Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolka pisze:Nie wiem czy mi się przywidziało czy nie... Ale chyba wspominałeś ze masz już dziewczyneSzukasz następnej?
niemozliwie_glupi pisze:A na niebiosa, co się z tym wątkiem porobiło:D
Estraven pisze:Jak długo Autor nie protestujeAle jakby zaprotestował, trza będzie ciachać i/albo przenosić
![]()
niemozliwie_glupi pisze:Zgadzam się, od przybytku głowa nie boli
izaA pisze:Bardzo się cieszę, że Pusia wróciła, i cieszę się, że trafiłeś na forum, niemożliwy, bo jest szansa, że ciachniesz Pusię i nie będzie więcej jadła świństwa
Ok, będę coś tam ciekawego od święta wypisywał;]I jeszcze jedno, dołącz do grona facetów na forum na stałe
W poniedziałek WYMUSZĘ termin na poniedziałek (jak ładnie poprosi to wtorek). Pasuje?Lemoniada pisze:A w poniedziałek już będzie zabieg czy będziesz się umawiał dopiero? Cudownie, że ją ciachasz, wspaniała wiadomość!![]()
niemozliwie_glupi pisze:izaA pisze:Bardzo się cieszę, że Pusia wróciła, i cieszę się, że trafiłeś na forum, niemożliwy, bo jest szansa, że ciachniesz Pusię i nie będzie więcej jadła świństwa
Na bank! Jak już ktoś wspomniał, ja śmieci z mc'donalda też nie jadam;)Ok, będę coś tam ciekawego od święta wypisywał;]I jeszcze jedno, dołącz do grona facetów na forum na stałeW poniedziałek WYMUSZĘ termin na poniedziałek (jak ładnie poprosi to wtorek). Pasuje?Lemoniada pisze:A w poniedziałek już będzie zabieg czy będziesz się umawiał dopiero? Cudownie, że ją ciachasz, wspaniała wiadomość!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości