Puszek Bury-reklama kota str 19-fotki -schr.kat

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 28, 2007 8:28 puszek

Kot jakby lepiej :D
Dostaje synergal (wczesniej stomorgyl) tolfedine i lydium.
Inicjował zabawy ze sznurkiem! i biegał po mieszkaniu!
Poza tym je bardzo ładnie, musi przebywac w tym pomieszczeniu co ja.
Oczywiście jest słabiutki, ale nie jest tak, że siedzi w jednym miekjscu i nic poza tym. Chyba ta gorączka źle na niego działała.
Powiem, że się do niego przywiązałam :D

Aha, za radą Irmy dostaje też lakcid no i oczywiście wiesiołka na ładną sierść.
Pzred chwilą zjadł jakieś 5 dkg wołowiny pierwszej jakości (rano tez bozite i mleczko, żeby nie było :wink: )

myszoskoczek

Od: Nie maja 27, 2007 20:16

Post » Sob lip 28, 2007 8:33 Re: puszek

myszoskoczek pisze:Kot jakby lepiej :D
Dostaje synergal (wczesniej stomorgyl) tolfedine i lydium.
Inicjował zabawy ze sznurkiem! i biegał po mieszkaniu!
Poza tym je bardzo ładnie, musi przebywac w tym pomieszczeniu co ja.
Oczywiście jest słabiutki, ale nie jest tak, że siedzi w jednym miekjscu i nic poza tym. Chyba ta gorączka źle na niego działała.
Powiem, że się do niego przywiązałam :D

Aha, za radą Irmy dostaje też lakcid no i oczywiście wiesiołka na ładną sierść.
Pzred chwilą zjadł jakieś 5 dkg wołowiny pierwszej jakości (rano tez bozite i mleczko, żeby nie było :wink: )

:dance: :dance2: :dance:
już niemogę się doczekać, jak Puszek zacznie szaleć i dokazywać :D tylko patrzeć, jak napiszesz, że nie możesz sobie z szaleństwami Pusia poradzić :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lip 28, 2007 13:58

o co chodzi z tym wiesiołkiem na sierść :?: :roll:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Nie lip 29, 2007 11:23

Wiiesiołek - to takie kapsułki, ich zawarytość poprawia sierśc kotom (podobno).

Puszek biega po mieszkaniu, stara się integrowac, choc jeszcze średnio to wychodzi, ale jest aktywny.
Je duzo :wink:

myszoskoczek

Post » Nie lip 29, 2007 19:05

Super!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon lip 30, 2007 8:03

U Puszka odezwały sie hormony - atakuje Yina, miauczy, interesuje sie Bendzi.
Chyba zdrowieje.

myszoskoczek

Post » Pon lip 30, 2007 8:07

:D dobrych wieści nigdy dość. Zdrowiej koteczku!

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Pon lip 30, 2007 8:46

ufff, słychać było u Was łomot spadającego z serca kamienia? :D
Obrazek

Femka

Post » Pon lip 30, 2007 10:50

no i jestem
Puszek ma do mnie trafić pod koniec tygobnia, baaardzo sie cieszę,ze u niego lepiej :D , no i bardzo sie martwię,ze Felek(pies) i moje kotki go zestresują, jak myslicie?
Tak bardzo bym chciała,zeby znalazł sie dla niego juz domek na stałe,zeby biedak nie musiał sie tak błąkac.
Ale tez z przyjemnoscia bedę oczywiscie go rozpieszczac :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lip 30, 2007 10:54

Mała1 pisze:no i jestem
Puszek ma do mnie trafić pod koniec tygobnia, baaardzo sie cieszę,ze u niego lepiej :D , no i bardzo sie martwię,ze Felek(pies) i moje kotki go zestresują, jak myslicie?
Tak bardzo bym chciała,zeby znalazł sie dla niego juz domek na stałe,zeby biedak nie musiał sie tak błąkac.
Ale tez z przyjemnoscia bedę oczywiscie go rozpieszczac :wink:

tylko się nie rozpędzaj z tym rozpieszczaniem, bo to się bardzo źle kończy, wyłącznie dla Dużych :D :smiech3: :wink:
Obrazek

Femka

Post » Wto lip 31, 2007 16:20 Puszek

Donosze, że Puszek chyba coraz bardziej dochodzi do siebie.
Zjadł bardzo duże ilości surowego mięska, które uwielbia (wołowina i filety z kurczaka).
Galopuje po całym mieszkaniu za Yinem i Bendzi. Dodatkowo działają hormony - Puszek nie jest kastrowany przypominam - rzuca się na wszystkie istoty zywe (poza mną).
Mnie się boi, bo niestety codziennie z moich rak dostaje zastrzyk i niedobry antybiotyk 2x dziennie.
Nadżerki bledną.
Temperaura w normie.
Układ wydalniczy w normie.

myszoskoczek

Post » Wto lip 31, 2007 17:30 Re: Puszek

myszoskoczek pisze:Donosze, że Puszek chyba coraz bardziej dochodzi do siebie.
.

