Dzyśka pisze:Lakier to nic, 18.01. robię tatuaż
Tatuaże fajne som

I...Dzyśka na dziewicę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dzyśka pisze:Lakier to nic, 18.01. robię tatuaż
becia_73 pisze:ale, nie zauważyłam,że już sa 3 chętne..to tylko teraz niepotrzebne zamieszanie będzie znowu kurde, nie doczytałam...
Dzyśka pisze:Ja wciąż mam nadzieję, że jak mi minie pierwsza fala takiego typowego płakania nad złamanym sercem to będę w stanie przyjaźnić się z eksem. W końcu facet był moim najlepszym przyjacielem przez ostatnie 5,5 roku i zna mnie jak nikt inny na świecie![]()
Dziewicą mogę zostać, ale nie muszę, wysyłanie PW do kandydatek w dużym stopniu zaspokaja moją chęć bycia potrzebną
dolabra pisze:Mulesia,
dobrze napisałaś, tam gdzie uczucia były silne, trudno potem o przyjaźń-trafne..
Dzyśka - czyli jak się deklarujesz-to zostajesz dziewicą z odzysku
czyli mamy już 3 do rządzenia, jeśli któraś z Sióstr zgłasza uwagi to prosimy o wypowiedzi, jeśli nie to sprawa zakończona i triuwirat wybrany i Siostry Wybrane przejmują stery...
alix76 pisze:Czarownice, ankietę mogę zrobić popołudniu, ustalcie proszę formę głosowania - 4 pozycje w ankiecie i 3 głosy na miotłę? Tylko i tak głosująca powinna pisać na wątku, że zagłosowała (nie na kogo, tylko, że oddala głos), żeby nam się ilość głosów zgodziła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 828 gości