nerkowy kochany Dyzio Torcik [*] :( :( :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 04, 2013 5:32 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Zaglądam do Dyzia. Baku, Ciebie pozdrawiam bardzo - chciałam napisać, że ciepło, ale już są 24 stopnie, więc chłodno :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sie 04, 2013 8:45 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Cześć Dyźkowa gromadko! :)
Jak się dziś miewacie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 04, 2013 8:51 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

:?: :?: co u Dyziulka i przyjaciół :?:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Nie sie 04, 2013 9:25 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

buziaki dla Agnieszki i Ani, pozdrowienia dla Leszka i głaski dla Bombki, Fifi i Dyzia od Głaskarni :D

=^..^=

a przy okazji zachęcam do obejrzenia krótkiego filmiku o schronisku w Katowicach:
http://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfOxzU

jeśli obejrzy go 500 tysięcy osób, schronisko dostanie tonę karmy dla zwierzaków od firmy Grande Cane:
www.grandecane.pl

ja już obejrzałam :kotek: przekażcie proszę dalej :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie sie 04, 2013 10:42 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Głaski dla Dyziowej gromadki :kotek:

Filmik oczywiście obejrzałam.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie sie 04, 2013 12:09 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

A dziekujemy za pozdrowienia :) i rowniez udanego dnia. wszystkim zycze :)
U nas dzis spokojnie. Kroplowka podana. Jak bylam po ten aranesp to alessandra opowiadala mi o kocie ktory przy kroplowce dostawal jedzenie i byl tak miska zajety ze kroplowke mozna mu bylo podac bez problemu. No to pokroilam dzis wolowine na male kawaleczku. Siostra mu podawala te kawalki a ja zrobilam kroplowke i tak 150ml poszlo :)

baku1986

Od: Śro cze 26, 2013 0:38

Post » Nie sie 04, 2013 13:14 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

czyli świetny pomysł :) podziękowania za podpowiedź dla alessandry :kotek:
a jak długo schodzi taka kroplówka ? ciekawa jestem jak długo Dyziek jadł i jadł ;)

Agnieszko :1luvu: Aniu :1luvu: jesteście kochane :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie sie 04, 2013 14:34 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

A moja Florka nie pogardziła pysznymi chrupkami podawanymi podczas wlewania kroplówki. Niestety, nie przeszkodziło jej to w zrobieniu wielkiej kupy do transportera podczas powrotnej drogi. Na pewno zrobiła to ze stresu :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie sie 04, 2013 18:16 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Kroplowka trwa jakies 10 min wiec tragedii nie ma ;) tyle zdolal wytrzymac i nie trzeba bylo szykowac wagonu wolowiny :)
Ja Malgosiu mam 5 min na nogach od mojej lecznicy wiec kotom.sie nie zdarza...no za wyjatkiem jednym jak Dyziek lewatywe dostal.;)

baku1986

Od: Śro cze 26, 2013 0:38

Post » Nie sie 04, 2013 18:42 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Cześć i czołem! :)
Witamy się wieczornie naszą gromadką.
Mamy nadzieję, że u Was trochę chłodniej.

Co do patentu z jedzeniem, to na początku roku wypróbowałam to u Piracika.
Co prawda, u niego było podejrzenie cukrzycy, ale średnio pozwalał sobie robić zastrzyki z insuliny.
NO więc wymyśliłam, że najpierw będę dawać mu miskę i w międzyczasie robić kuja.

Erin

Post » Nie sie 04, 2013 22:14 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Witam :1luvu:
niezły patent, zapamiętam :) tylko u mnie ja jestem sama i nikt nie będzie Dyzia karmił :( w trakcie podawania kroplówki.
Aga jak długo Dyzio musi mieć jeszcze te kroplówki?
a jak kociaki zniosły ten koszmarny upał?
Głaski dla kochanych zwierzaczków :kotek:

kasia1568

Post » Pon sie 05, 2013 5:33 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Dyziuniu, głaski dla Ciebie.
Kasiu, myślę, że Dyziek, jako kot nerkowy, stale musi mieć kroplówki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sie 05, 2013 6:40 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

Cześć Kochani! :)
Z tymi kroplówkami to trzeba chyba weta dopytać, bo jak za dużo, to kot będzie puchł - bo Dyziek dostaje podskórnie, tak?
Ale całkowicie to na pewno zrezygnować nie można. A z karmieniem to chyba trzeba nałożyć do miseczki i wtedy kroplówa.

Kasiu, dzięki za pogawędkę SMS-ową :1luvu:

Erin

Post » Pon sie 05, 2013 9:45 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

:?: cześć Kochani

Małgosiu zdaję sobie sprawę, że kroplówki mogą być konieczne dość często ale mam również nadzieję, ze stan Dyziunia tak się ustabilizuje, że nie będziemy musieli ciagle się kłuć :evil: -bardzo bym chciała.
Napewno znajdziemy sposób na wszystko, na razie im bliżej terminu przyjazdu Dyzia tym bardziej jestem zestresowana :oops: ale damy radę :D aby tylko spokojnie zniósł te 5 godzin podróży :cry: .

A jak moje sympatie dzisiaj się miewają :kotek:

Erin :kotek: nie ma za co, mnie było bardzo miło pogadać :ok: :1luvu:

kasia1568

Post » Pon sie 05, 2013 10:45 Re: nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników i anemia :(

dziewczyny wrzucajcie proszę gdzie się da, piękna i miziasta szylkrecia z Łodzi pojutrze wraca na ulicę jak nie znajdzie się dla niej dt :cry: :cry:

viewtopic.php?f=1&t=155198&p=10014656#p10014656
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

[poprzednia][następna]