WZ- Mela i Fela są teraz Warszawianki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 14, 2012 16:16 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

issey32 pisze:
ewona1 pisze:Randa, zrzuć z mojego aparatu zdjęcia Malwinkojotki, please :) A z Bronią Zyzio juz prawie zaprzyjaźniony, o.

No i gdzie te zdjęcia, ja się grzecznie pytam :?:

[...]

Sugerujesz że zrobisz się groźna? :twisted:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob lip 14, 2012 17:53 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

Ciagle tyle roboty, ze nie ma kiedy cos napisac.

Wracajac dzisiaj z Zambrowa a bylo mi po drodze, zajechalam do Wolki Zaleskiej do Teresy i Stanislawa. Zalapalam sie na pyszne golabki i na deser jagodki prosto z lasu.

Zyja sobie spokojnie szczesciem i zdrowiem sie cieszą dziadki. Stanislawowi noga sie goi powoli, ale juz jest o niebo lepiej.
Teresa czeka na łóżko w szpitalu w kolejce. Jak zadzwonia, pojedzie.

Koty zadowolone w wlasnym domu, szczesliwe.

Teresa prosila mnie zebym zapytala moze ktos wie co u Kacperka.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Sob lip 14, 2012 17:58 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

_ogonek_ pisze:
issey32 pisze:
ewona1 pisze:Randa, zrzuć z mojego aparatu zdjęcia Malwinkojotki, please :) A z Bronią Zyzio juz prawie zaprzyjaźniony, o.

No i gdzie te zdjęcia, ja się grzecznie pytam :?:

[...]

Sugerujesz że zrobisz się groźna? :twisted:

Oj tam od razu groźna :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie lip 15, 2012 18:03 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

Melduję, że można zmienić tytuł, Miluś jest już w domku stałym :mrgreen: Ponieważ domek stały mieści się piętro wyżej niż jego dotychczasowy domek tymczasowy, daleko się nie musiał przeprowadzać :wink: Umowa adopcyjna podpisana i to przez moją koleżankę z Fundacji, która zazwyczaj "była na nie", jeśli chodzi o DS :wink: A w tym przypadku zachwycona :ok: Za jakiś czas wybieram się na wizytę poadopcyjną :D A tutaj krótkie info od jego tymczasowej opiekunki:

"Nie mam zdjęć Milusia ale dobrze mu w nowym domku. Pani pojechala z nim do innego weta niz fundacyjny i decyzja jest nie wyrywac jak narazie. lecza jakims syropkiem, a MIlus kwitnie. kocha nowy dom.to sie rzuca w oczy. i nowa Pania lubi a ta go rozpieszcza;)doslownie. Milus sypia na pietrze lozka z ich synem, Milus lubi bawic sie z dziecmi!;)naprawde - towarzyszy im podczas tancy i swawoli - spokojnie sie przyglada ale nie ucieka. i uwaga - POLUJE - na jaszczurki na ogrodzie. i glodzony w celu zjedzenia jedzonka z tabletka na zapalenie oczka (sie przyplatalo pewnie od piasku w ktorym sie tarza) zezarl jedna jaszczurke a jedna sprezentowal nowym wlascicielom w sypialni. coz - maja teraz ja gdzies;) powiem CI ze pewna jestem ze mu dobrze. mysle ze tez to zobaczysz w jego oczach. Milus polujacy, Milus na drzewie, Milus ktory wskakuje na parapety. rozbrykal sie. przychodzi do nas sie przywitac i obejsc pokoik ale jak sie zblizam ucieka;) coz wybral swoj domek i nie chce byc zamykany w pokoju na dole:) hesus do niego biega jak tylko sie go pusci."

Grochu nadal u mnie...

