SchronWro - 260 kotów w schronisku!!! Zdjęcia str. 62-63.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 10:59 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

sunicram pisze:
dase pisze:Od kiedy te maluchy są w schronie i ta słaba kotka?
W sobotę jak byłyśmy z molly, to ja ich nie widziałam. W przeciwnym wypadku to je bym wzięła do siebie na dt.

A może tą małą czarną teraz weźmiesz? :)

Jeśli uda Ci się przekonać mojego narzeczonego, to wezmę ;)
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Pon lip 09, 2012 11:01 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

sunicram dase już ma maluszki na tymczasie :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon lip 09, 2012 11:11 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Ale jakby nabrała ochoty na więcej, to przecież nie można zabraniać ;-)
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Pon lip 09, 2012 11:43 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

aha jeżeli sroka7 nie będzie chciała klatki to jeżeli molly albo dase chcecie to piszcie- tylko w transporcie juz niestety nie pomoge bo w środę już jadę i nie będzie mnie do poniedziałku.
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lip 09, 2012 12:41 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Słuchajcie, czy ktoś wyraża chęć aby w tym tygodniu (od środy lub w weekend) spotkać się w schronisku z dziewczyną, która zajmuje się artystyczną fotografią kotów i pokazać jej co i jak?

Chciałaby pomóc w robieniu zdjęć do ogłoszeń i mówi, że od środy będzie miała sporo wolnego czasu i może chodzić i robić fotki kociastym, tylko ktoś musiałby ją pierwszy raz wtajemniczyć :)

Dajcie znać czy ktoś się wybiera i albo odpiszcie na wolontariuszowym gmailu, albo podajcie mi na pw numer kontaktowy na który będzie mogła się z Wami skontaktować.

Fajne zdjęcia robi, także do ogłoszeń byłyby idealne, zwałszcza starszaków bo maluchy to na każdym cudnie wychodzą :)

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pon lip 09, 2012 13:16 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Fajnie by było gdyby ktoś mógl pójść bo zdjęcia starszych kotów które przyciągnę uywagę bardzo się przydadzą - zwłaszcza, że teraz jest ich pełno na 3 no i do tego mają super charaktery
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lip 09, 2012 13:23 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

JaEwka pisze:Fajnie by było gdyby ktoś mógl pójść bo zdjęcia starszych kotów które przyciągnę uywagę bardzo się przydadzą - zwłaszcza, że teraz jest ich pełno na 3 no i do tego mają super charaktery

Na 3 teraz nie ma starszych kotów, oprócz tego 10 letniego kocura, który był przywiązany w lesie ;) Swoją drogą - podbił moje serce....
Obrazek

dase

Post » Pon lip 09, 2012 13:36 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

dase pisze:
JaEwka pisze:Fajnie by było gdyby ktoś mógl pójść bo zdjęcia starszych kotów które przyciągnę uywagę bardzo się przydadzą - zwłaszcza, że teraz jest ich pełno na 3 no i do tego mają super charaktery

Na 3 teraz nie ma starszych kotów, oprócz tego 10 letniego kocura, który był przywiązany w lesie ;) Swoją drogą - podbił moje serce....

Starsze w sensie nie maluchy ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 09, 2012 13:40 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

5 maluchów już wypisanych, po 18 odbieramy je ze sroką7.

Mała czarna kotka wygląda i zachowuje się już dużo lepiej, dba o nią teraz koleżanka, która zastepuje Renatę w 4-ce. Także mi już na bardziej pilny przypadek od innych nie wygląda. Jedna rzecz, że coś ma z jednym okiem nie tak, być może nie widzi na nie.
Obrazek

sunicram

Post » Pon lip 09, 2012 13:42 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

ciekawa.swiata pisze:Słuchajcie, czy ktoś wyraża chęć aby w tym tygodniu (od środy lub w weekend) spotkać się w schronisku z dziewczyną, która zajmuje się artystyczną fotografią kotów i pokazać jej co i jak?

Chciałaby pomóc w robieniu zdjęć do ogłoszeń i mówi, że od środy będzie miała sporo wolnego czasu i może chodzić i robić fotki kociastym, tylko ktoś musiałby ją pierwszy raz wtajemniczyć :)

Dajcie znać czy ktoś się wybiera i albo odpiszcie na wolontariuszowym gmailu, albo podajcie mi na pw numer kontaktowy na który będzie mogła się z Wami skontaktować.

Fajne zdjęcia robi, także do ogłoszeń byłyby idealne, zwałszcza starszaków bo maluchy to na każdym cudnie wychodzą :)

Daj linka do zdjęć :)
Obrazek

sunicram

Post » Pon lip 09, 2012 13:42 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

no własnie - chodziło mi o dorosłe :oops:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lip 09, 2012 13:47 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

Ale to chyba 4 macie na myśli, bo na 3 to widziałam może z dwa, trzy dorosłe koty :P
Obrazek

dase

Post » Pon lip 09, 2012 13:49 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

sunicram pisze:5 maluchów już wypisanych, po 18 odbieramy je ze sroką7.

Mała czarna kotka wygląda i zachowuje się już dużo lepiej, dba o nią teraz koleżanka, która zastępuje Renatę w 4-ce. Także mi już na bardziej pilny przypadek od innych nie wygląda. Jedna rzecz, że coś ma z jednym okiem nie tak, być może nie widzi na nie.

Twoja znajoma? Zaproś na wątek ;)
A Renia na urlopie?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon lip 09, 2012 13:49 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

dase pisze:Ale to chyba 4 macie na myśli, bo na 3 to widziałam może z dwa, trzy dorosłe koty :P

Dorosłe na wybiegach. Bo klatki ponoć całe zapchane maluchami.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon lip 09, 2012 13:51 Re: SchronWro-bardzo dużo kociaków!!! Zdjęcia str.7

To akurat prawda, wszystkie klatki zapchane małymi :(
Obrazek

dase

[poprzednia][następna]