wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 16, 2015 21:03 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Nie na sprawy.
Czy w sobotę będzie ktoś, kto mógłby potowarzyszyć kandydatce na woluntariuszkę?
Małgosia, która była na spotkaniu w niedzielę, chciałaby przyjść na swój pierwsi dzień wolontariatu w sobotę o 10:30.
Proszę o odp. czy Dziewczyna ma się fatygować.
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

Post » Czw kwi 16, 2015 21:18 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Ja będę w niedzielę.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Czw kwi 16, 2015 21:39 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Ja chetnie przyjde w niedziele, ale też potrzebuję towarzysza. Wagonik kitten-saszetek przyjdzie wraz ze mną :D bo ostatnio z Siarzewskimi szaleliśmy w zooplusie.
Obrazek Obrazek

He-La

Od: Nie mar 22, 2015 18:54

Post » Czw kwi 16, 2015 21:41 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

magicmada pisze:Ja będę w niedzielę.

O której mam być?
Obrazek Obrazek

He-La

Post » Czw kwi 16, 2015 21:44 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

Pewnie dotrę na ok. 11, chyba, że chcesz eis umówić na konkretną godzinę. Będziesz jechać przez Rydza- Śmigłego?
Obrazek

magicmada

Post » Czw kwi 16, 2015 22:12 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

ja jestem w Warszawie, wracam dopiero w sobotę,
więc też będę w niedzielę
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw kwi 16, 2015 22:43 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź Wiosna Kotów

magicmada pisze:Pewnie dotrę na ok. 11, chyba, że chcesz eis umówić na konkretną godzinę. Będziesz jechać przez Rydza- Śmigłego?

Jasne. :) Podeslij mi na maila gdzie mam podjechac dokladnie i o ktorej.
Obrazek Obrazek

He-La

Post » Sob kwi 18, 2015 16:46 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

Na szybko lista kotów, które nie maja ogłoszeń:
Koty do ogłaszania:
Czupurek
Uszatka
Poduszka
North (chyba miała iść do domu w tygodniu)
Mamma Mia czyli mama trzech kociąt
Jutro w schronisku uaktualnimy listę i trzeba podzielić się ogłoszeniami.

Schronisko Łódź

Od: Pon mar 09, 2015 8:33

Post » Sob kwi 18, 2015 16:49 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla kotki z trzema kociakami. Mają małe szanse w schronisku, na to, aby nie złapać wirusa, w okresie, kiedy nie będą ich już chronić przeciwciała od matki.
Obrazek

magicmada

Post » Sob kwi 18, 2015 17:04 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

magicmada pisze:Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla kotki z trzema kociakami. Mają małe szanse w schronisku, na to, aby nie złapać wirusa, w okresie, kiedy nie będą ich już chronić przeciwciała od matki.

... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Sob kwi 18, 2015 17:35 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Sob kwi 18, 2015 21:39 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

Ufff.. wróciłam do współpracy z laptopem. Dziękuję dziewczynom za pomoc i udostępnienie zdjęcia z Wiosny Kotów i info o Sandym :)
Obrazek

kotaloka

Od: Sob lis 15, 2014 17:55

Post » Sob kwi 18, 2015 22:39 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

kotaloka pisze:Ufff.. wróciłam do współpracy z laptopem. Dziękuję dziewczynom za pomoc i udostępnienie zdjęcia z Wiosny Kotów i info o Sandym :)

Dobrze, że jesteś:)

news godny sobotniej nocy, pamiętacie Amaro i Zenusia? Teraz to Franek i Pituś
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magicmada

Post » Nie kwi 19, 2015 13:41 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

hej :) Julia z tej strony :) Byłam razem z maćkiem w odwiedziny :)
zrobiłam kilka bardzo ładnych zdjęć temu rudemu kocurowi :) a co do imienia to może Rudzik? :P
zjadł przy mnie trochę suchej karmy, najpierw z ręki a potem z miseczki podstawionej pod pyszczek :P próbował nawet przy mnie usnąć.
zrobiłam mu 14 zdjęć jeśli ktoś chcę z chęcią wyślę na e-mail :)
Obrazek
Obrazek
poszukam na różnych stronach może ktoś go szuka ;)
a co do wolontariatu to ja jestem na tak. ale to od przyszłego miesiąca jak się przeprowadze. mogłabym wpadać co jakiś czas i chociażby siedziec z kotami i je miziac :)
ObrazekObrazek
Czaruś [*] Porsche [*] Naktis [*] Burasek [*] Gaja [*] Karla [*]

kociarkowaaaa

Od: Czw cze 26, 2014 17:48

Post » Nie kwi 19, 2015 18:08 Re: wolonKOTariat ='.'= Schronisko Łódź minikociaki szukają

Fajnie Julia, że byłaś i rozmiziałaś Dream'a (lubi dreamiski)

w domach, od dziś
Żwirek

i nowa kicia czarno biała:
Obrazek

w tygodniu dom znalazł:
Muchomorek,
Ignacy,
North
Poduszka

ale jest trochę nowych:
Obrazek
skrajnie wychudzona Rózia

Obrazek
Byk, z ul. Pojezierskiej dziś przyszedł i od razu pojechał do DT

Obrazek
Lewiatan, srebrny nieśmiały marmurek, ok. 8 lat

Obrazek
Walerianka, cudowna kicia- Pan w szpitalu

Obrazek
Kenzo, kocurek z terenu Arelanu, ok. 2 lata, kastrat- bardzo zepsuta przednia łapka- zerwane ścięgna- nie staje na nią
Obrazek
Obrazek

ruru

[poprzednia][następna]