A ja mam kolejny bazarek na echo serca dla Misia
viewtopic.php?f=20&t=138274&p=8482204#p8482204
zapraszam!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Nic żadnej wiadomości, podałam jej nr tel, trudno szukamy dalej
joanna3113 pisze:pewnie nie wie że to chodzi o tego samego kota
joanna3113 pisze:raiya pisze:Jak czytam o kotku Rudziku, chorym na nerki, to po prostu lzy mi leca jak szalone.. Mojemu Rudziusiowi, sie nie udalo... ale walczyl naprawde niesamowicie. Eh, te rudziaski, sa wyjatkowe- calym sercem trzymam kciuki za Rudzika i jego nerki
Raiya mało wiemy o Rudziku u Wat. (...) Wiem że Rudzik wyzdrowieje. Mam nadzieję że Wat napisze nam coś więcej.
wat pisze:joanna3113 pisze:raiya pisze:Jak czytam o kotku Rudziku, chorym na nerki, to po prostu lzy mi leca jak szalone.. Mojemu Rudziusiowi, sie nie udalo... ale walczyl naprawde niesamowicie. Eh, te rudziaski, sa wyjatkowe- calym sercem trzymam kciuki za Rudzika i jego nerki
Raiya mało wiemy o Rudziku u Wat. (...) Wiem że Rudzik wyzdrowieje. Mam nadzieję że Wat napisze nam coś więcej.
Niestety, wyzdrowienie Rudzika jest bardzo mało prawdopodobne. Też mi się chce płakać, jak o nim myślę, to wyjątkowo mądry (i piękny) kot. Niestety, robiliśmy ostatnio badania krwi i bardzo mu się pogorszyło, mocznik wyszedł poza skalę aparatu.
A ja się podźwignęłam podnosząc w transporterku tłustego Maćka![]()
Mimo wszystko, miłego dnia!
joanna3113 pisze: Wat a ile lat ma Rudzik, nadzieję zawsze trzeba mieć, ja będze trzymać za Rudzika![]()
![]()
![]()
To może Maciusia trzeba poddać diecieżeby twój kręgosłup wytrzymał.
Wat trzymaj się i pisz jak Rudzik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], marta_kociara i 73 gości