mam nadzieje, że sie wszystkim będą podobac i nam zabraknie Cena jeszcze nie ustalona, sama nie wiem, trzeba policzyc koszty wydrukowania, odbieram je w piątek.
Czekamy na wiesci!
Gunia niestety nie udalo mi sie wydrukowac naklejek - drukarka odmowila wspolpracy (malpa jedna) ale ksero sie sposalo i ulotek troche przyniose.
Ja i Ania (wolontariuszka ale nie jest na forum) spotykamy sie o godz. 9-tej pod halą, Haline i koty przywiezie mąż przed 9-ta i pojedzie, musimy byc wtedy z nią. O 10-tej jest otwarcie, jak mozecie przyjdzcie tak jak Wam pasuje, w razie klopotow z odnalezieniem sie podalam na PW komorke, mam nadzieje ze w tych podziemiach bedzie działac. Gdyby nie, to nas szukajcie Ania nie moze byc do końca (ma male dziecko)
Naklejki wydrukowałam, daj Boże zeby nam brakło Do jutra
Własnie wróciłam z targów, nasze stoisko było oblegane, tak jak wczoraj, dzisiaj kwestowały szczeniaki Kotki "zarobiły" trochę więcej Po 2-ch dniach jestem padnięta i ochrypnięta, ale przyszło wielu ludzi, którzy mówili, że mają koty, psy przygarnięte z ulicy, uratowane lub adoptowanie ze schroniska.
Przedstawiciele Royal Canin dali nam pare pudeł róznych próbek karm.
Nasze stoisko odwiedził nawet prezydent Rzeszowa