TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 02, 2012 11:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Mam info z ds od Leonka, Kacperka i Feri wszystko u nich ok :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 02, 2012 13:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Jutro szkoła :cry: Jak ja będe za nimi tęsknić ,już mi ich brakuje,chętnie bym teraz wyprzytulała Mikiego,no ale niestety nie zostaje mi nic innego jak cierpliwue wyczekać tydzień :(
Ale przynajmniej będę miała okazje zorganizować zbiórkę żywności i wszystkiego innego w szkole

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Nie wrz 02, 2012 15:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

shanti_pryia pisze:Jutro szkoła :cry: Jak ja będe za nimi tęsknić ,już mi ich brakuje,chętnie bym teraz wyprzytulała Mikiego,no ale niestety nie zostaje mi nic innego jak cierpliwue wyczekać tydzień :(
Ale przynajmniej będę miała okazje zorganizować zbiórkę żywności i wszystkiego innego w szkole

A one za Tobą, jesteś dla nas bardzo ważna, bardzo dziękujemy :1luvu: i cierpliwie czekamy :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie wrz 02, 2012 20:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Myyszkka sie psuje a kuchenkaa wybija korki :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie wrz 02, 2012 20:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Myszkę może trzeba wyczyścić? Jeden kudełek wystraczy i myszka głupieje :wink:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie wrz 02, 2012 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justa&Zwierzaki pisze:Myyszkka sie psuje a kuchenkaa wybija korki :evil: :evil: :evil:

przeciez masz nowa... to moze byc tez problem z kablami u ciebie.
:roll: witam w klubie pechowcow, ktorzy maja problemy z myszkami komputerowymi... :roll:

shanti_pryia powiem ci tak: W weekend jak przyjdziesz to do domu pewnie nie wrocisz, bo mruczki jak cie dopadna w swoje lapki, to nie puszcza, do tego psiaki beda taka "ochrona" ktora nie przepusci cie do drzwi wejsciowych... :ryk:
Ja sie zawsze smieje kiedy jestem u mruczkow, bo Maja i Prima przychodza do mnie sie miziac dopiero wtedy, kiedy ja mam juz prawie wychodzic i wtedy nici, nigdy nie wyjde od nich o tej porze o ktorej chce :D Zawsze wychodze z poslizgiem :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie wrz 02, 2012 20:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Kuchenkę na blat do góry nogami, rozkręcić i docisnąć kable :wink:
Adam Ci pokazywał jak to zrobić.
Jak trzeba to delikatnie wyczyścić.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon wrz 03, 2012 8:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Kociara82 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Myyszkka sie psuje a kuchenkaa wybija korki :evil: :evil: :evil:

przeciez masz nowa... to moze byc tez problem z kablami u ciebie.
:roll: witam w klubie pechowcow, ktorzy maja problemy z myszkami komputerowymi... :roll:

shanti_pryia powiem ci tak: W weekend jak przyjdziesz to do domu pewnie nie wrocisz, bo mruczki jak cie dopadna w swoje lapki, to nie puszcza, do tego psiaki beda taka "ochrona" ktora nie przepusci cie do drzwi wejsciowych... :ryk:
Ja sie zawsze smieje kiedy jestem u mruczkow, bo Maja i Prima przychodza do mnie sie miziac dopiero wtedy, kiedy ja mam juz prawie wychodzic i wtedy nici, nigdy nie wyjde od nich o tej porze o ktorej chce :D Zawsze wychodze z poslizgiem :D

oj gdyby tylko psiaki kiedy chce położyć Mikiego na kanapie to daje łapki po obu stronach szyi i pazurami się koszulki łapie,ewentualnie wchodzi mi prawie na plecy i się trzyma,al walczy zawzięcie żebym go nie zostawiła

shanti_pryia

Post » Pon wrz 03, 2012 10:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Widzę szanti,ze wniosłaś słońce do Tyskich Mruczków
Niech Ci :1luvu: :1luvu: :1luvu: bozia w zdrówku to wynagrodzi
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon wrz 03, 2012 10:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Oj zdrówko by się przydało,dziękuje

shanti_pryia

Post » Pon wrz 03, 2012 14:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Obrazek

shanti_pryia

Post » Pon wrz 03, 2012 15:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon wrz 03, 2012 15:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justyś, a czy ten dług u weta zupełnie nic nie zmalał?? :(
Strasznie mnie on martwi, bo takiego dużego jeszcze nie było... :(
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon wrz 03, 2012 19:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

no, Miki to jest namolna przylepa, ze czasem mam go dosc :roll: ale go kocham i tak :D

Justa mimo "nowego" laptopa ma nadal problem z myszka, wiec nadal nie potrafi pisac (z reszta nie dziwie sie, bo ja osobiscie tez nienawidze pisac na laptopie, zwlaszcza do szalu doprowadza mnie laptopowa myszka) :roll:

Wizyta u weta:
poszlo 300 zl, i beda fakturki na Fundusz Immunologiczny
na kreske wziety felivay
Marcel znacznie gorzej, dostal kroplowke i steryd :roll:
Szlapek dostal carthophen, ogolnie znacznie lepiej sie czuje, ale zastrzyki na watrobe nadal sa kontynuowane, raz na 7-10 dni w zaleznosci od samopoczucia :)
Matyldzia dzis nieco lepiej, choc do idealu daleko, rzezi, ale steryd nie byl potrzebny, conieco dzis zjadla :ok:
Bartus ma lekkie odparzenia, leczony jest zasypka :)
U Misia-Pysia-Eustachego wszystko ok :ok: :piwa:
Krolik Baksik pojechal dzis do Stowarzyszenia Ratujacego Kroliki :ok:

Larysa mniej sie drapie, biegunki brak, ale apetyt ma wilczy az nadto :D Podjada nawet karme od krolika :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]