Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pinokio_ pisze:Sylwia dzieki za ogloszenia. Musimy sie w koncu rozliczyc za te pakiety. . . .pewnie sie nie wypłace.
sylwia1982 pisze:dziś pinokio_ przed 9.00 jechała do lecznicy na sterylki z kotkami i po drodze zajechała do mnie i na moim osiedlu wypatrzyła, że ktoś wyrzucił dużego ładnego kwiatka doniczkowego, a ja w ramach porannej gimnastyki nurkowałam do śmietnika by tego kwiatka wyjąć
,z pinokio_ człowiek nigdy się nie nudzi
issey32 pisze:pinokio_ pisze:Sylwia dzieki za ogloszenia. Musimy sie w koncu rozliczyc za te pakiety. . . .pewnie sie nie wypłace.
Pinokio_, zamówiłam 5 pakietów u Sylwi. Jak tylko będę mieć dane do przelewu, to zapłacę. W promocji są 2 gratisowe pakiety, czyli razem jest 7 do wykorzystania. Uzgodnijcie z Sylwią na które koty.
Patmol pisze:i ja ogłoszę jednego kota Pinokio_ na 25 portali -tylko wybierzcie mi którego
namiary na Randę?
i ja aktywuję?
issey32 pisze:Czterej pancerni i... kot
Srebrna Gepcia, szylkretka Goja, uroczy Puszek i elegancik Salem, to czwórka kocich dzieciaków, dla których zaświeciło słońce po tym, jak urodziły się i przebywały w złych warunkach.
Dziś kocie dzieciaki są radosne, pełne energii i chęci do zabawy i oczekują na wymarzony dom, ten jeden jedyny, który nigdy nie zawiedzie i nie pozwoli, aby stała im się krzywda.
Prawdziwy dom, który zrozumie kocie potrzeby i pokocha maluchy całym sercem.
Kotki są bardzo młode, ale w pełni samodzielne. Wzorowo korzystają z kuwety; w domu zachowują czystość. Do adopcji mogą pójść osobno lub... całą załogą;-)
sylwia1982 pisze:ja od siebie zrobiłam ogłoszenia wspólne dla Gepci, Goi, Salema i Puszka
sylwia1982 pisze:]
namiary na Randę, Patmol a może ogłosisz Klarę?
issey32 pisze:sylwia1982 pisze:ja od siebie zrobiłam ogłoszenia wspólne dla Gepci, Goi, Salema i Puszka
To w takim razie wykupione pakiety będą na inne koty Pinokio_?
A Klara ma jakieś zdjęcia?
bardzo dziękujęissey32 pisze:Tekst dla Klary napiszę,
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 748 gości