Sara z Palucha juz w swoim domku u Fraszki:))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2005 14:34

MariaD pisze:a ja miałam prawie pewność, że wszystko dobrze sie ułoży: widziałam Filipa i jego wielką, nieopanowaną miłość do wszystkich i wszystkiego i widziałam Sarę - jej opanowanie w każdej sytuacji, delikatność i granitowy spokój. Z takiego połączenia nie mogło wyjść nic innego jak przyjaźń i wzajemna tolerancja. :D
Mario, jesteś dobrą kocią "psycholożką". :wink:
Ja cały czas mam rozbabrane łóżko i zerkam na moje skarby, co pewien czas, przyznaję... z rozczuleniem. :lol:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon lut 21, 2005 14:38

Fraszka pisze:
ARKA pisze: :1luvu: no czyli Sara sie odmladza :D

Filip już teraz za nią chodzi i łapie najrozmaitsze figury zalotne, gdy Sara kokietuje swoimi wielkimi oczami, a jak zostanie wykąpana... :roll: :wink: :lol:

:roll: no ja nie wiem czy w ramach tego odmladzania i mlodego kawalera w domu nie zazyczy sobie Sara, Fraszko, jakiejs korekty plastycznej :wink:
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Pon lut 21, 2005 14:53

ARKA pisze:
Fraszka pisze:

Filip już teraz za nią chodzi i łapie najrozmaitsze figury zalotne, gdy Sara kokietuje swoimi wielkimi oczami, a jak zostanie wykąpana... :roll: :wink: :lol:

:roll: no ja nie wiem czy w ramach tego odmladzania i mlodego kawalera w domu nie zazyczy sobie Sara, Fraszko, jakiejs korekty plastycznej :wink:
Mam nadzieję, że kąpiel, manicure i pedicure jej wystarczą. :wink: :lol:

Fraszka

Post » Pon lut 21, 2005 18:00

Fraszka pisze:
ARKA pisze:
Fraszka pisze:

Mam nadzieję, że kąpiel, manicure i pedicure jej wystarczą. :wink: :lol:

jak sie taka piekna, czysciutka pachnaca zrobi, z przycietym pazurkiem, necacym oczkiem to niejedno kocie serce zlamie. Ja w razie czego nie pozwalam moim chlopakom ogladac zdjec Twojej pieknej Sary, Fraszko, w koncu marzec juz tuz tuz.... :wink:
dzienniczek_Marysi->http://emanka.hpage.com/
Obrazek

emanka

Od: Śro maja 12, 2004 22:04

Post » Wto lut 22, 2005 19:51

Fraszka pisze:
MariaD pisze:a ja miałam prawie pewność, że wszystko dobrze sie ułoży: widziałam Filipa i jego wielką, nieopanowaną miłość do wszystkich i wszystkiego i widziałam Sarę - jej opanowanie w każdej sytuacji, delikatność i granitowy spokój. Z takiego połączenia nie mogło wyjść nic innego jak przyjaźń i wzajemna tolerancja. :D
Mario, jesteś dobrą kocią "psycholożką". :wink:
Ja cały czas mam rozbabrane łóżko i zerkam na moje skarby, co pewien czas, przyznaję... z rozczuleniem. :lol:

Dobrze Maria napisala, ja wciaz zaluje ze takie fajne koty wypuscilam z lap :lol:
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Wto lut 22, 2005 21:00

:dance: :dance: :dance:

fajnie by bylo poogladac zdjecia tych zakochanych pup :oops: :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto lut 22, 2005 21:38

Beata pisze::dance: :dance: :dance:

No właśnie, a ja ciągle bez cyfrówki... ciągle inne, ważniejsze wydatki. :?
Jak Sara poczuje się pewniej zaproszę kogoś z aparatem, ale najfajniejsze są takie niepozowane, uchwycone chwile. :)

Fraszka

Post » Śro lut 23, 2005 8:49

Beata pisze::dance: :dance: :dance:

Ja też bym chciała... :) :wink:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro lut 23, 2005 15:41

Filip nie daje za wygraną i ponawia próby przytulania. W tej chwili, własnie weszłam do pokoju, śpią przodem do siebie :wink: w pozycji, którą z braku aparatu muszę opisać. Filip nosem dotyka brzusia Sary, a ona śpi z odwróconą główką, jakby próbowała tym, tak po "dziewczęcemu" powiedzieć: "no wiieesz!" :oops: :lol:
Kochane szkraby. :love:

Fraszka

Post » Śro lut 23, 2005 15:44

Fraszka pisze:Filip nie daje za wygraną i ponawia próby przytulania. W tej chwili, własnie weszłam do pokoju, śpią przodem do siebie :wink: w pozycji, którą z braku aparatu muszę opisać. Filip nosem dotyka brzusia Sary, a ona śpi z odwróconą główką, jakby próbowała tym, tak po "dziewczęcemu" powiedzieć: "no wiieesz!" :oops: :lol:
Kochane szkraby. :love:

suuuuuper :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Śro lut 23, 2005 15:44

Filip stosuje metodę "małych kroczków" prowadzących do "wielkich przytuleń" :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw lut 24, 2005 11:17

Fraszko, dawno tu nie zaglądałam i cieszę sie niezmiernie, że koty tak się zżyły.Wszyscy mówią, że chłopaki sa lepsze na takie okazje - u mnie przez ten krótki czas pobytu Kaja to wlaśnie Kuba był bardziej chętny do zaprzyjaźnienia się. Jak mamuska nie widziała to nawet kajowego ogonka dotknął noskiem. Ale jak widziała to oczywiście udawał, że sie z Kajem nie zadaje.
Bardzo się cieszę szczęściemTwoim oraz Sary i Filipa.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Czw lut 24, 2005 11:21

oj czuje ze czai sie wielka milosc :lol: wobec takiej subtelnosci zadna kobieta obojetna pozostac nie moze :twisted:
dzienniczek_Marysi->http://emanka.hpage.com/
Obrazek

emanka

Od: Śro maja 12, 2004 22:04

Post » Czw lut 24, 2005 11:40

Amica pisze:Jak mamuska nie widziała to nawet kajowego ogonka dotknął noskiem. Ale jak widziała to oczywiście udawał, że sie z Kajem nie zadaje.

Syjamy, to towarzyskie i inteligentne bestie. Filip czasem próbuje straszyć Sarę, podnosi łapkę, a na moje "hej" dotyka Sarę, jakby chciał ją pogłaskać, przechyla łepek i patrzy na mnie wzrokiem aniołka. :lol: A Sarunia, gdy Filip siada blisko niej, to patrzy swoimi "talarkami" raz na Filipa, raz na mnie, jakby chciała powiedzieć: "on się znów zaczyna". :)

Jutro wizyta ciotek forumowych (Mirki_t i Olinki) i wielkie kąpanie. Bardzo się na to cieszę, nie wiem, jak Sara, ale po tej operacji na pewno bedzie chętniej myła futerko, chociaż już częściej widzę, że się zabiera za mycie. 8)

Fraszka

Post » Czw lut 24, 2005 11:49

Fraszka pisze:Jutro wizyta ciotek forumowych (Mirki_t i Olinki) i wielkie kąpanie.

Kąpanie ciotek - oczywiście :D.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

[poprzednia][następna]