Trzeba było uniku bym nie zrobiła dzisiaj, sądząc po liczeniuewa.pik pisze:Ja cię chciałam klepnąć - ale nie śmiałam - samego inspektora![]()
Witamy w gronie liczących inaczej - ta zaraza chyba idzie z tego wątku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Trzeba było uniku bym nie zrobiła dzisiaj, sądząc po liczeniuewa.pik pisze:Ja cię chciałam klepnąć - ale nie śmiałam - samego inspektora![]()
Witamy w gronie liczących inaczej - ta zaraza chyba idzie z tego wątku
Lotta pisze:Dziewczyny, jestem pod wrażeniem!
I nie pozwalam złego słowa powiedzieć na blondynki - może z liczeniem nie bardzo, ale organizacja i sprawny przebieg akcji - rewelacja!!
A tak a propos, to ile w końcu było tych kotów w kuchni?
gisha pisze:Poniewaz wczesniej nie zauwazylam akcji futerkowej, i dopiero teraz przeczytałam , to w podzięce za relację Ewy ,która sprawila że dawno tak się nie uśmiałam, przelewam 50 zl dla Kasi Strzeleckiej.
Dzięki blondynki, jesteście super!!! (Ja też blondynka i też nigdzie nie moge trafić od razu)
Szewczyk Magda pisze:Lotta pisze:Dziewczyny, jestem pod wrażeniem!
I nie pozwalam złego słowa powiedzieć na blondynki - może z liczeniem nie bardzo, ale organizacja i sprawny przebieg akcji - rewelacja!!
A tak a propos, to ile w końcu było tych kotów w kuchni?
Fuj Lotta, nie pytaj nas o liczby
Kolor włosów ciemny blond to dopiero przekleństwoizaA pisze:A propos blondynek...(ja taka trochę podtleniona)...dowiedziałam się ostatnio, że blondynka to nie kolor włosów...to stan umysłu
montes pisze:Kolor włosów ciemny blond to dopiero przekleństwoizaA pisze:A propos blondynek...(ja taka trochę podtleniona)...dowiedziałam się ostatnio, że blondynka to nie kolor włosów...to stan umysłu
mogway1 pisze:ewa.pik pisze:A teraz nistety muszę prowadzić weryfikację do listy.
Koteczka Bułka to jest Nieurośnięta - poprostu Kasia ją nazywa dwoma imionami o czym ja nie wiedziałam a Kasia nie wychwyciła. Nieurośnięta zasponsorowała Anja a Bułkę mogway - a to ta sama koteczka - czy możliwa jest jakaś podmianka ?
Oczywiście, że takW takim razie "usmarujcie"
ode mnie pierwsze potrzebujące z listy futerko.
I pozdrawiam serdecznie, podziwiam dokonania i trzymam kciuki za powodzenie całej misji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 60 gości