DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 24, 2012 23:11 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Odpisała coś? :roll:

A ja mam kolejny bazarek na echo serca dla Misia

viewtopic.php?f=20&t=138274&p=8482204#p8482204

zapraszam!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 24, 2012 23:23 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Nic żadnej wiadomości, podałam jej nr tel, trudno szukamy dalej
joanna3113

Post » Wto sty 24, 2012 23:26 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Nic żadnej wiadomości, podałam jej nr tel, trudno szukamy dalej

Może czeka na fotki ode mnie :ryk: :ryk: :ryk:

to jej wyslę - z odpowiednim zestawem pytań i umowa adopcyjną :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sty 24, 2012 23:37 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

pewnie nie wie że to chodzi o tego samego kota :lol: Zdjęcia możesz wysłać
joanna3113

Post » Wto sty 24, 2012 23:38 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:pewnie nie wie że to chodzi o tego samego kota :lol:

oczywiście że nie wie :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro sty 25, 2012 8:34 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Ciekawe czy do Ciebie odpisze jak zobaczy umowę :mrgreen:
joanna3113

Post » Śro sty 25, 2012 9:47 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:
raiya pisze:Jak czytam o kotku Rudziku, chorym na nerki, to po prostu lzy mi leca jak szalone.. Mojemu Rudziusiowi, sie nie udalo... ale walczyl naprawde niesamowicie. Eh, te rudziaski, sa wyjatkowe- calym sercem trzymam kciuki za Rudzika i jego nerki :ok:

Raiya mało wiemy o Rudziku u Wat. (...) Wiem że Rudzik wyzdrowieje. Mam nadzieję że Wat napisze nam coś więcej.

Niestety, wyzdrowienie Rudzika jest bardzo mało prawdopodobne. Też mi się chce płakać, jak o nim myślę, to wyjątkowo mądry (i piękny) kot. Niestety, robiliśmy ostatnio badania krwi i bardzo mu się pogorszyło, mocznik wyszedł poza skalę aparatu :( .
A ja się podźwignęłam podnosząc w transporterku tłustego Maćka :mrgreen:
Mimo wszystko, miłego dnia!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Śro sty 25, 2012 11:16 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Ojej, Rudzik ma pnn? :roll:

Marzenia11

Post » Śro sty 25, 2012 15:50 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

wat pisze:
joanna3113 pisze:
raiya pisze:Jak czytam o kotku Rudziku, chorym na nerki, to po prostu lzy mi leca jak szalone.. Mojemu Rudziusiowi, sie nie udalo... ale walczyl naprawde niesamowicie. Eh, te rudziaski, sa wyjatkowe- calym sercem trzymam kciuki za Rudzika i jego nerki :ok:

Raiya mało wiemy o Rudziku u Wat. (...) Wiem że Rudzik wyzdrowieje. Mam nadzieję że Wat napisze nam coś więcej.

Niestety, wyzdrowienie Rudzika jest bardzo mało prawdopodobne. Też mi się chce płakać, jak o nim myślę, to wyjątkowo mądry (i piękny) kot. Niestety, robiliśmy ostatnio badania krwi i bardzo mu się pogorszyło, mocznik wyszedł poza skalę aparatu :( .
A ja się podźwignęłam podnosząc w transporterku tłustego Maćka :mrgreen:
Mimo wszystko, miłego dnia!

Wat a ile lat ma Rudzik, nadzieję zawsze trzeba mieć, ja będze trzymać za Rudzika :ok: :ok: :ok:
To może Maciusia trzeba poddać diecie :mrgreen: żeby twój kręgosłup wytrzymał.
Wat trzymaj się i pisz jak Rudzik.
joanna3113

Post » Śro sty 25, 2012 18:30 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Samrti bardzo dziękuję karma doszła :D Suchego to pewnie starczy na trzy albo cztery miesiace. :lol:
Koty obstąpiły paczkę jakby wiedziały że to dla nich. :D
Pewnie troszeczkę odstąpię dzikuską.
Smarti bardzo, bardzo dziękuję.
joanna3113

Post » Śro sty 25, 2012 19:56 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

za nie ma co :D Ja sponsorowałam paczkę a wysyłkę sponsorowała Jus87 :D -ona bywa na moim wątku :D lub u siebie na planecie pupila :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 26, 2012 0:33 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze: Wat a ile lat ma Rudzik, nadzieję zawsze trzeba mieć, ja będze trzymać za Rudzika :ok: :ok: :ok:
To może Maciusia trzeba poddać diecie :mrgreen: żeby twój kręgosłup wytrzymał.
Wat trzymaj się i pisz jak Rudzik.

Za kciuki dziekujemy
Rudzik przybłąkał się i niczego pewnego nie wiadomo, a weci oceniają go różnie, zarówno na powyżej 8, jak i poniżej 3 lat
Maciusia trzeba poddać diecie, ale jak wytłumaczyc to Maciusiowi? I starszej sąsiadce, która go dokarmia? Maciuś kocha jeść i spać, a to działa zabójczo na linię.
Poza tym niekarmiony Maciuś jest w stanie sobie to i owo upolować na własną łapę. A na naszym podwórku oprócz kotów i psa dokarmia się ptaki :mrgreen:

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Czw sty 26, 2012 10:45 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Miłego dnia!

Marzenia11

Post » Czw sty 26, 2012 23:04 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Miłego wieczoru ! :D

Marzenia11

Post » Czw sty 26, 2012 23:35 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia dzisiaj byle jaki dzień. Myślę o kotce która miała byc u mnie ale zaginęła czyli zapewne dostała się w sidła i pewnie umarła w męczarniach. Głupi bezmyślni ludzie.
joanna3113

[poprzednia][następna]