TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 04, 2013 14:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

To ja też :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon mar 04, 2013 21:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

My już po wizycie u weta :
I okazała że Noemi nic nie ma , niewiadomo dlaczego była ta krew , brzuszek ok i obserwujemy , jej stan ogólny też ok , no i robimy przerwę z Niwalinen i jesli bez Niwalinu będzie ok to go całkiem wycofamy :) i będziemy za jakiś czas szczepić i sterylizować :)

Lara znów sie coraz bardziej drapie :( Wydrapała sobie za uchem rankę :( i musimy wrócić do karmy wet alergicznej :(

A Karolek szablo zębny miał obcinane te szablo zęby bo juz były gigantycznych rozmiarów :roll

Panna Gaja dziś pobiegła za kuleczką ze sreberka i prawie sie nie przewracała :lol: , ech aby jeszcze z czynn fiz chciała być lepiej :twisted:

A Bartek z Wegielkiem rywalizują o względy Noemi :mrgreen: , obaj jeszcze jajeczni , ale juz za niedługo beda bez klejnotów :twisted:

A Za chwile idę z psami na 2 raty, ide też do bezdomniaczków i do Emila , tak bardzo mi go żal , nikt nie dzwoni a on tak dłużej nie wytrzyma :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon mar 04, 2013 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Nie martw się na zapas :roll: Trzeba myśleć pozytywnie.
Za Emila i wszystkie kociaste trzymamy mocno :ok:

Jutro będzie banerek dla Emila :P

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto mar 05, 2013 14:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

dana.b pisze:Nie martw się na zapas :roll: Trzeba myśleć pozytywnie.
Za Emila i wszystkie kociaste trzymamy mocno :ok:

Jutro będzie banerek dla Emila :P

Kochana bardzo bardzo dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 05, 2013 16:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

No to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za domek

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Wto mar 05, 2013 18:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

ja sie Bartkowi i Wegielkowi nie dziwie. Noemi jest nieziemsko cudna kotunia i do tego wspaniala, wyjatkowa :1luvu:

shanti_pryia pisze:No to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za domek

tak jest! ZA domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 05, 2013 21:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Na pewno niedługo z Emilem uda się coś załatwić, znajdzie jakiś miły domek:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro mar 06, 2013 1:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Od pewnego czasu bolą mnie małżowiny uszne i sie tak zastanawiałam od czego , bo ani nie mam ciasnej czapki, ani nie nosze słuchawek a dziś eureka ,a bolą mnie dzięki namolnemu mizianiu sie Emila , a że on uwielbia byc noszony to mi z główki po uszach i tak wiele , wiele razy dostaje :twisted: , on tam bardzo potrzebuje miłości człowieka ...

A przed chwilka tez wróciłam od bezdomniaczków i mam totalnego nerwa bo ktoś w trzecim okienku gdzie karmie dał papier toaletowy , nie wiem czemu to miało służyć :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 06, 2013 1:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Obiecany banerek, zrobiony przez kalair :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h269w][img]http://tiny.pl/h2699[/img][/url]

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro mar 06, 2013 1:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

dana.b pisze:Obiecany banerek, zrobiony przez kalair :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h269w][img]http://tiny.pl/h2699[/img][/url]

Bardzo , bardzo dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 06, 2013 1:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Przed chwilka robiłam nocne przewijanie pampersowów i martwi mnie Bartuś :cry: , od rana sikał niewiele ale to sie mu zdarza a teraz sie zatrzymał ale że potrafię wyciskać to to zrobiłam i mamy krew w moczu , jak rano tez będzie to biore mocz do weta na badanie :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 06, 2013 12:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Za Bartusia i resztę :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 06, 2013 18:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Bartusiowy mocz zbadany i jest stan zapalny , nie sika sam ii musze go wyciskać i Bartuś jest na antybiotyku i w wtorek do kontroli ...

U weta była też Sara , ma zapalenie spojówek , dostała zastrzyk przeciw zapalny i recepte do wykupienia na krople .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 06, 2013 18:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwio-mocz :(((

wiecznie coś... :( :( :(
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro mar 06, 2013 21:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Bartuś krwio-mocz :(((

Justynko,

a jaką karmę kupujesz bezdomniakom? Czy jest jakaś której nie chcą jeść?
rozglądam się za jakimiś okazjami, ale wolałabym wiedzieć czego nie będą.

A czy próbowałaś przestawić Mati na jakieś inne jedzenie, np. mielone mięso nie drażniłoby jej pyszczka, a może finansowo byłoby lżej.

pozdrawiam wszystkie Mruczki i przyjaciół

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

[poprzednia][następna]