Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jolek pisze:Ale przede wszystkim chciałam zapytac czy ktoś widział spory artykuł pt "Zamordował nam kota" Niestety nie widziałam tytułu gazety (przypadkowo podglądnełam faceta w bimbie) Szukałam w kioskach wertujac wszystkie gazety i nic. Ktoś cos wie? Myslę, że ma to związek z ta sprawą.
ULICA MODRA / Weterynarz twierdzi, że podał antybiotyk
Zabił nam kota
Niektórym może się to wydawać śmieszne, że tak rozpaczam po stracie kota. Ale zwierzęta często okazują się lepszymi przyjaciółmi niż ludzie. Poszliśmy do weterynarza po pomoc, a on zabił nam kota. To na pewno jego wina, jestem o tym przekonana. Tacy ludzie nie powinni leczyć zwierząt, skoro się na tym nie znają – opowiada zrozpaczona Alina Waksmundzka. ...
Shane Finnegan pisze:Serwus,
14 września o godz. 8:30 w w sali nr 317 Sądu Rejonowego w Poznaniu, ul. Młyńska odbędzie się kolejna rozprawa w sprawie uśmiercania kotów w Luboniu.
Na ostatniej rozprawie w lipcu oskarżony wystąpił z prośbą o dobrowolne poddanie się karze. Teraz zdecyduje o tym sąd. Jeśli decyzja będzie pozytywna to tego dnia zostanie ogłoszony wyrok.
Pozdrowienia,
Finn
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 221 gości