Bytus jest cudny a jeszcze bardziej cudniejszy ma charakter
Moderator: Estraven

Amanda_0net pisze:No to trzymam kciuki za Bytusiowy domek

mar9 pisze:Po ogłoszeniu dzwonił jeden gość, ale chyba sie rozmyślił, bo nie przyjechał na spotkanie w sobotę.
Poza tym muszę wstrzymać adopcję, bo Bytuś ma katar i jest w trakcie leczenia.Miałam szczepić i kastrować Czarusia, ale teraz muszę zająć się Bytusiem. Bytuś od kilku dni kichał, a w sobotę pojawił się śluz w oczkach i nosku.
Wczoraj byłam z nim u weta, dostał zastrzyki, następne zastrzyki dam mu dzisiaj i w czwartek, muszę też kupić żel do oczek. Pocieszające jest to, że choroba nie pozbawiła chłopaka ani temperamentu ani apetytu.
![]()
Sama nie wiem, gdzie mu sie mieści to jedzonko, które pochłania.

iwona_35 pisze:mar9 pisze:Po ogłoszeniu dzwonił jeden gość, ale chyba sie rozmyślił, bo nie przyjechał na spotkanie w sobotę.
Poza tym muszę wstrzymać adopcję, bo Bytuś ma katar i jest w trakcie leczenia.Miałam szczepić i kastrować Czarusia, ale teraz muszę zająć się Bytusiem. Bytuś od kilku dni kichał, a w sobotę pojawił się śluz w oczkach i nosku.
Wczoraj byłam z nim u weta, dostał zastrzyki, następne zastrzyki dam mu dzisiaj i w czwartek, muszę też kupić żel do oczek. Pocieszające jest to, że choroba nie pozbawiła chłopaka ani temperamentu ani apetytu.
![]()
Sama nie wiem, gdzie mu sie mieści to jedzonko, które pochłania.
Ojh , to niedobrze, a chłopak wydawał się okazam zdrowia.
Mam nadzieję,że raz dwa uporacie z się choróbskiem
Mocno zaciśnięte

mar9 pisze:Bytunio z dnia na dzień robi się bardziej proludzki, ostatnio lubi ze mną "pogadać", a poza tym lubi mizianki, mizianki, mizianki.
Przez ten swój wspaniały apetyt Bytunio rośnie i wzdłuż i wszerz.
I jeszcze jedna sprawa, hm... nie wiem, jak to powiedzieć... ale skoro zaczęłam, Bytunio ostatnio bardziej reaguje na imię Tygrysek, więc czeka nas chyba drugi chrzest, czy jest ktoś chętny na zostanie matką chrzestną słodkiego Tygryska ?![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], maatohewetbi, Meteorolog1, Silverblue i 51 gości