Koteczka jest Sliczna ,juz jest w formie, normalnir ja głaskałam,brałam na ręce

Młoda,wesolutka koteczka,wiercipiętka...i tyle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Iwonce podobno komp siadł, a ja bym się chciała dowiedzieć, jak rzebiega nauka miziania i jakie są ofiary w ludziach
CoToMa pisze:Femka pisze:Iwonce podobno komp siadł, a ja bym się chciała dowiedzieć, jak rzebiega nauka miziania i jakie są ofiary w ludziach
a ten komp to zapewne nie przetrzymał ataku Dzwoneczka![]()
![]()
Monisek pisze:Kiciunia piękna.
Iwonko, robimy ogłoszenie?
iwona_35 pisze:Tak jak w temacie, Dzwoneczek doszedł do siebie, szaleje po mieszkaniu jak mała rakieta, rojbruje na całego, wszędzie jej pełno, a gdy otwieram lodówkę muszę uważać , bo wskakuje do niej![]()
Dzisiaj nad ranem gdzieś około 3,00 zaczeła ganiać po mieszkaniu , zaczeła zaczepiac Kwitkę, Kwitka wściekła na nia prychała, można było zwariować, mój TŻ oczywiście się wściekł i stwierdził ,że wytruje to całe towarzystwoi mam gówniare eksmitowac.
Skończyło się tym, że gówniarz został aresztowany u córki w pokoju
Zdjęć niestety nie wkleiłam, ponieważ komputer mi padł....
Agn pisze:No widzisz, Iwonko? Kto by się spodziewał po schorowanym smutasku takich wyczynów....
CoToMa pisze:Jeżeli dorzucisz do niej talon na pakiet, o którym wcześniej pisałam, to może ktoś się skusi. Oczywiście ze względu na ten pakiet![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1929 gości