Kasia D. pisze:Uwaga, prosze juz nie zamawiac na sobotę Hill`sa i Iamsa bo i tak nie zdobędę. Musze mieć zamówienie 6-7 dni wczesniej.
to ja poprosze o zamiane zamowionego iamsa dla kociat - na integra kitten - 1,50 kg za 28,00 zlotych
moze byc tak?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Uwaga, prosze juz nie zamawiac na sobotę Hill`sa i Iamsa bo i tak nie zdobędę. Musze mieć zamówienie 6-7 dni wczesniej.
Falka pisze:Strasznie wielkie workiA sprzedajesz ją też rozważoną?
jenny170 pisze:Kasia D. pisze:Uwaga, prosze juz nie zamawiac na sobotę Hill`sa i Iamsa bo i tak nie zdobędę. Musze mieć zamówienie 6-7 dni wczesniej.
to ja poprosze o zamiane zamowionego iamsa dla kociat - na integra kitten - 1,50 kg za 28,00 zlotych
moze byc tak?
Kasia D. pisze:jenny170 pisze:Kasia D. pisze:Uwaga, prosze juz nie zamawiac na sobotę Hill`sa i Iamsa bo i tak nie zdobędę. Musze mieć zamówienie 6-7 dni wczesniej.
moze byc tak?
Dla Ciebie już Iams jest
coolor pisze:Kasieńko!
Czy dotarło moje zamówienie?
Bo nie dostałąm odpowiedzi
alahari pisze:Kasiu: Ty wiesz co ja zamawiamJeżeli nie pamietasz, dla znac, a ponownie wyśle
Mam nadzieje, ze tym razem będa wszystkie puszki (o smakach właściwych) i suche w odpowiedniej dawce...
Aniutella pisze:Kasiu, a będziesz miała jakieś zabawki?
Szczególnie interesuję mnie te małe, kolorowe, szeleszcące myszki.
Kasia D. pisze:Pamiętam, chociaz za suche nie moge ręczyć...
alahari pisze:Kasia D. pisze:Pamiętam, chociaz za suche nie moge ręczyć...
Hmmm, a moze zadzwonic do hurtowni i sie dowiedziećBo jak tego nie bedzie to moze inne zamowie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], lucjan123 i 71 gości