Nie no, ogłaszamy, fajny kot, znajdzie dom

Jakbyś miała jego zdjęcia nie na białym tle, podeślij (na białym biały kot się ukrywa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mgska pisze:Wysłałam Łukaszowi info o bombce do wstawienia na stronę schroniska, bo chyba jeszcze nie ma.
magdalena99 pisze:Gdzie można coś więcej przeczytać na temat Bombki dla Kota?
Banerek kieruje na 11 str. tego wątku, ale nic tam na ten temat nie ma.
Nie znalazłam też żadnej informacji na stronach Kotyliona i schroniska, zresztą ta ostatnia teraz w ogóle się nie otwiera
mamamariana pisze:magdalena99 pisze:Gdzie można coś więcej przeczytać na temat Bombki dla Kota?
Banerek kieruje na 11 str. tego wątku, ale nic tam na ten temat nie ma.
Nie znalazłam też żadnej informacji na stronach Kotyliona i schroniska, zresztą ta ostatnia teraz w ogóle się nie otwiera
Bombka dla Kota, to taka BOMBOWA Imprezka w Kociarni łódzkiego Schroniska- dziecko anmajo. W tym roku będzie to druga edycja. Poprzednia była baaardzo udana. Przyszłam na nią jako gość i zostałam...jako Wolontariusz. W tym roku mam przyjemność być po stronie Organizatora
Spotkanie ma na celu pokazanie, jak funkcjonuje Kociarnia, zaprezentowanie kotów do adopcji, przedstawienie na czym polega wolontariat, poczęstunek miłych gości kawą, herbatą i pysznymi ciastami ,i co tam sobie jeszcze kto życzy- frontem do gościa, ale przede wszystkim liczymy na zbiórkę darów, a w szczególności dobrej jakościowo karmy, kocyków, posłanek, budek, zabawek itp. dla naszych podopiecznych.
Oczywiście zapewne będzie oglądanie kotów na zdjęciach w telefonach, achy i ochy, ogólnie atmosfera jest bardzo miła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości