Wyszła, zaszła, i wróciła czyli TAK kociej aborcji:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 31, 2007 0:33

No to kolorowych zycze :) Najlepiej z jakims przystojnym dlugowlosym w roli glownej ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob mar 31, 2007 3:12

A na niebiosa, co się z tym wątkiem porobiło:D Puśka na Was prycha ;) Ale skoro wszyscy śmiecą, to i dodam coś od siebie. Poszukuję pani w tym stylu:
Obrazek
Proszę tylko adres na PM, migruję w przeciągu doby :twisted:

//Edit: A jak już wszyscy znajdziemy sobie skinmężów i punkżony - zapraszam do pomocy w tym wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=5827
Kocurek i pancurek, w jednym stali domu ^__^

niemozliwie_glupi

Od: Pon mar 26, 2007 16:32

Post » Sob mar 31, 2007 14:35

Nie wiem czy mi się przywidziało czy nie... Ale chyba wspominałeś ze masz już dziewczyne :twisted: Szukasz następnej? :roll:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Sob mar 31, 2007 14:59

Ciesze sie,ze Pusieńka juz w domu:) Mizi dla niej
Obrazek

-KK-

Od: Wto gru 14, 2004 10:04

Post » Sob mar 31, 2007 15:05

Karolka pisze:Nie wiem czy mi się przywidziało czy nie... Ale chyba wspominałeś ze masz już dziewczyne :twisted: Szukasz następnej? :roll:

Kolekcjoner?? :twisted: pewnie pseudohodowle bedzie zakladac :twisted:

Chociaz... jak to mawiaja starzy górale: od przybytku glowa nie boli :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob mar 31, 2007 15:59

niemozliwie_glupi pisze:A na niebiosa, co się z tym wątkiem porobiło:D

Jak długo Autor nie protestuje :lol: Ale jakby zaprotestował, trza będzie ciachać i/albo przenosić :regulamin: :wink:

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Sob mar 31, 2007 16:50

patrzę sobie dziś i taka mała nadzieja, że Puśka u siebie już... No i jest :dance: :dance2: właściwie wszystko już powiedziane, op...ol okazały od naszej nieocenionej Redaf jest ;) tylko wątek conieco zmeandrował :roll: :lol:

cieszę się bardzo :D ciachaj Puśkę, bo skoro wróciła, to mam niejasne przeczucie, że kociego chłopa to ona już nie potrzebuje... chcesz mieć pseudohodowlę? :twisted: :wink:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob mar 31, 2007 19:34

No dokładnie, coś kręcisz niemożliwy! :twisted: Najpierw gadał że ma dziewczynę, teraz szuka innej... Ładne rzeczy!

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Sob mar 31, 2007 19:56

Dziewczyny, już dawno nie widziałam tak zaśmieconego wątku i nie było tu kisieli i teściowyych :wink:

Bardzo się cieszę, że Pusia wróciła, i cieszę się, że trafiłeś na forum, niemożliwy, bo jest szansa, że ciachniesz Pusię i nie będzie więcej jadła świństwa :lol:

I jeszcze jedno, dołącz do grona facetów na forum na stałe :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Sob mar 31, 2007 19:57

Estraven pisze:Jak długo Autor nie protestuje :lol: Ale jakby zaprotestował, trza będzie ciachać i/albo przenosić :regulamin: :wink:

O proszę, forum na którym mod pyta autora wątku co z nim zrobić, niesamowite:D Ja bym pociachał i zostawił dla potomnych, gubiących swoje koty;)

@UP
Zgadzam się, od przybytku głowa nie boli :twisted:

//Edit: Nie musicie mi przypominać o sterylce, w poniedziałek się tym zajmę;] Porozglądam się też za alternatywnym papu (tak w ogóle to był Kitekat a nie Whiskas, ale zgaduję że to taki sam chłam;))

niemozliwie_glupi

Post » Sob mar 31, 2007 20:08

Chłam najgorszego sortu...lepiej kupić jakieś mięsko, od czasu do czasu serce z indyka, z puszek Leonardo jest atrakcyjne cenowo, z suchego Acana lub Purina Pro Plan...no i zmień tytuł...plizzzzzzzzzzzzzzzzz 8)

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Sob mar 31, 2007 20:11

Taaak, zmień tytuł po ludzi wprowadzasz w błąd :lol:
I jedzonko też zmień :lol:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Sob mar 31, 2007 20:28

niemozliwie_glupi pisze:Zgadzam się, od przybytku głowa nie boli :twisted:

No, no, uważaj :twisted: bo zaraz solidarność jajników weźmie górę, połączymy nasze siły, znajdziemy Twoją dziewczynę i powiemy jej co i jak :twisted:
A w poniedziałek już będzie zabieg czy będziesz się umawiał dopiero? Cudownie, że ją ciachasz, wspaniała wiadomość! :dance: :dance2:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie kwi 01, 2007 1:44

izaA pisze:Bardzo się cieszę, że Pusia wróciła, i cieszę się, że trafiłeś na forum, niemożliwy, bo jest szansa, że ciachniesz Pusię i nie będzie więcej jadła świństwa :lol:

Na bank! Jak już ktoś wspomniał, ja śmieci z mc'donalda też nie jadam;)
Ok, będę coś tam ciekawego od święta wypisywał;]
Lemoniada pisze:A w poniedziałek już będzie zabieg czy będziesz się umawiał dopiero? Cudownie, że ją ciachasz, wspaniała wiadomość! :dance: :dance2:
W poniedziałek WYMUSZĘ termin na poniedziałek (jak ładnie poprosi to wtorek). Pasuje? 8)

niemozliwie_glupi

Post » Nie kwi 01, 2007 3:15

niemozliwie_glupi pisze:
izaA pisze:Bardzo się cieszę, że Pusia wróciła, i cieszę się, że trafiłeś na forum, niemożliwy, bo jest szansa, że ciachniesz Pusię i nie będzie więcej jadła świństwa :lol:

Na bank! Jak już ktoś wspomniał, ja śmieci z mc'donalda też nie jadam;)
Ok, będę coś tam ciekawego od święta wypisywał;]
Lemoniada pisze:A w poniedziałek już będzie zabieg czy będziesz się umawiał dopiero? Cudownie, że ją ciachasz, wspaniała wiadomość! :dance: :dance2:
W poniedziałek WYMUSZĘ termin na poniedziałek (jak ładnie poprosi to wtorek). Pasuje? 8)

Widzę, że obiekt ma Was dość :twisted:
Obiektowi nie dziwię sie :twisted: :wink:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

[poprzednia][następna]