Obrazek

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Nie lip 15, 2012 19:44 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

Duża von Focha pisze:Melduję, że można zmienić tytuł, Miluś jest już w domku stałym :mrgreen: Ponieważ domek stały mieści się piętro wyżej niż jego dotychczasowy domek tymczasowy, daleko się nie musiał przeprowadzać :wink: Umowa adopcyjna podpisana i to przez moją koleżankę z Fundacji, która zazwyczaj "była na nie", jeśli chodzi o DS :wink: A w tym przypadku zachwycona :ok: Za jakiś czas wybieram się na wizytę poadopcyjną :D A tutaj krótkie info od jego tymczasowej opiekunki:

"Nie mam zdjęć Milusia ale dobrze mu w nowym domku. Pani pojechala z nim do innego weta niz fundacyjny i decyzja jest nie wyrywac jak narazie. lecza jakims syropkiem, a MIlus kwitnie. kocha nowy dom.to sie rzuca w oczy. i nowa Pania lubi a ta go rozpieszcza;)doslownie. Milus sypia na pietrze lozka z ich synem, Milus lubi bawic sie z dziecmi!;)naprawde - towarzyszy im podczas tancy i swawoli - spokojnie sie przyglada ale nie ucieka. i uwaga - POLUJE - na jaszczurki na ogrodzie. i glodzony w celu zjedzenia jedzonka z tabletka na zapalenie oczka (sie przyplatalo pewnie od piasku w ktorym sie tarza) zezarl jedna jaszczurke a jedna sprezentowal nowym wlascicielom w sypialni. coz - maja teraz ja gdzies;) powiem CI ze pewna jestem ze mu dobrze. mysle ze tez to zobaczysz w jego oczach. Milus polujacy, Milus na drzewie, Milus ktory wskakuje na parapety. rozbrykal sie. przychodzi do nas sie przywitac i obejsc pokoik ale jak sie zblizam ucieka;) coz wybral swoj domek i nie chce byc zamykany w pokoju na dole:) hesus do niego biega jak tylko sie go pusci."

Grochu nadal u mnie...

Obrazek

Super!!! :1luvu:

A Groszek jest ogłaszany?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lip 16, 2012 8:28 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

Issey, cierpliwości, bo muszą się moje drogi skrzyżowac z Randą żeby odebrać aparat i zrzucić zdjęcia bo ona to robiła za pomocą zaprzyjaźnionej osoby - brak programu i zgrała tylko psy. A ja jestem raz tu raz tam, wędruję.
Dobra wiadomość to ta, że na razie Krecik zostaje zębaty, już bez sterydu i antybiotyku, dziąsła nadal brzydkie, z paszczy capi, ale je ładnie, a raczej żre jak szalony, nie piszczy tylko mruczy czyli nie czuje bólu, wiec czekamy co dalej:)
Mandarynka tez upasła się, trzeba jej wydzielać, bo i koniowi z kopytami dałaby radę.
A Bronia cuduje z jedzeniem, ostatnio tylko chrupki :( , albo troszkę jajeczka na miętko, albo skraweczek wołowinki. Ale jest najbardziej aktywna i najwięcej się bawi ze wszystkich.

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Pon lip 16, 2012 9:53 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

Jakie świetne wieści od samego rana :D
Dzięki!

issey32

Post » Pon lip 16, 2012 10:22 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

A u nie Kleksik umarł dzis w nocy [*]
nie chce mi sie zyc. :cry:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon lip 16, 2012 12:51 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

Kleksiku (*)

Pinokio_, tak mi przykro... Trzymaj się, kobieto...

issey32

Post » Pon lip 16, 2012 21:37 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

Kleksiku brykaj za TM
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto lip 17, 2012 21:32 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

Duza... oj mam nadziję, że Groszek jest w domu. oj bo Ci nagadam!

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Czw lip 19, 2012 5:36 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

Mandaryna z Kretem na wakacjach :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw lip 19, 2012 5:40 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

A to dawno nie widziana JotkoMalwinka zwana obecnie Kaśką :D Ewona ma z nią stały kontakt.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeszcze kot, który lubi stołować się u Ewony :D i którego ona chce wykastrować, niezły okaz :D

Obrazek
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw lip 19, 2012 8:15 Re: Wólka Zaleska- zostały w Wólce 3 koty i 2 na DT w Poznan

A nowa pani Malwinkojotki ma ...83 lata :D , ta dała jej nowe życie, bo wyciągnęła z depresji. Ona nie chce mieszkać z córką, a w domu była przeważnie sama, a tak ma towarzystwo i o kogo się troszczyć.

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

[poprzednia][następna]