Moderator: Estraven
salvadoredali67 pisze: Czy możesz podać adres tej stronki psiulów z Palucha ? . Zrozum antyfana stronek na FB.
jopop pisze:ja właśnie wróciłam z łapanki, Piotr568 pewnie jeszcze wraca do siebie. Niestety nici - pod PKiN koty były nakarmione. Co ciekawe, w jednej z pełnych misek leżała kartka z prośbą o niekarmieniepodobno KTOŚ tam jeszcze dokarmia. Jutro p. Mariola ma co godzinę zbierać żarcie
dalej też nic, tyle, że przynajmniej kotkę widmo zobaczyliśmy że istnieje.
chyba idę zjeść obiad.
mpogorzelski pisze:Podczytuję... jak narazie tylko to mogę, bo z racji tego, że Bąbel rośnie to przy nim dużo roboty. Poza tym to bardzo to lubię, bo robi się z niego fajny człowieczek i obserwowanie tego wszystkiego jest lepsze od najfajniejszych przyrodniczych filmów. Nieustająco trzymam kciuki i jestem jak zawsze z Wami. M.
klauduska pisze:tak samo przypominam o wysyłaniu mi/wstawianiu na wątek fot z nowych domów! to BARDZO promuje działalność fundacji!
jopop pisze:......
2. JEŚLI jest to możliwe - wolałabym już dziś nie uczestniczyć w łapance. Mam zjazd energetyczny i wolałabym spędzić popołudnie i wieczór w łóżku niż w terenie (nie idę nawet na próbę). Ale jak trzeba będzie (np. ze względu na klucze od lecznicy) - dzwońcie i budźcie mnie...
......
Kaprys2004 pisze:Wiem, że kiedyś sprawami kotów pałacowych zajmowała się pani Elżbieta Michalska z ichniej administracji (605 319 165). Trafiliście już do niej?
joarkadia pisze:Moja córka jest tak doświadczoną kociarą, że będzie wodzić oczkami za kociastymi i będzie grzeczna. Sama sobą się zajmuje, zwłaszcza skarpetkami - zdejmuje je w tempie błyskawicznym
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, nfd, puszatek i 248 gości