issey32 pisze:ewona1 pisze:Randa, zrzuć z mojego aparatu zdjęcia Malwinkojotki, pleaseA z Bronią Zyzio juz prawie zaprzyjaźniony, o.
No i gdzie te zdjęcia, ja się grzecznie pytam![]()
[...]
Sugerujesz że zrobisz się groźna?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:ewona1 pisze:Randa, zrzuć z mojego aparatu zdjęcia Malwinkojotki, pleaseA z Bronią Zyzio juz prawie zaprzyjaźniony, o.
[...]
_ogonek_ pisze:issey32 pisze:ewona1 pisze:Randa, zrzuć z mojego aparatu zdjęcia Malwinkojotki, pleaseA z Bronią Zyzio juz prawie zaprzyjaźniony, o.
[...]
Sugerujesz że zrobisz się groźna?
Duża von Focha pisze:Melduję, że można zmienić tytuł, Miluś jest już w domku stałymPonieważ domek stały mieści się piętro wyżej niż jego dotychczasowy domek tymczasowy, daleko się nie musiał przeprowadzać
Umowa adopcyjna podpisana i to przez moją koleżankę z Fundacji, która zazwyczaj "była na nie", jeśli chodzi o DS
A w tym przypadku zachwycona
Za jakiś czas wybieram się na wizytę poadopcyjną
A tutaj krótkie info od jego tymczasowej opiekunki:
"Nie mam zdjęć Milusia ale dobrze mu w nowym domku. Pani pojechala z nim do innego weta niz fundacyjny i decyzja jest nie wyrywac jak narazie. lecza jakims syropkiem, a MIlus kwitnie. kocha nowy dom.to sie rzuca w oczy. i nowa Pania lubi a ta go rozpieszcza;)doslownie. Milus sypia na pietrze lozka z ich synem, Milus lubi bawic sie z dziecmi!;)naprawde - towarzyszy im podczas tancy i swawoli - spokojnie sie przyglada ale nie ucieka. i uwaga - POLUJE - na jaszczurki na ogrodzie. i glodzony w celu zjedzenia jedzonka z tabletka na zapalenie oczka (sie przyplatalo pewnie od piasku w ktorym sie tarza) zezarl jedna jaszczurke a jedna sprezentowal nowym wlascicielom w sypialni. coz - maja teraz ja gdzies;) powiem CI ze pewna jestem ze mu dobrze. mysle ze tez to zobaczysz w jego oczach. Milus polujacy, Milus na drzewie, Milus ktory wskakuje na parapety. rozbrykal sie. przychodzi do nas sie przywitac i obejsc pokoik ale jak sie zblizam ucieka;) coz wybral swoj domek i nie chce byc zamykany w pokoju na dole:) hesus do niego biega jak tylko sie go pusci."
Grochu nadal u mnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości