Filemon w DS ( z dwoma pięknymi kocuramii)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 02, 2012 11:27 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

od odrobiny strachu nikt jeszcze nie umarł :P

Orest od wczoraj już luzem łazi. A Lolka się na niego "rzuciła" :( nie wiem, nie spodobało jej się kotkowe spojrzenie, czy co? w każdym razie zębami tępymi kłapnęła, warknęła, mały spitolił w podskokach :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto paź 02, 2012 11:31 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

on się baaaaardzo boi 8)
najpierw wskakuje na krzesło i wali łapami po pysku Caillou(mojego psa)
w ferworze walki spada z krzesła i zostaje rozpłaszczany przez psa na podłodze w celu wylizania
dołącza się drugi pies
i to jest już zbyt przerażające dla Filemona

a jak piszczy, to Caillou patrzy na niego uważnie 8) może to jednak jest mysz????

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto paź 02, 2012 11:35 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

Patmol pisze:on się baaaaardzo boi 8)
najpierw wskakuje na krzesło i wali łapami po pysku Caillou(mojego psa)
w ferworze walki spada z krzesła i zostaje rozpłaszczany przez psa na podłodze w celu wylizania
dołącza się drugi pies
i to jest już zbyt przerażające dla Filemona

a jak piszczy, to Caillou patrzy na niego uważnie 8) może to jednak jest mysz????

no rzeczywiście baaardzo się boi :ryk: cwaniaczek znalazł sobie osobistego "ochroniarza" w osobie Patmola i pod nosem się cieszy jak psy dostają opitol :ryk:

Georg-inia

Post » Wto paź 02, 2012 11:40 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

Psy nie dostają żadnego tam
Filemon kiepsko na tym wychodzi, bo ląduje w klatce - co mu w ogóle nie odpowiada
Rzuca się na koty; jedynie Łapa z nim się bawi w walczenie-inne uciekają 8) no, Tymoteusz czasem do niego pogestykuluje

ostatnio Filemon schował się pod łózko i jak psy koniecznie się chciały do niego wczołgać, to kot Tymoteusz ciałem Malucha zasłonił
i warczał bardzo groźnie

Psy są nim tak zafascynowane, że jak daje psom śmierdziele i wypuszczam Filemona
to porzucają śmierdziele 8O i lecą do Filemona

Patmol

Post » Wto paź 02, 2012 11:47 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

co to są psie śmierdziele? :)

u mnie odwrotnie było - jak maluchy w klatce zamknięte, to żaden z moich kotów nie mógł się zbliżyć do klatki, bo Rustie nagle cudownie się budził z głębokiego snu na kanapie i skokiem lądował miedzy klatką a kotem, z zębami na wierzchu i kłapiącą paszczą. Jak mieliśmy w lipcu dwie panienki na koloniach, to tak sobie RudyPies umyślił, że kocięta są jego... mało brakowało i nam też by nie pozwolił do klateczki się zbliżyć :roll:

Georg-inia

Post » Wto paź 02, 2012 11:53 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

dobrze, że ich nie postanowił karmić własną piersią :twisted:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto paź 02, 2012 11:53 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

Żwacze ? Nic bardziej nie cuchnie :mrgreen:

W psich łebkach różnie się układa :D
Moja musiała kazdego nowego obsrańca wywąchać na wszystie sposoby. Im to pasowało, ja się przygladałam, było OK.
Dziki się nie dał ale i tak jakos sobie poukładali stosunki, potem dziki dał noge ech ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto paź 02, 2012 11:55 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

Żwacze przy śmierdzielach to mają taki delikatny zapach 8)
psie śmierdziele -to jest takie coś, co jest częścią suszoną wołu (nazwy nie wypada na forum podać tej części :wink: )
i śmierdzą jak szalone

jak Filemon jest w klatce jest OK
jak na wolności -moje psy uwielbiają go przypłaszczać łapą do podłoża (Caillou) i łapać zębami za kark (Sweetie)

Patmol

Post » Wto paź 02, 2012 11:57 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

Aaaaaa :ryk: Widziałam kiedys bycze, nieomal metrowe. Jakoś nie umiałam sie przełamac i kupić :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto paź 02, 2012 11:59 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

Czyli to jest wołowy ten teges??? To chyba duże jest???

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto paź 02, 2012 12:00 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

psiama pisze:Aaaaaa :ryk: Widziałam kiedys bycze, nieomal metrowe. Jakoś nie umiałam sie przełamac i kupić :mrgreen:

aaa, siusiaki :lol: nigdy nie kupowałam. Naprawdę śmierdzą? żwacza mam w tabletkach.

issey32, wcale nie duże, tylko długie :)

Georg-inia

Post » Wto paź 02, 2012 12:01 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

psy to uwielbiają 8)
no i długo jedzą, dużo dłużej niż żwacze

chociaz śmierdzi strasznie :wink:

ja kupuje takie (to proste) już pocięte
Obrazek

Patmol

Post » Wto paź 02, 2012 12:04 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

Aaaaa, no dobra. Teraz już zostałam uświadomiona... człowiek uczy się całe życie i teraz wiem, co to żwacze i śmierdziele 8)

issey32

Post » Wto paź 02, 2012 12:05 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

Patmol pisze:ja kupuje takie (to proste) już pocięte
Obrazek

dobrze, że zaznaczyłaś, które, bo można by pomyśleć, że np. to czerwone kudłate :ryk: :ryk: :ryk:

mówimy o innych żwaczach chyba?...? ty o ścięgnach żwacza-mięśnia a ja o krowim przedżołądku :lol:

Georg-inia

Post » Wto paź 02, 2012 12:06 Re: przygody kotka Filemona- będą ogłoszenia -prosze o kciuk

Chyba na wątku nie było obsceny w wersji zmumifikowanej i pociętej :mrgreen:

issey32

[poprzednia][następna]