berni pisze:mentira oczywiscie masz pierwszństwo do każdego kota który trafia do mnie. Powiedz słówko a Milusia będzie Twoja...
a zdrowy rozsądek mówi że co dwa koty to nie jeden![]()
a co trzy to nie dwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:mentira oczywiscie masz pierwszństwo do każdego kota który trafia do mnie. Powiedz słówko a Milusia będzie Twoja...
Femka pisze:berni pisze:mentira oczywiscie masz pierwszństwo do każdego kota który trafia do mnie. Powiedz słówko a Milusia będzie Twoja...
a co trzy to nie dwa
berni pisze:Milusia już w nowym domku. Ma bardzo przystojengo kolegęniestety schowała się za tapczan i nie chcaiła narazie nawiązać bliższych kontaktów. Domek super, cierpliwy i wyrozumialy, Mam nadzieje że do\\Milusia dogada się z Albercikiem
![]()
Bajka i Tonio zaszczepieni, zniesli to bardzo dzielnie. Jednak muszą iść razem do domu, jak wiozłam je do weta- w osobnych transporterach - to Bajeczka miauczała smutna i przerażona a Tonio jej odmiaukiwał, jakby ją pocieszał " te siostra nie bój się, nic nam nie będzie" i ona się wyraxnie uspokoiła. A potem w domu jakby w podziękowaniu Bajeczka odrazu umyła pysio Tonisiowi![]()
strasznie sa kochane.
a Stokrotka ma nadal mega świerzba, walczymy i walyczmy.....
Femka pisze:co się dzieje z Biafrą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: MAU i 96 gości