TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 04, 2013 19:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Alienor pisze:U Miko są powiększone węzły chłonne w przednich i tylnich łapkach. Po dokładnym oglądzie i testach FIV/FeLV (dwa razy minus) zostało stwierdzone, że to prawdopodobnie KK. Mamy antybiotyk, immunodol i kontrola 14ego. No i obserwować. Co do brzuszka - kontrolować, odrobaczyć wszystkich jak skończymy antybiotyk ja wet stwierdzi że już można. Tak że mamy obserwować, ale nie desperować.

To dobrze ze to nie FIV / FeLV , trzymam :ok: :ok: :ok: aby szybko doszedl do zdrowia .
Jestem Ci cos winna ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt paź 04, 2013 20:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Alienor pisze:U Miko są powiększone węzły chłonne w przednich i tylnich łapkach. Po dokładnym oglądzie i testach FIV/FeLV (dwa razy minus) zostało stwierdzone, że to prawdopodobnie KK. Mamy antybiotyk, immunodol i kontrola 14ego. No i obserwować. Co do brzuszka - kontrolować, odrobaczyć wszystkich jak skończymy antybiotyk ja wet stwierdzi że już można. Tak że mamy obserwować, ale nie desperować.

:ok: :ok: :ok: będzie dobrze, tego się trzymamy :ok: :ok: :ok:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Pt paź 04, 2013 20:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justa&Zwierzaki pisze:

To dobrze ze to nie FIV / FeLV , trzymam :ok: :ok: :ok: aby szybko doszedl do zdrowia .
Jestem Ci cos winna ?

A masz za dużo pieniędzy? Jakoś sobie radzę. Więc nie musisz mi zwracać, spoko :ok:
Pisała Alienor nieprzelogowana :oops:
Obrazek

miko-dono

Od: Pt lut 17, 2012 17:49

Post » Pt paź 04, 2013 20:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

A teraz relacja z "placu budowy"
Etap zakupu i zwózki "materiałów budowlanych"

STYROPIAN JEST :D
Obrazek

KARTONY SĄ :D
Obrazek

TAŚMY SĄ :D
Obrazek

KONTROLA JAKOŚCI PRZEPROWADZONA PRZEZ NAJBARDZIEJ KOMPETENTNE SŁUŻBY :mrgreen:
Obrazek

NADZÓR BUDOWLANY :mrgreen:
Obrazek

Grosziwo

Post » Pt paź 04, 2013 20:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Powoli zbieram kolejny transport "szmatek" :ok:
Obrazek

:love: :love: :love: Jutro miną trzy miesiące jak ten jegomość się u mnie "szarogęsi" :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Grosziwo

Post » Pt paź 04, 2013 20:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Iwonka jak się za coś weźmie, to prima sort :ok:
A jeszcze z TAKĄ ekipą! :ok:

Obrazek

Rudolfie no nie... :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt paź 04, 2013 20:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

miko-dono pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Jestem Ci cos winna ?

A masz za dużo pieniędzy? Jakoś sobie radzę. Więc nie musisz mi zwracać, spoko :ok:
Pisała Alienor nieprzelogowana :oops:

Nie mam :oops: , mam tylko długi ale jest mi głupio że przezemnie masz kolejne wydatki a domków nadal nie widać :|
Bardzo ci dziekuje że tak pieknie sie zajmujesz Miko i Dzastinem :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 20:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Grosziwo pisze:A teraz relacja z "placu budowy"
Etap zakupu i zwózki "materiałów budowlanych"

STYROPIAN JEST :D
Obrazek

KARTONY SĄ :D
Obrazek

TAŚMY SĄ :D
Obrazek

KONTROLA JAKOŚCI PRZEPROWADZONA PRZEZ NAJBARDZIEJ KOMPETENTNE SŁUŻBY :mrgreen:
Obrazek

NADZÓR BUDOWLANY :mrgreen:
Obrazek

Super :ok: , no a nadzór z najwyższej półki :mrgreen: , fuszerka nie przejdzie :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 20:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Jeszcze folii potrzebujecie - tej malarskiej lub tej z worków na śmieci :ok:

Justiś, czy ja się spodziewałam cudów? Nie. Wiedziałam, na co się piszę, choć fakt - miałam nadzieję, że ze względu na ich komfort znajdą DS raczej wcześniej niż później. Ale co to z nimi za problemy i wydatki - Ciel to jest dopiero numer :roll: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt paź 04, 2013 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Grosziwo pisze:Powoli zbieram kolejny transport "szmatek" :ok:
Obrazek

:love: :love: :love: Jutro miną trzy miesiące jak ten jegomość się u mnie "szarogęsi" :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Bardzo sie cieszymy :lol:
A Rudolfo toż to model jak z wystawy :mrgreen: Nie chce sie wiezyć że to juz 3 mieś jest u Ciebie , wiesz jak bardzo sie ciesze , on naprawdę miał więcej szczęścia niz rozumku :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 20:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Alienor pisze:Jeszcze folii potrzebujecie - tej malarskiej lub tej z worków na śmieci :ok:

Justiś, czy ja się spodziewałam cudów? Nie. Wiedziałam, na co się piszę, choć fakt - miałam nadzieję, że ze względu na ich komfort znajdą DS raczej wcześniej niż później. Ale co to z nimi za problemy i wydatki - Ciel to jest dopiero numer :roll: .

Folia też jest, grubaśna (Euro folia) 4mx3m. Została w aucie, zabrakło mi rąk :mrgreen: , wniosę do mieszkania po spacerze z Żabą.

Jeszcze raz :ok: za Miko.

Grosziwo

Post » Pt paź 04, 2013 20:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justa&Zwierzaki pisze:Bardzo sie cieszymy :lol:
A Rudolfo toż to model jak z wystawy :mrgreen: Nie chce sie wiezyć że to juz 3 mieś jest u Ciebie , wiesz jak bardzo sie ciesze , on naprawdę miał więcej szczęścia niz rozumku :mrgreen:

Proszę mi tu nie obrażać chłopaka bo Żabą poszczuję :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Grosziwo

Post » Pt paź 04, 2013 20:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Alienor pisze:Jeszcze folii potrzebujecie - tej malarskiej lub tej z worków na śmieci :ok:

Wiesz tylko gdyby nie TY , nie było by tak różowo i bardzo ci dziękuje że jesteś cierpliwa , że dajesz im czas na DS .
A co to takiego Ciel robi ?
PS. Bardzo mi sie to imie podoba, i nie wykluczone że kiedyś ci je ukradnę
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 20:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Grosziwo pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Bardzo sie cieszymy :lol:

Proszę mi tu nie obrażać chłopaka bo Żabą poszczuję :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Łał , to musze sie mieć na baczności :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 20:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

A ja wrzucę małych Justysiowych zapaśników :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]