Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Eeeee tam wygolone, no i co z tego. Mojemu Czesiowi jak kolejny raz operowali łapkę to wygolili całe du....o i pół pleców. Zostawili mu tylko taką bródkę koło sisiora. Wyglądał przekomicznie. Jeszcze futro całe nie odrosło. To najmniejszy w tym problem. Ale na zdjęciach mimo wygolenia wygląda lepiej. A skoro się zaczęła myć to ewidentnie znaczy że jest lepiej!!![]()
Wysłałam dzisiaj te opatrunki żelowe, ale czarno widzę ich założenie- to trza przylepić plastrem, samo się nie będzie trzymało. Będzie dobrze!!!
Dorota Wojciechowska pisze::( Noo i Lunka znowu kicha i glutuje na zielono.
Chyba jej dupsko spiorę.
Ale tak ogólnie to chyba lepiej bo na kolana się garnie i w nocy do lóżka przychodzi. A walczy tak przy podawaniu leków że ufff.
A jak się obraża i ten blysk w oku.... oczywiście wściekly.
Wiec jest chyba lepiej.
Ta rana faktycznie okropnie wygląda, ale chyba jej tak nie boli bo nawet jak niechcący się ją tam dotknie to nie proestuje, myślę że jej ulżylo jak ta bania ropy zeszla. Żeby tylko w taką mokrą ranę jakieś bakterie nie wlazly bo kicha i pluje przy jedzenu.
Dzięki wielkie za, opaowiadam Lunce ile cioć i wujków o niej myśli i że musi się zbierać bo wszystkich bolą palce od trzymania kciukasów
Dorota Wojciechowska pisze:Iwetko.
Moja sąsiadka ma taką lampę i nawet mi ją pożycza, ale niestety ma popsuty zasilacz, tą taką końcówkę co wchodzi do malej lampy. Nie kupuje nowej bo to koszty. Jak by ktoś z Sosnowca mial pożyczyć taki przewód to bylo by super.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 131 gości