Cichy Kąt pisze:Sterylizacja kotki z osiedla dzisiaj przebiegła pomyślnie, a następna kotka z kopalni mam nadzieję, że już dojechała do wetaPo przydługiej przerwie w końcu zaczęło się coś dziać w temacie ciacha
![]()
Jutro kolejne kocice.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cichy Kąt pisze:Sterylizacja kotki z osiedla dzisiaj przebiegła pomyślnie, a następna kotka z kopalni mam nadzieję, że już dojechała do wetaPo przydługiej przerwie w końcu zaczęło się coś dziać w temacie ciacha
![]()
Jutro kolejne kocice.
Cichy Kąt pisze:Dzisiaj trzy koteczki osiedlowe naszej nowej "działaczki" zostały wysterylizowane. Jedna z nich w tym roku miała już dwa mioty, drugiej dwa 3 miesięczne koteczki zostały w piwnicy i musi do nich szybko dołączyć, a trzecia była już znowu ciężarnaWszystko przebiegło pomyślnie i teraz w ciepełku dochodzą do siebie. Jak na pierwszy raz to niezły sukces
Beata pisze:Cichy Kąt pisze:Dzisiaj trzy koteczki osiedlowe naszej nowej "działaczki" zostały wysterylizowane. Jedna z nich w tym roku miała już dwa mioty, drugiej dwa 3 miesięczne koteczki zostały w piwnicy i musi do nich szybko dołączyć, a trzecia była już znowu ciężarnaWszystko przebiegło pomyślnie i teraz w ciepełku dochodzą do siebie. Jak na pierwszy raz to niezły sukces
![]()
![]()
Beata pisze:Cichy Kąt pisze:Dzisiaj trzy koteczki osiedlowe naszej nowej "działaczki" zostały wysterylizowane. Jedna z nich w tym roku miała już dwa mioty, drugiej dwa 3 miesięczne koteczki zostały w piwnicy i musi do nich szybko dołączyć, a trzecia była już znowu ciężarnaWszystko przebiegło pomyślnie i teraz w ciepełku dochodzą do siebie. Jak na pierwszy raz to niezły sukces
![]()
![]()
Adria pisze:superBardzo sie ciesze z tych sterylek
![]()
Ja niestey mialam caly tydzien porazek. Juz tak dlugo probuje zlapac kotke z tego nieszczesnego osiedla...mame Billa, Dolly, Jazza .
W tej chwili niestety, ale nie widze innego wyjscia bede musial sprobowac czegos innego...siatka, podbierak, petlaMoze ktos cos mi podpowie, doradzi? Kocica jest chuda okropnie. Zżera ja swierzb i inne pasożyty.
Trzeba ja wyleczyc, wysterylizowac...tylko ja nie umiem jej zlapac![]()
Kotka ma piekne, mądre, zielone oczy...chyba zwariuje przez nia
Adria pisze:superBardzo sie ciesze z tych sterylek
![]()
Ja niestey mialam caly tydzien porazek. Juz tak dlugo probuje zlapac kotke z tego nieszczesnego osiedla...mame Billa, Dolly, Jazza .
W tej chwili niestety, ale nie widze innego wyjscia bede musial sprobowac czegos innego...siatka, podbierak, petlaMoze ktos cos mi podpowie, doradzi? Kocica jest chuda okropnie. Zżera ja swierzb i inne pasożyty.
Trzeba ja wyleczyc, wysterylizowac...tylko ja nie umiem jej zlapac![]()
Kotka ma piekne, mądre, zielone oczy...chyba zwariuje przez nia
Myszka.xww pisze:Cicho wszedzie, glucho wszedzie...
a Ciach potrzebuje wsparcia
Batka pisze:Myszka.xww pisze:Cicho wszedzie, glucho wszedzie...
a Ciach potrzebuje wsparcia
na razie kiepsko z finansami,
ale wyszywam na poduszki![]()
może grosik skapnie na CIACHa
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Blue, kasiek1510 i 756 gości