(Kropuś i Basiunia, reszta kotów jakoś mnie ignorowała..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RKa pisze:Dzisiaj dostałam wspaniałe wieści z nowego domu Kropeczki i piękne zdjęcia więc pomyślałam, że co tam! pochwalę się..
...
Z maila wynika jeden, bardzo ważny wniosek: Kropka trafiła na dom dla siebie idealny, jest w nim akceptowana właśnie taka, jaka jest
RKa pisze:Dziaiaj w kociarni:
(Kropuś i Basiunia, reszta kotów jakoś mnie ignorowała..)
sabina skaza pisze:NO TAK FOTY MÓWIĄ SAME ZA SIEBIEBasia to największy miziak świata
kocham ją już strasznie mocno
basia jedzie do bydgoszczy za tydzień do nowego domku
![]()
![]()
krop zły jak piorun, wrócił Rysiek i wpycha go do kociarni, i mówi- Ty nie jesteś rezydent. a jak to niby nie? skoro spałem z pańcią w łóżeczku cały tydzieńmatko jak kropuś kocha mojego ragula. sądzę że to są dwaj "rowerzyści" bo żyć bez siebie nie mogą
![]()
ania przywiozła trikolorkę na zabieg, kota chyba w ciąży, kochana, miła, zero symptomów kota z ulicy. jak się okaże mizisata- zostawię ją do adopcji.
dobre wieści- kolejny duży przelew od sponsora na sterylki i klatkę żywołapkę![]()
![]()
![]()
puszek zatykający się norweski leśny w nowym domu niestety sika na miękkie powierzchnie, nie wiadomo czy nie wróci do kociarni
tak czy siak, podsumowanie dzisiejszego zebrania: marzec 2012 rekord- wydano 14 kotów z miau adopcji![]()
anula790820 pisze:Moja Bercia trikolorowa!![]()
A ja glupia myslalam, ze ona dzikawa, jak mnie szurnela pare razy pazurkamiCo prawda do totalnego dzika jej daleko, bo nie zwiewala na moj widok, raczej podbiegala, ale i tak dystans trzymala zawsze.
Wiem jeszcze o niej tyle, ze jak zobaczyla psa na prakingu, jezyla sie i dawala dyla. Prawidlowy odruch zreszta
mgj pisze:anula790820 pisze:Moja Bercia trikolorowa!![]()
A ja glupia myslalam, ze ona dzikawa, jak mnie szurnela pare razy pazurkamiCo prawda do totalnego dzika jej daleko, bo nie zwiewala na moj widok, raczej podbiegala, ale i tak dystans trzymala zawsze.
Wiem jeszcze o niej tyle, ze jak zobaczyla psa na prakingu, jezyla sie i dawala dyla. Prawidlowy odruch zreszta
To jest własnie problem. Bo ja mam psicę (ON-ka).
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, dorcia44, kasiek1510, puszatek i 72 gości