Cudowne wieści :dance:

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Wto lip 31, 2007 21:16

wiecie ,a ja tak siedzę i cały czas sie zamartwiam, jak to bedzie.
Pod koniec tygodnia myszoskoczek wyjezdża , domek tymczasowy u koleżanki karee odpadł ( 3 koty tam własnie chorują :( ) , Puszek musi trafić do mnie.
Bardzo się martwię,ze moje 2 wredotki, kotka która wraca do mnie z adopcji i przede wszystkim Felek(wilczur) nie umilą mu życia -niestety.
Mój dom nie jest najlepszy dla tymczasów, muszą być silne i przebojowe,zeby sobie poradzić.
A Puszek taki wrażliwy :crying: , co to bedzie jak znów przestanie jeść :crying:
Tak bardzo bym chciała,zeby ktos go juz pokochał na zawsze,zeby nie musiał sie tułać od domu do domu, z ta jego depresyjna naturą.
Ech, ale to marzenia sciętej głowy, nawet nie ma go w ogłoszeniach, bo jeszcze troszke choruje,jeszcze jest przed kastracja i szczepieniami.
Powiedzcie,ze jakos to bedzie,bardzo sie zamartwiamy.

W piątek ukaze sie krótka historia Puszka z jego zdjeciem i apelem o domek w Dzienniku Zach., moze znajdzie sie jakis oswiadczony domek dla niego.
Tak bardzo bym chciała :oops:

Mała1

Post » Śro sie 01, 2007 8:37

Mała1 pisze:wiecie ,a ja tak siedzę i cały czas sie zamartwiam, jak to bedzie.
Pod koniec tygodnia myszoskoczek wyjezdża , domek tymczasowy u koleżanki karee odpadł ( 3 koty tam własnie chorują :( ) , Puszek musi trafić do mnie.
Bardzo się martwię,ze moje 2 wredotki, kotka która wraca do mnie z adopcji i przede wszystkim Felek(wilczur) nie umilą mu życia -niestety.
Mój dom nie jest najlepszy dla tymczasów, muszą być silne i przebojowe,zeby sobie poradzić.
A Puszek taki wrażliwy :crying: , co to bedzie jak znów przestanie jeść :crying:
Tak bardzo bym chciała,zeby ktos go juz pokochał na zawsze,zeby nie musiał sie tułać od domu do domu, z ta jego depresyjna naturą.
Ech, ale to marzenia sciętej głowy, nawet nie ma go w ogłoszeniach, bo jeszcze troszke choruje,jeszcze jest przed kastracja i szczepieniami.
Powiedzcie,ze jakos to bedzie,bardzo sie zamartwiamy.

W piątek ukaze sie krótka historia Puszka z jego zdjeciem i apelem o domek w Dzienniku Zach., moze znajdzie sie jakis oswiadczony domek dla niego.
Tak bardzo bym chciała :oops:

Mała, znasz mnie, ja nieuleczalna optymistka. Zawsze domek się znajdował, to tym razem nie będzie inaczej. Ale spójrz na to z innej strony. Bo wydaje mi się, że teraz zamartwiasz się rzeczami,które jeszcze niedawno byłyby wielkim szczęściem. Dokładnie wtedy, gdy wszyscy zamartwiali się o życie Pusia, gdy nie wiadomo było, czy będzie jeszcze kogoś ratować. Przypomnij sobie, że nawet nie chciało Ci się wątku zakładać, bo rozpacz rozwalała najmniejszą aktywność.
To teraz nie patrz na sytuację jak na katastrofę, tylko po prostu jakąś sytuację, z którą trzeba sobie poradzić. I wszystko.
Obrazek

Femka

Post » Śro sie 01, 2007 10:21

ja wiem Femko, wiem
tylko ,ze Puszek jest strasznie wrażliwym kotem, zreszta tak jak jego brat-nim tez sie martwie -airnborn wyjechał-jezdże dokarmiac i Bartus nie je :(

Mała1

[poprzednia][następna]