TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 15, 2014 16:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Alienor pisze:To jak ma kroplówki z duphalyte to do jutra powinno być OK nawet jak nie pije i nie je, bo przecież w kroplówce to wszystko idzie. :ok: :ok: za Matyldzię :ok: :ok:

W sumie tak , ale wiesz jak to jest a przed sekundą zeszła połorzyć sie na na podłogę a ja jej pod nos zaniosłam odrobinkę gotowanego kurczaka ale jak tylko powąchała to uciekła bardzo szybko i gdzieś się zaszyła :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie cze 15, 2014 21:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Matyldziu :(
:ok: :ok: :ok: trzymam mocno!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon cze 16, 2014 9:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

phantasmagori pisze:Matyldziu :(
:ok: :ok: :ok: trzymam mocno!

:?
I ja :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon cze 16, 2014 17:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Justyś napisz nam co z Matyldzią, co powiedzieli weci?

I napisz jak tam Fredi w swoim domku i czy Antonio znalazł domek?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon cze 16, 2014 17:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Cały czas :ok: :ok: trzymamy :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 16, 2014 19:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

phantasmagori pisze:Justyś napisz nam co z Matyldzią, co powiedzieli weci?

I napisz jak tam Fredi w swoim domku i czy Antonio znalazł domek?

Jesteśmy juz w domu , Matyldzia miała usg i jest coś nie tak z żołądkiem , wątroba też powiększona i dożo za dużo żółci , jelita mocno zagazowane, miała tez rtg , ale ze u moich wetów sie zepsuł musiałam jechać do innego weta i cos jest w jelitach , dostała kontrast i jutro rano znów rtg aby pokazało co to jest i czy sa w ogóle jelita drożne , był bardzo duży problem z podaniem jej kontrastu , nie chciała połykac :(:(:( Matyldzia ma tez załozony wenflon i zaraz podajemy kroplówke z lekami , dostała te zleki u weta , ale ogólnie jest bardzo juz słaba i wyniszczona , boje sie co jutro bedzie :(:(:(

A co do adopcji to nie jestem zadowolona bo Fredi poszedł do DS na akcji w markecie , bez sprawdzenia domu , jedynie co wiem to to że pan miał juz kota przez 5 lat i jak przyszli do domu to kot już nie żył , a to jest dom wychodzący i nawet nie wiem czy Fredi będzie mieszkać w domu czy w stodole , garażu lub szopie np . DT nic o tym domu nie wie bo jak twierdzi to pani z fundacji temu domkowi zaufała bo juz od nich kota brali , a i wizyt po adopcyjnej tez nie będzie , pewnie zdjęć z DS tez , mam złe przeczucia , tak mi go zal ze go dałam byc może na zmarnowanie bo jak nic sie nie wie to ma sie czarne myśli , ponoć umowa podpisana ... A Antonio pilnie szuka domu , ale czy znajdzie dobry czy tez trafi gdzieś w kosmos bez jakich kolwiek info nie wiem:(
Takim tokiem myślenia to one juz dawno mogły mieszkać w garażu bo pan powiedział że ma dom z ogrodem :roll: i bym była chepi bo mieszkają w domu z ogrodem a jak sie nie sprawdza to sie jest szczęśliwym że koty maja sie super ...

Mamy wynik Gracji i jest niestety dodatni :(:(:(
Mam na dzis dość a jeszcze muszę podać kroplówki , psy wyprowadzić i Gracje tez ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 16, 2014 20:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Justa&Zwierzaki pisze:
A co do adopcji to nie jestem zadowolona bo Fredi poszedł do DS na akcji w markecie , bez sprawdzenia domu , jedynie co wiem to to że pan miał juz kota przez 5 lat i jak przyszli do domu to kot już nie żył , a to jest dom wychodzący i nawet nie wiem czy Fredi będzie mieszkać w domu czy w stodole , garażu lub szopie np . DT nic o tym domu nie wie bo jak twierdzi to pani z fundacji temu domkowi zaufała bo juz od nich kota brali , a i wizyt po adopcyjnej tez nie będzie , pewnie zdjęć z DS tez , mam złe przeczucia , tak mi go zal ze go dałam byc może na zmarnowanie bo jak nic sie nie wie to ma sie czarne myśli , ponoć umowa podpisana ...

