Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:chętnie wstawiłabym banerek w moim podpisie, ale potrzebuję naprawdę prowadzenia za rękę, żeby to zrobić, bo guła w tym jestem okropna
covu pisze:Femka pisze:chętnie wstawiłabym banerek w moim podpisie, ale potrzebuję naprawdę prowadzenia za rękę, żeby to zrobić, bo guła w tym jestem okropna
po kolei...
1) znajdujesz post w ktorym jest bannerek (ale w poscie a nie w podpisie)
2) robisz cytuj
3) kopiujesz to dziwne co tam w srodku jest (bez znacznikow cytowania czyli [ quote ] i [/ quote ])
4) wchodzisz w swoj profil
5) w miejscu podpis wklejasz to dziwne co skopiowalas wczesniej najlepiej przed zdjeciem swojego kota i robisz enter po tym co wkleilac (powinno przerzucic zdjecie twojego w 2 linijke
6) jak sie nie miesci musisz cos wykasowac (ale powinno sie zmiescic jesli link do tego zdjecia co je masz nie jest za dlugi)
7) wchodzisz do tego watku i sprawdzasz jak wyglada twoj podpis - mozesz patrzec na stare posty, powinno sie samo zmienicjesli dalej sie nie miesci badz nie dziala, piszesz do mnie PW
daj znac czy wyszlo
covu pisze::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no to sie ciesze, zwiekszasz szanse charlotte
mokkunia pisze:Femko - dziękujęCovu, a powiesz jeszcze jak podlinkować ten banerek co ma Femka? Bo u niej jest on sam, bez linku do wątku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 120 gości