Kobitki, to ja teraz na chwilę uderzę w kimono... Bo nie daję rady... (prawie nie spałam ) Wstanę, skoncentruję się, jakby coś się jeszcze pojawiło to dokompiluję i postaram się coś poogłaszać. Na razie padam na nos. Kociego Armageddonu też jeszcze nie sprzątam, co niniejszym wyjaśniam.
Oto Rudi (czy inne imię) - spójrzcie w jego piękne, ufne oczy . Czy dostrzegacie tam cień wyrzutu do człowieka, który skazał Rudiego na śmierć, wyrzucając go wprost na ulicę ? Głód i chłód nie były mu obce, ale oczy Rudiego nadal patrzą z miłością na ludzi. Jest wyjątkowo grzecznym, miłym i kolankowym kotem. Jest piękny , dla jednych ma kolor rudy, dla innych tycjanowską barwę, no i do tego złote serce. Piękny koloryt w jednym kocie.
Rudi potrzebuje tak niewiele, trochę karmy , trochę miejsca w domu i kącika w Twoim sercu. Dasz szansę kociej miłości ? Rudi czeka niecierpliwie na kogoś dla kogo jego serduszko zabije z całą ufnością.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq
poszły już jakieś ogłoszenia ? czas nam się kurczy Była u niego Ewa z którą zabierałyśmy Rudzika ,zawiozła mu dużo pysznej karmy,niestety nie widziała go bo tłum ludzi i nikt nie miał 5 min. wolnego .Wiadomo jednak że czuje się dobrze i na razie wszystko ok.
Pięknie dziękuję za teksty. Skorzystałam, pokompilowałam, dodałam głupie tytuły wg. mojego uznania.
Tak sobie myślę, na razie puszczam na 50 portali jedno ogłoszonko. Jak z nim skończę, drugie z innym układem zdjęć. Katorżnicza praca... ale coraz bardziej zaczynam wierzyć, że partyzanckie akcje mają sens.
Rudi jest naprawdę piękny i ma taki ciągle miły wyraz pysia. Oby mu się poszczęściło. Rude są cenne i poszukiwane, a ten ma dodatkowo urodę jak z filmu. Zdjęcia - na każdym wychodzi super, więc jeszcze fotogeniczna bestia.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq