Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
muza_51 pisze:Może byś kupiła pływającą rybkę lub kaczuszkę coby tylko machały odnóżami no taką nakręcaną.
Dla kogo pytam.
Dla Bułeczki - bo taka była zainteresowana co się dzieje w wannie jak ruszałem palcami u nóg i mnie podrapała a tak łapałaby zabawkę.
Kocham mojego TŻ i Bułeczkę.
muza_51 pisze:Cieplej robi się na sercu czytając Wasze posty. Dziękuję za nie bardzo a to bardzo.![]()
Bułeczki szaleństwa ciąg dalszy.
Rano strąciła laptop. Na szczęście nic się nie stało bo TŻ![]()
Jestem przez Nią ubezwłasnowolniona.Tam gdzie ja tam i Ona. Pierwszy raz od czerwca kiedy u nas zamieszkała nadepnęłam Jej na łapkę. Jeżeli gotuję ,to muszę cały czas stać przy garach bo nie wiem co Jej wpadnie do główki.
Nauczyła wskakiwać się na lodówkę z blatu kuchennego a następnie na górę mebli w kuchni.Stoją tam stare młynki, możdzierze i waga szalkowa .Zgadnijcie co na niej wyprawia. Przeskakuje z jednej szalki na drugą i się buja![]()
Czekam co jeszcze wymyśli
dorcia44 pisze:Marta ,oboje jesteście![]()
Buła miała farta
muza_51 pisze:Ty razem nie Ona wymyśliła tylko TŻ.
Dzwoni- masz obok sklep z zabawkami. No mam.Może byś tam wstąpiła? A po co. I od razu czerwona lampka mi się zaświeciła. Jakieś dziecko o którym nie wiem. Drugi raz się pytam - po co ?
Może byś kupiła pływającą rybkę lub kaczuszkę coby tylko machały odnóżami no taką nakręcaną.
Dla kogo pytam.
Dla Bułeczki - bo taka była zainteresowana co się dzieje w wannie jak ruszałem palcami u nóg i mnie podrapała a tak łapałaby zabawkę.
kicikicimiauhau pisze:muza_51 pisze:Ty razem nie Ona wymyśliła tylko TŻ.
Dzwoni- masz obok sklep z zabawkami. No mam.Może byś tam wstąpiła? A po co. I od razu czerwona lampka mi się zaświeciła. Jakieś dziecko o którym nie wiem. Drugi raz się pytam - po co ?
Może byś kupiła pływającą rybkę lub kaczuszkę coby tylko machały odnóżami no taką nakręcaną.
Dla kogo pytam.
Dobry pomysł
Twój TZ to![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maniek19 i 57 gości