Jeśli umowa podpisana to wiadomo, gdzie ten dom, można sprawdzić co się dzieje z kotem...
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon cze 16, 2014 20:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Agulas74 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
A co do adopcji to nie jestem zadowolona bo Fredi poszedł do DS na akcji w markecie , bez sprawdzenia domu , jedynie co wiem to to że pan miał juz kota przez 5 lat i jak przyszli do domu to kot już nie żył , a to jest dom wychodzący i nawet nie wiem czy Fredi będzie mieszkać w domu czy w stodole , garażu lub szopie np . DT nic o tym domu nie wie bo jak twierdzi to pani z fundacji temu domkowi zaufała bo juz od nich kota brali , a i wizyt po adopcyjnej tez nie będzie , pewnie zdjęć z DS tez , mam złe przeczucia , tak mi go zal ze go dałam byc może na zmarnowanie bo jak nic sie nie wie to ma sie czarne myśli , ponoć umowa podpisana ...

Jeśli umowa podpisana to wiadomo, gdzie ten dom, można sprawdzić co się dzieje z kotem...

Tylko że ja nie mam do tych danych dostepu bo to podpisywała fundacja ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 16, 2014 20:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

No to kiepsko, szkoda, że maluchy zostały rozdzielone, ale lepiej, żeby choć jeden miał domek. Na pewno będzie dobrze, mimo wizyto PA. Musimy być dobrej myśli.

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon cze 16, 2014 20:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Justynko zycze Ci duzo sily! moge Cie jedynie wwesprzec myslami i trzymac kciuki za zdrowie zwierzakow :ok: :ok: :ok: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pon cze 16, 2014 21:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

:ok: :ok: za Matyldę i Grację i Fredzia i Antonia :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto cze 17, 2014 0:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

No ale jak to, nie było umowy przed adopcyjnej i nie będzie po adopcyjnej? 8O
Znam wiele fundacji i żadna nie działa w taki sposób :strach:
Chyba nie taka była umowa?
Trzeba prosić kogoś z Krakowa na wizytę po adopcyjną. Tylko musisz mieć dane z umowy.
Ciebie nie musi interesować zaufanie fundacji do kogoś. Ty masz być pewna że kot trafił do dobrego domu. Tym bardziej że poprzedni kot był wychodzący i został znaleziony martwy.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto cze 17, 2014 0:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

A jak Matyldzia po lekach? Nie puszczam :ok: :ok: :ok:
Szkoda że Gracja dodatnia :(
Niech znajdzie się domek :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto cze 17, 2014 0:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

phantasmagori pisze:No ale jak to, nie było umowy przed adopcyjnej i nie będzie po adopcyjnej? 8O
Znam wiele fundacji i żadna nie działa w taki sposób :strach:
Chyba nie taka była umowa?
Trzeba prosić kogoś z Krakowa na wizytę po adopcyjną. Tylko musisz mieć dane z umowy.
Ciebie nie musi interesować zaufanie fundacji do kogoś. Ty masz być pewna że kot trafił do dobrego domu. Tym bardziej że poprzedni kot był wychodzący i został znaleziony martwy.

Jak wiem z dt omen nomen forumowy , ale nie chce sie ujawniać i ja to szanuje , pisał mi na pw że Fredy poszedł do DS bez wizyty przed i nikt tam nie będzie chodzić po, jedynie co to beda dzwonić aby kota wysterylizował i zaszczepił , za nie wysterylizowanie jest kara 1000 zł .
Napisałam pw do pani z dt z prośba o kopie umowy Frediego , bo Pani uważa że mam chora wyobraźnie , być może mam , być może jestem człowiekiem małej wiary , być może jestem jak niewierny Tomasz , muszę dotknąć aby uwierzyć , a dokładniej zapytac jak sie Fredi ma , czy mieszka w domu czy w i tu można sobie napisać co kto chce , a w pierwszym pw było że pan zarozumiały i to by mi juz zapaliło lampkę , no ale ja to jestem ja , przewrażliwiona na punkcie dobra zwierząt, one maj,a mieć jak najlepiej , ale pewnie ja tylko panikuje , bo jak porozmawiam z domkiem i dostane foty to bede bardzo bardzo szczęśliwa :):):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 17, 2014 1:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

phantasmagori pisze:A jak Matyldzia po lekach? Nie puszczam :ok: :ok: :ok:
Szkoda że Gracja dodatnia :(
Niech znajdzie się domek :ok: :ok: :ok:

Mati jakby troszkę lepiej wygląda , juz nie jest taka przykurczona i oczka jakby bardziej '' żywe '' teraz sobie śpi w budce ...

A Gracja , boje sie czy sie znajdzie dla niej dom :( Jeszcze czekam az Sonia zacznie byc ogłaszana , Gracja czeka w kolejce na ogłoszenia ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]