Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 16, 2014 19:03 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

A karuzela to ta zolta zabawka?
Jak toto dziala?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 16, 2014 19:08 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

asiek o pisze:Laluś nie wiedział co to zabawki i że ktoś może się z nim bawić. Dzięki tobie jest w pełni szczęśliwy. :1luvu: Ciekawe jaka była jego przeszłość :(

Obawiam się, ze niezbyt ciekawa... Bo któż wyrzuca, porzuca chore kocie dziec??? :cry: Nie znał łóżka, zabawek...

Erin pisze:A karuzela to ta zolta zabawka?
Jak toto dziala?

Tak :) Kot wkłada łapki w te otworki i dotyka piłkę, która ucieka,;)
kicikicimiauhau

Post » Śro lip 16, 2014 19:11 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Czyli podobnie jak w wezu. Myslalam, ze inaczej jakos to dziala.
Ale fajnie, ze kociastym podpasowaly zabawki, szczegolnie Lalusiowi.

Erin

Post » Śro lip 16, 2014 19:34 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Podpasowały :mrgreen: Lalusiowi najbardziej podoba się wędka, a z dużą ciekawością przypatruje się świecącej piłce.
Mały jest jeszcze kilka dni na antybiotyku, niedługo go odepchlę Frontlinem i odrobaczę bezpiecznym Milbemaxem :)
kicikicimiauhau

Post » Śro lip 16, 2014 19:48 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Wspaniały dziecięcy uśmiech :) Mówiłam dziś mojej wet, że Laluś ma najlepszy dom z możliwych i ona się ucieszyła :) No bo myślałam o adopcji wtedy i byłam ją pytać w tej sprawie, więc wie o jakim Lalusiu mówiłam :)

A ten wąż.. czy starsze koty się nim interesują? Kupiłabym takie coś byleby u mnie jakiś koć chciał się bawić, ale one zabawek nie lubią, co najwyżej gonić za nitką :D

Masz 9 kociastych :ok: wow!
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lip 16, 2014 20:00 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Tego weza mozna zlozyc w kolo.
Moje futra tez wola sznurki, ale ganiali pileczke.
Tylko przy okazji zaczeli zabawke rozbierac na czesci pierwsze :roll: :wink:

Erin

Post » Śro lip 16, 2014 20:09 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Tak,starsze kotki też się bawią wężem ,ale kupiłam go specjalnie dla maluszka z pieniążków,które się uzbierały dla niego..Klaudiu,mam 9 kotów ,psa i prawie 30 bezdomniaków,które codziennie czekają na jedzonko,jest mi ciężko nawet bardzo,ale chciałam znaleźć dom dla Lalusia,wiedząc,że już nie mogę pozwolić sobie na kolejną biedę...ale wyszło,że mały jest bardzo chory i co miałam zrobić,zostawić go na parkingu,wśród koparek i buldożerów,obok placu budowy...na pewną śmierć??nie mam pracy wciąż szukam..i nic :cry:
kicikicimiauhau

Post » Śro lip 16, 2014 21:35 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Cudny chłopczyk!!! <3 czy to pióreczko to to, od cioci Ani? :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Śro lip 16, 2014 22:17 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

O,tak!!!
Laluś bardzo uwielbia te pióreczka,właśnie najbardziej podobają mu się te właśnie wędki z piórkami,tylko trzeba uważać,aby nie zjadł piór,bo strasznie je wyrywa :) mały dopiero teraz poznaje zabawki,bo widać,że w "tamtym domku" nic nie miał i nikt się z nim nie bawił,w końcu go porzucono,jak to bywa w wakacje...biedak nie dał by sobie rady,już nie wspomnę jak by przyszły zimne noce,jesienne deszcze i mrozy...mały nie miał szans,jeszcze taki chory i taki łagodny baranek jak on,jak by trafił na złego człowieka,nie chcę nawet myśleć :(
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 17, 2014 11:51 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Laluś śle podziękowania za Babycata dla meg11, Erin, klaudiifj, inosolan i violet :1luvu: :201465 :1luvu: Mały jest przeszczęśliwy :201476 :201476 :201476 :201445
Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 17, 2014 11:55 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Cudne zdjęcie :ok: <3 :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 17, 2014 11:57 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Hej, hej

Laluś naprawdę wspaniale trafił kochana, bardzo się cieszę, że się nim zaopiekowałaś. Tyle ludzi go widziało, tyle osób zastanawiało się co to za rasa :roll: ale pomogłaś maluchowi Ty!! <3 Co do tunelu z piłeczką ( węża ), to Marcel bawił się nim gdy był mały, ale szybko stracił zainteresowanie tunelem, natomiast Tośka ( mała koteczka ) szaleje bardzo z tym tunelem, lubi go ). Super zabawką jest też to:

Obrazek

Jest to hit u naszej Tośki, 100 razy bardziej lubi to od 'węża' ;)

Proszę wymiziać Lalusia ode mnie <3 <3 <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lip 17, 2014 12:18 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Super ta zabawka, ale na razie marzenie... :oops: Na razie mały potrzebuje takźe gotowane mięsko :indyk,, pierś z kurczaczka oraz gerberki :delikatny indyk lub kurczak, uwielbia to...chcę, aby był szczęśliwy :201465
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 17, 2014 12:19 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Mi udało się tą zabawkę na All kupić, była obniżona o ponad połowę ceny, bo stała na wystawie w sklepie zoologicznym :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lip 17, 2014 12:22 Re: MALEŃKI LALUŚ MA WODOGŁOWIE... Potrzebne wsparcie:

Śliczny maluszek!!! Beatko, czy legowisko do Was dotarło? Daj znać jeśli już przyjdzie, bo powinno w przeciągu 5 dni od zamówienia. Jeśli nie, mam kontaktować się ze sprzedającym :1luvu:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

[poprzednia][następna]