych oczach - grzybol zwalczony :)

Fuks został złapany na jednej z Warszawskich ulic. Był dość mocno pogryziony przez inne koty. Został wykastrowany i można rzec że totalnie doszedł do siebie. Jest bardzo ale to bardzo proludzki, uwielbia mizianki, przytulanki, baranki i najchętniej caly dzien by spędzał gdzieś obok człowieka. Niestety w stosunku do innych kotów jest mocno dominujący, za to wyraźnie lubi psa. Poszukiwany dom niewychodzący, najlepiej niezakocny i bez małych dzieci. Oto kawaler:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nadal szukam też domu dla Telmy - jak na razie zero odzewu :(
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Pon maja 04, 2009 11:55

no pięknie teraz wygląda! różnica powala... łapka już się w pełni wygoiła?
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon maja 04, 2009 11:58

jopop pisze:no pięknie teraz wygląda! różnica powala... łapka już się w pełni wygoiła?

ano błyszczey się teraz jak goopi - nie wiem w sumie czemu :) łapka powoli zarasta sierścią, wszystko jest zagojone :)
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Pon maja 04, 2009 21:07

o jakie smoliste cudeńko 8O 8O 8O
cudeńko

na moją piękna Telma jeszcze nie w nowym domku?????
do domeczku maleńka

bazylica

Post » Pon maja 04, 2009 22:51

Za domki dla Telmy i Fuksa :ok: trzymają kciuki Tofik i Tosia :)

agabor

Od: Pt lut 29, 2008 17:40

[poprzednia][następna]