Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:No prszę trafiłam do wątku kotka Sopotka
Szefostwo na urlopie to nadrabiam zaległości![]()
Rene, nasz Denisek jak trafił do nas miał 80% ciałą w grzybie, Taurus oczywiście się zaraził... my również. Ja polecam przezde wszystkim imaverol. Trzymam za cudownego kotka Sopotka.
p.s- podczas podrózy Sopotka był on normalnie wypuszczony w aucie wraz z moimi kotami, żaden z moich kotów nie ma grzybka.
pozdrawiam
Magija pisze:No prszę trafiłam do wątku kotka Sopotka
Szefostwo na urlopie to nadrabiam zaległości![]()
Rene, nasz Denisek jak trafił do nas miał 80% ciałą w grzybie, Taurus oczywiście się zaraził... my również. Ja polecam przezde wszystkim imaverol. Trzymam za cudownego kotka Sopotka.
p.s- podczas podrózy Sopotka był on normalnie wypuszczony w aucie wraz z moimi kotami, żaden z moich kotów nie ma grzybka.
pozdrawiam
Magija pisze:o kurcze jestem po trzykroć przywitana![]()
no to czekam na wyniki kotka Sopotk, którego bardzo żeśmy polubili
Magija pisze:o kurcze jestem po trzykroć przywitana![]()
mokkunia pisze:Magija pisze:o kurcze jestem po trzykroć przywitana![]()
Jak rozmawiałam z Magiją w trakcie podróży do Rene to Magija stwierdziła, że Sopota nie oddaje bo to taki cudny, bezstresowy i wspaniały kot
Musiałam jej ten pomysł z głowy wybijać
Rene, Ty Sopocika uratowałaś. Dałaś mu wspaniały i kochający domek. Obawiam się, że został zabrany ze schroniska przez kogos nieodpowiedzialnego trafiłby tam z powrotem przy pierwszych problemach, które pojawiły się w jego zdrowiu
Teraz to Ty jesteś jego nadzieją, Ty go teraz ratujesz. I ja Cię szczerze za to podziwiam.
mokkunia pisze:Rene, jak będziesz miała wyniki to wklej je tu proszę oki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 122 gości