Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 10, 2012 21:00 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Zombiś broi, gryzie, broi, w przerwach je i rzadko śpi. Poza tym zostawiam go już luzem w pokoju, klatka jest otwarta, a on chodzi gdzie chce. Świetnie sobie radzi, już wie gdzie co jest i pomiędzy meblami śmiga jak dziki. Poza tym właśnie toczy bitwę z jednym z maluchów. Szkoda tylko, że bitwa ta rozgrywa się na krześle, tuż za moim zadkiem i co chwilę jakieś pazury są wbijane w moje plecy. Łobuz z Zombisia straszny. Jak coś mu się nie podoba to kładzie uszy i warczy. Dziś po porannym czyszczeniu oczka był wyjątkowo wkurzony (bo trwało to dłużej niż zwykle) i siedział przede mną na biurku, prychał i machał łapkami w moją stronę. Te dwa pozostałe koty gryzie na potęgę, czasem one tak miauczą, jakby je pies zagryzał. Zombiś to słodki maluszek, ale ma charakterek. To koci twardziel, który musi postawić na swoim. Jednak pewnie gdyby taki nie był to zabrakłoby mu sił żeby przeżyć..

Lacia

Od: Czw cze 09, 2011 12:04

Post » Wto lip 10, 2012 21:10 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Cudny kociś! Bardzo trzymam za niego kciuki!
adeeniet

Post » Wto lip 10, 2012 21:16 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Napisalam posta ale nie pokazuje - wyskoczylo mi ze mod musi zatwierdzic buuuuuu :(

Tu tez zagladam do malucha....

Emigrantka

Od: Wto lip 10, 2012 20:04

Post » Wto lip 10, 2012 21:44 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

I wlasnie dlatego jest tak wyjatkowy :) prawdziwy twardziel w malutkim chorym cialku :)
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro lip 11, 2012 6:30 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Witaj Zombisiu, słodkie maleństwo :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 11, 2012 9:30 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Jak sie miewa koci Ninja dzisiaj?

:D

wlasnie dostalam maila ze paczka juz z zoolusa wyszla dla malucha, ta zamowiona wczoraj - nie rozumiem dlaczego moje posty tutaj nie pokazuja sie i zawsze dostaje wiadomosc "musi byc zatwierdzony przez moderatora" - tak prawde mowiac z lekka mnie to denerwuje i chyba z tego forum zrezygnuje przez to wlasnie

zapisalam sie tylko dla Zombisia ale jak mam czekac po kilka godzin az moj post wyswietli t bez sensu - wracam na dogo ;)
Ostatnio edytowano Śro lip 11, 2012 9:50 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: połączyłam posty

Emigrantka

Post » Śro lip 11, 2012 10:05 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Emigrantka pisze:Jak sie miewa koci Ninja dzisiaj?

:D

wlasnie dostalam maila ze paczka juz z zoolusa wyszla dla malucha, ta zamowiona wczoraj - nie rozumiem dlaczego moje posty tutaj nie pokazuja sie i zawsze dostaje wiadomosc "musi byc zatwierdzony przez moderatora" - tak prawde mowiac z lekka mnie to denerwuje i chyba z tego forum zrezygnuje przez to wlasnie

zapisalam sie tylko dla Zombisia ale jak mam czekac po kilka godzin az moj post wyswietli t bez sensu - wracam na dogo ;)

po 5 poscie bedzie juz normalnie - cierpliwosci :-)

olciak84

Od: Pt cze 22, 2012 16:31

Post » Śro lip 11, 2012 14:20 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

ha ha - jakbys mi nie polaczyla 2 postow wyzej to ten bylby juz piaty buuuuu

Emigrantka

Post » Śro lip 11, 2012 19:11 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

To podrzuce malucha (post 5, bedzie spokoj ;))

Emigrantka

Post » Śro lip 11, 2012 20:00 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Jakies zdjecie nowe przystojniaka?

(post numer 6 :twisted: - I want to be freeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen: )

Emigrantka

Post » Śro lip 11, 2012 21:16 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Widzę Emigrantka szaleje...:P :ok:

Buziaki dla Zombisia.
adeeniet

Post » Śro lip 11, 2012 21:38 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

No.... nareszcie ktos sie odezwal bo juz czekalam az mnie tu za spam zabanuja za stukanie samej do siebie ;)

Zombis, pokaz sie slicznosci.....

Emigrantka

Post » Śro lip 11, 2012 22:48 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Pokazywalam dziś TZowi filmiki jak Zombis bawi się z ta mala koteczka: pytanie TZa nr 1 ktory to Zombis, moja odp: ten niewidomy, pytanie TZa nr 2: a ktory to? :D puenta Zombis zachowuje się jak normalny kociak i bawi się ze starszymi kociakami jak rowny z rownym :)

Ave Zombis :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw lip 12, 2012 6:55 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Witaj kochany maluszku :1luvu:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw lip 12, 2012 7:21 Re: Mały Zombie - bez oczka, łapki, niewidomy, ma 4 tygodnie

Cześć Słodziaku :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]