Dziewczyny kochane moje potrzebuję pomocy/porady wszystko mi się sypie na głowę mam fatalną sytuację finansową a nie chcę moich przybłądków zostawiać samych sobie tutaj one są:
viewtopic.php?f=1&t=146863z racji tego, że jestem osobą niecierpliwą i za bardzo nikt i nic się nie rusza w sprawie kociaków a ja z własnej kieszeni nie mam co wyciągnąć, żeby kiciom pomóc narodził się pomysł bazarku (jestem na etapie zbierania fantów) tylko totalnie nie wiem jak to się obsługuje, coś tam podpatrzyłam ale nadal za wiele nie kumam

wystawiam rzeczy jak na allegro?? w sensie opisuję rzecz, wstawiam fotkę i ustalam np., że aukcja trwa tydzień? Jest jakaś opcja, żeby ktoś zaproponował cenę jak mu moja pasowała nie będzie. Chodzi o zebranie pieniążków jak najszybciej się da a ja taka z tych nerwów nie ogarnięta, że choroba aż mnie bierze. Moim głównym celem jest:
1) wyleczenie czarnuszka (kocurek - dzidziuś jeszcze) strasznie kaszle nie mam pojęcia co mu jest + odrobaczenie + szczepienie (ew. później kastracja zależnie jak to wszystko się rozegra finansowo) dodatkowo zaszczepienie, odrobaczenie i kastracja drugiego kocurka (łaciatego - starszy, już znaczy)
2) złapanie mamuśki, zbadanie jej, wyleczenie i pilna sterylizacja
3) jedzenie (kończy się a muszę kociakom coś dawać a sąsiedzi mają słomiany zapał, raz dadzą, raz nie dadzą a ja za krótko tu mieszkam, żeby zaproponować im zrzutę na karmę ew. coś innego)
jakby ktoś chciał mnie oświecić o tych bazarkach to możecie pisać tutaj albo na pw, z góry DZIĘKUJĘ

))))! sprawa pilna!!!