Ciachamy bezdomność cały rok, cz.2, Licznik: 351 + 151= 502

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 11, 2008 17:36

Cichy Kąt pisze:Sterylizacja kotki z osiedla dzisiaj przebiegła pomyślnie, a następna kotka z kopalni mam nadzieję, że już dojechała do weta :D Po przydługiej przerwie w końcu zaczęło się coś dziać w temacie ciacha :wink:
Jutro kolejne kocice.

:dance: :dance2: :dance: :balony: :1luvu: :king: :smiech3: :dance: :dance2: :dance:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw wrz 11, 2008 23:37

Kotka z kopalni Centrum w Bytomiu szczęśliwie dojechała i oczywiście została wysterylizowana :D
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Pt wrz 12, 2008 20:55

Dzisiaj trzy koteczki osiedlowe naszej nowej "działaczki" zostały wysterylizowane. Jedna z nich w tym roku miała już dwa mioty, drugiej dwa 3 miesięczne koteczki zostały w piwnicy i musi do nich szybko dołączyć, a trzecia była już znowu ciężarna :( Wszystko przebiegło pomyślnie i teraz w ciepełku dochodzą do siebie. Jak na pierwszy raz to niezły sukces :D
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Post » Pt wrz 12, 2008 22:27

Cichy Kąt pisze:Dzisiaj trzy koteczki osiedlowe naszej nowej "działaczki" zostały wysterylizowane. Jedna z nich w tym roku miała już dwa mioty, drugiej dwa 3 miesięczne koteczki zostały w piwnicy i musi do nich szybko dołączyć, a trzecia była już znowu ciężarna :( Wszystko przebiegło pomyślnie i teraz w ciepełku dochodzą do siebie. Jak na pierwszy raz to niezły sukces :D

:ok: :ok: :ok:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt wrz 12, 2008 22:36

Beata pisze:
Cichy Kąt pisze:Dzisiaj trzy koteczki osiedlowe naszej nowej "działaczki" zostały wysterylizowane. Jedna z nich w tym roku miała już dwa mioty, drugiej dwa 3 miesięczne koteczki zostały w piwnicy i musi do nich szybko dołączyć, a trzecia była już znowu ciężarna :( Wszystko przebiegło pomyślnie i teraz w ciepełku dochodzą do siebie. Jak na pierwszy raz to niezły sukces :D

Gratulacje Marcelo :)

Chiara

Post » Pt wrz 12, 2008 22:38

Beata pisze:

Gratulacje Marcelo :1luvu: Świetna robota :D

Chiara

Post » Pt wrz 12, 2008 23:20

super :ok: Bardzo sie ciesze z tych sterylek :ok:

Ja niestey mialam caly tydzien porazek. Juz tak dlugo probuje zlapac kotke z tego nieszczesnego osiedla...mame Billa, Dolly, Jazza .

W tej chwili niestety, ale nie widze innego wyjscia bede musial sprobowac czegos innego...siatka, podbierak, petla :( Moze ktos cos mi podpowie, doradzi? Kocica jest chuda okropnie. Zżera ja swierzb i inne pasożyty.
Trzeba ja wyleczyc, wysterylizowac...tylko ja nie umiem jej zlapac :(
Kotka ma piekne, mądre, zielone oczy...chyba zwariuje przez nia :oops:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob wrz 13, 2008 19:44

Adria pisze:super :ok: Bardzo sie ciesze z tych sterylek :ok:

Ja niestey mialam caly tydzien porazek. Juz tak dlugo probuje zlapac kotke z tego nieszczesnego osiedla...mame Billa, Dolly, Jazza .

W tej chwili niestety, ale nie widze innego wyjscia bede musial sprobowac czegos innego...siatka, podbierak, petla :( Moze ktos cos mi podpowie, doradzi? Kocica jest chuda okropnie. Zżera ja swierzb i inne pasożyty.

Ojej, to stamtąd też nasza Grey była :cry: Gdyby karmiciele współpracowali pewnie by się już udało. Mam nadzieję, że się kicia da się złamać, trzymaj się :ok: :ok: :ok:

Chiara

Post » Sob wrz 13, 2008 21:52

Adria pisze:super :ok: Bardzo sie ciesze z tych sterylek :ok:

Może to zielonookie tak mają :evil: Ja taką piękną z zielonymi wielkimi oczami rok łapałam :wink:
Moment wypuszczenia szelmy udało mi się uchwycić :twisted: Obrazek

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob wrz 13, 2008 22:53

Pięknie wygląda. Myśli, że zwiewa i pewnie nie rozumie, jak to możliwe, że w końcu wypuścili!!!! Świetne :lol:

Chiara

Post » Pon wrz 15, 2008 22:37

Kotka z Chorzowa złapana razem z kociętami wczoraj dzisiaj została wysterylizowana :D
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Post » Śro wrz 17, 2008 15:42

305 - to ładnie brzmi :D . Kotka Mimbla, która wykarmiła nam bardzo dużo kociaków doczekała się sterylki. Kotka przebywa w DT w Krakowie i tam karmiła swoje i przywiezione ze Śląska kociaczki. Teraz będzie się mogła zająć sobą, pięknieć i czekać na swój dom stały :D
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Post » Śro wrz 17, 2008 17:01

Myszka.xww pisze:Cicho wszedzie, glucho wszedzie...

a Ciach potrzebuje wsparcia :(

na razie kiepsko z finansami,
ale wyszywam na poduszki :wink:
może grosik skapnie na CIACHa

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Śro wrz 17, 2008 18:50

Batka pisze:
Myszka.xww pisze:Cicho wszedzie, glucho wszedzie...

a Ciach potrzebuje wsparcia :(

na razie kiepsko z finansami,
ale wyszywam na poduszki :wink:
może grosik skapnie na CIACHa

:1luvu:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro wrz 17, 2008 20:06

a mnie sie cos wydaje, ze wplaty nie sa uzupelnione :oops:
ostatnia z 22 sierpnia :!:
moja z wrzesnia jeszcze nie doszla? :oops: a podobno to konto teraz takie superowe :twisted: :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia][następna]